kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz
evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...