Canım çoook sıkkın :( Birileri bunun anlamına bakabilirmi?

benim falıma da bakar mısın canım. 1,2 cümlecik.

Canım falın genel anlamda sıkıntılarla dolu, yani üzülüyorsun için sıkılıyor belli ki.
Falında t harfi var böyle biri etrafında var ise ve sen ona değer veriyorsan hayatının içinde önemli bir yere sahip olacak ya da zaten sahip.
Birini artık önemsemiyorsun sen onu bırakmışsın ama o hala seninle ilgileniyor ve senin hakkında birilerine bir şeyler söylüyor.
Falında tavşan var yani ailenizden birinin küçük çocuğu, yoksa doğacak olan bir bebek size kendisiyle birlikte mutluluk ve huzuru da getirecek.
(Amcan,teyzen,kardeşin,ablan/abin olabilir)
Genel olarak önemli kararlar verme aşamasındasın sanırım kafan karışık bir türlü ne yapacağını bilmiyorsun
ama bence kendi kendine oturup düşünürsen doğrusunu bulacaksın.
Bu arada iki bayan var ciddi tartışma/kavga yaşayacaklar sen sakin olmayı dene çünkü ikisine de değer veriyorsun.
Sakin davranarak onların sorunlarını çözmelerine yardımcı olabilirsin.
Dediğim gibi ne gördüysem artık,maksat zaman geçirelim:))

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. yüreğine sağlık.

Kizlar bana da....

Eklentiler

• $09-08-12-00-12.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $09-08-12-00-13(001).jpg
    19 KB · Görüntüleme: 35
  • $09-08-12-00-13(002).jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $09-08-12-00-13.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $09-08-12-00-14.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 39

Yumurtaliklarin oldgunu dusundugum bir organinda agri var sanirim bazen canini cok sıkıyo

ozlem duydugun biri yada birsey var surekli bununla ilgili hayal kuruyorsun parasal konularla ilgili kafan karisik

aklinda biri var yakinlasma asamasinda olmaniz muhtemel fakat uzun soluklu birsey degil ote taraftan seninle ilgilenen biri var farketmedigin biri

Ağzınıza sağlıkkk çok teşekkür ederim :) Gerçekten ağzınıza yüreğinize sağlık. Çok çok teşekkürler :)Vallahi hepsi doğru. Ayrılmak isteyen o,e doğal olarak bu sefer kırılıp uzak kalmam gerekiyor :) Çok doğru çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
Kizlar bana da....

Canım annem baktı sana şimdi. Anlattım ona ayy bana da baksın dedi :) dedim önce sen bak :) Pek anlamaz ama söylediklerini yazıyorum, ve pc'den görebildiği kadarını hi hi :)

Bi adam var dedi akrabası olabilir tanıdığı olabilir. İri yarı bi adam dedi. Çok düşünceli bu insan dedi.
Sen bazı işlere kalkışıyormuşsun ama seni sürekli engelleyen biri varmış. Sürekli arkanda dolanıyormuş bu kişi iyi niyetiyle aslında seni engelliyormuş.
Hane içinde biri var dedi,annesi olur babası olur eşi olur,bu kişi bi şey mi adamış,bi dileği mi varmış.Çok dua ediyormuş. Ve bu kişinin arkasında duasını ettiği yani ona destek olan 3 kişi var dedi. Daha doğrusu kendiyle birlikte dua ettiği 3 kişi.
Bir tane hasta varmış canım ama hane içinde değil.
Bir haber alacaksın,çok mutlu olacak bu haber karşılığında dedi.
Bir de size gelen bi kız varmış,kız iyi niyetle geliyormuş ancak,onun gelmesini istemeyen biri varmış arkasında.

Bu kadar tatlım. Annem pek anlamaz da çıkar bazı dedikleri. Asıl bizim akraba var o gelsin ona baktırırım ben. Feci bakıyor inanamazsın :)

Annemde kahvesini içsin,yolluyorum bu arada hemen :)

Son düzenleme:

canım benim falıma bakar misin.

@ mrs.who @kızlar :) nurvana ve ismi aklıma gelmeyenler..:)

Bu da annemin falı bi göz atabilir misiniz :) Hevesten kupada içti resmen :) :)

Teşekkür etti kendileri :)

Canim annenin buyuk bir dilegi var yalniz yeni bir dilek degil hemen hemen olusumu tamamlanmis

akrabalardan esmer bir kadin var cenesi dusuk dedikodu yapiyo anneni rahatsiz eden bisey var o kadinda gordukce ici karariyo

haneye gelen bir sevinc var olmaz dedigi bir konu aydinliga kavusup ferahlik yayacak

bir kisiye karsi guclencek ve etrafindan artik yeter diyip uzaklastircagi biri var :))

Agzina saglik cok dogru :))) akrabanin yorumunuda bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…