• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri canım gelinliğimmm

sadece çağla şikel dökümlü askılı olcak arkadaşlar kolunda o tülden askı olmuycak onuda belirteyim yorumlarınızı bekliyorum

Canim fotograf biraz kucuk, ben pek begenmedim. Sebebi ise cok karisik bir model..etegi cok kalabalik yukarisida oyle..yani cok kalbalik bence…asagsi daha sade olsaydi yukaridaki islemeleri kabul edilirdi belki. Hevesini kirmak gibi olmasin ama bana cok kalabalik geldi..ama muhim olan senin begenmen tabii…

ben gelinliğim konusunda biraz daha hareketli bişey düşündüğüm için böyle bir çizim yaptım ve sonrasıda tam benim istediğim gibi gelinlik çıktı askısı da çok göz yoruyor o olmuycak zaten çağla şikel askısı istiyorum bence gelinliği net göremediniz küçük diye.yindede yorumlar için teşekkür ederim.

açıkcası ben beğendim canım ,özellikle kabarıklığını...o kolları da hoş aslında çünkü eteğindeki kabarıklığın da......
mutluluklar dilerim

tüm sayfayı kopyalamışsınya mesaj düzenlemeden girip o yazıları silebilirsin

Son düzenleme:
gelinliğin üstünü beğendim fakat etek kısmı hoşuma gitmedi biraz abartı geldi bana sade bi tül olsa çok daha çok durabilir mutluluklar dilerim :nazar:

tek omuzmu ??
bırde o yazılar ne ya bende okudummm :S
güldüm kendıme

canım gelinliğin güzell ama diğer arkadaşların dediği gibi alt kısmı karışık çok kabarık isteye bilirsinde ama bakınca karışmış herşey bazı yerleri düz iniyo bel kısmındaki kabarıklık hiç olmamış karışmış anlıcan

yorumlar için teşekkür ederim kızlar alt tarafınıda öyle hareketlilik istedim ama alt tarafını daha sade şeklede getirtebilirim aslında teşekkürler...

o gün prenses gibi olmak istiyorum aslında alttaki hareketler omuzdanda abartılı gelmiş olabilir gözünüze ama o tülden omuz olmuycak dökümlü askı taşlardan olucak öyle olunca alt tarafı hiç abartı gelmiyor..
birde gösteriş seviyor aslan burcu kızlar yaaa..ben çok beğeniyorum görüşlerinize saygı duyarım..:52:

Back