canım dedeciğimin hikayesi

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
aslında bu konuyu nereye açacağımı bilemedim ama sizlerle paylaşmayı çok istediğim bir konu........1975 yılında dedem bir akrabasıyla(kapı komşusuda) arsa davası yüzünden mahkemelik oluyor.....bu akraba dedemin mahkemeyi kazanacağını biliyor dedem haklıymış........... akrabamız ne yapsam ne etsem bu davayı düşürüp kendimi haklı çıkarsam diye planlar kurmuş........... en sonda bir gece eşine silahı getir kendimi vurucam demiş karısı yapma etme yanlış birşey olur deymez demiş......... ama adam dinlememiş ne olacak bacağıma sıkacam kim yaptı diye sorarlarsada dedemin ismini vereceklerini söylemiş............... karısına ne yapsın kabul etmiş ..................silahı eşine vermiş eşi dedemlerin evine bakan balkonda bacağına sıkmış( babam halen anlatır silah sesini duyduğumda yataktan fırladım babam yanımızda yatıyordu der)tabi herkes toplanmış kim yaptı falan adam dedemin ismini vermiş hemen alıp hastaneye götürürlerken adam yolda ölmüş(kan kaybından) dedem hemen tutuklanarak ceza evine gönderilmiş babaannem bütün çocuklarını başka bir yere gönderip evde kalmış çok zor günler geçirmişler..........savcı olayı 1 yıla yakın bir sürede çözebilmiş.......insanlar başkalarının canını yakmak için kendi ölümlerini bile göze alabiliyorlar dedem o cezaevinde neler yaşadı hiç birimiz bilemeyiz ...........ama ne zaman bu nesele açılsa hep içim yanar canım dedem için

üzüldüm dedeniz ve ailenizin başına gelenlere insan ve hırsları... hiçbir dönemde bitmiyor...malesef...

"Dünyada haset kadar hem kendisine hem de başkalarına zararı dokunan bir şey yoktur." demiş Mevlana

doğru bu adam sırf hırsları için ölümü göze almış................... ama ne oldu hak yerini buldu

İnsanlar ve acımasızlıkları. Dedeniz için çok üzüldüm ama dediğiniz gibi hak yerini bulmuş keşke tüm kötüler yaptıklarının cezasını çekse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…