Canım bir kaç şey de ben söylemek istiyorum.
Sevdiğin bir erkek var, onu gerçekten çok seviyorsun ama çok fazla boş laf ediyor.
Her şeyi kafana kakıyor ve bu da seni delirtmeye yetiyor anladığım kadarıyla,ayrı düşmüşsünüz.
Eğer bir şeyler yoluna girmezse "SENİN" kararın ayrılık yolunda..
İki kavga eden insan var falında orta yolu bulmak sana düşüyor, arada kalacaksın.
Senin dost gibi görüp derdini anlattığın biri var, ona özel meselelerini anlatma derim.
Bu arada etrafında biri var seninle ilgileniyor, fırsat kolluyor sanki senin haberin yok ondan
Üniversite okuyorsan ordan biri olabilir, iyi eğitim almış kültürlü biri çünkü bu.
Umarım senin için iyisi olur :))
benim falıma da bakar mısın canım. 1,2 cümlecik.
Canım falın genel anlamda sıkıntılarla dolu, yani üzülüyorsun için sıkılıyor belli ki.
Falında t harfi var böyle biri etrafında var ise ve sen ona değer veriyorsan hayatının içinde önemli bir yere sahip olacak ya da zaten sahip.
Birini artık önemsemiyorsun sen onu bırakmışsın ama o hala seninle ilgileniyor ve senin hakkında birilerine bir şeyler söylüyor.
Falında tavşan var yani ailenizden birinin küçük çocuğu, yoksa doğacak olan bir bebek size kendisiyle birlikte mutluluk ve huzuru da getirecek.
(Amcan,teyzen,kardeşin,ablan/abin olabilir)
Genel olarak önemli kararlar verme aşamasındasın sanırım kafan karışık bir türlü ne yapacağını bilmiyorsun
ama bence kendi kendine oturup düşünürsen doğrusunu bulacaksın.
Bu arada iki bayan var ciddi tartışma/kavga yaşayacaklar sen sakin olmayı dene çünkü ikisine de değer veriyorsun.
Sakin davranarak onların sorunlarını çözmelerine yardımcı olabilirsin.
Dediğim gibi ne gördüysem artık,maksat zaman geçirelim:))
benim falıma da bakar mısın canım. 1,2 cümlecik.
bu fincan daha net aslında ikinizde birbirinizden vazgeçemiyorsunuz o biraz daha çocuk ruhlu hep altan almanızı bekliyor ama sana dur diyeceğim bu kez e,a isminde var galiba sadece çekimser kal yeter ben yine bir bayan var diyorum ya seni yada onu etkilemeye çalışacak biraz zaman ver her şey yoluna girecek bayram öncesi
Canım bir kaç şey de ben söylemek istiyorum.
Sevdiğin bir erkek var, onu gerçekten çok seviyorsun ama çok fazla boş laf ediyor.
Her şeyi kafana kakıyor ve bu da seni delirtmeye yetiyor anladığım kadarıyla,ayrı düşmüşsünüz.
Eğer bir şeyler yoluna girmezse "SENİN" kararın ayrılık yolunda..
İki kavga eden insan var falında orta yolu bulmak sana düşüyor, arada kalacaksın.
Senin dost gibi görüp derdini anlattığın biri var, ona özel meselelerini anlatma derim.
Bu arada etrafında biri var seninle ilgileniyor, fırsat kolluyor sanki senin haberin yok ondan
Üniversite okuyorsan ordan biri olabilir, iyi eğitim almış kültürlü biri çünkü bu.
Umarım senin için iyisi olur :))
Kizlar bana da....
Canım annem baktı sana şimdi. Anlattım ona ayy bana da baksın dedi :) dedim önce sen bak :) Pek anlamaz ama söylediklerini yazıyorum, ve pc'den görebildiği kadarını hi hi :)
Bi adam var dedi akrabası olabilir tanıdığı olabilir. İri yarı bi adam dedi. Çok düşünceli bu insan dedi.
Sen bazı işlere kalkışıyormuşsun ama seni sürekli engelleyen biri varmış. Sürekli arkanda dolanıyormuş bu kişi iyi niyetiyle aslında seni engelliyormuş.
Hane içinde biri var dedi,annesi olur babası olur eşi olur,bu kişi bi şey mi adamış,bi dileği mi varmış.Çok dua ediyormuş. Ve bu kişinin arkasında duasını ettiği yani ona destek olan 3 kişi var dedi. Daha doğrusu kendiyle birlikte dua ettiği 3 kişi.
Bir tane hasta varmış canım ama hane içinde değil.
Bir haber alacaksın,çok mutlu olacak bu haber karşılığında dedi.
Bir de size gelen bi kız varmış,kız iyi niyetle geliyormuş ancak,onun gelmesini istemeyen biri varmış arkasında.
Bu kadar tatlım. Annem pek anlamaz da çıkar bazı dedikleri. Asıl bizim akraba var o gelsin ona baktırırım ben. Feci bakıyor inanamazsın :)
Annemde kahvesini içsin,yolluyorum bu arada hemen :)
@ mrs.who @kızlar :) nurvana ve ismi aklıma gelmeyenler..:)
Bu da annemin falı bi göz atabilir misiniz :) Hevesten kupada içti resmen :) :)
Eki Görüntüle 484559
Eki Görüntüle 484556
Eki Görüntüle 484557
Eki Görüntüle 484558
Eki Görüntüle 484560
Eki Görüntüle 484561
Eki Görüntüle 484562
Eki Görüntüle 484563
Eki Görüntüle 484564
Teşekkür etti kendileri :)
Canım annem baktı sana şimdi. Anlattım ona ayy bana da baksın dedi :) dedim önce sen bak :) Pek anlamaz ama söylediklerini yazıyorum, ve pc'den görebildiği kadarını hi hi :)
Bi adam var dedi akrabası olabilir tanıdığı olabilir. İri yarı bi adam dedi. Çok düşünceli bu insan dedi.
Sen bazı işlere kalkışıyormuşsun ama seni sürekli engelleyen biri varmış. Sürekli arkanda dolanıyormuş bu kişi iyi niyetiyle aslında seni engelliyormuş.
Hane içinde biri var dedi,annesi olur babası olur eşi olur,bu kişi bi şey mi adamış,bi dileği mi varmış.Çok dua ediyormuş. Ve bu kişinin arkasında duasını ettiği yani ona destek olan 3 kişi var dedi. Daha doğrusu kendiyle birlikte dua ettiği 3 kişi.
Bir tane hasta varmış canım ama hane içinde değil.
Bir haber alacaksın,çok mutlu olacak bu haber karşılığında dedi.
Bir de size gelen bi kız varmış,kız iyi niyetle geliyormuş ancak,onun gelmesini istemeyen biri varmış arkasında.
Bu kadar tatlım. Annem pek anlamaz da çıkar bazı dedikleri. Asıl bizim akraba var o gelsin ona baktırırım ben. Feci bakıyor inanamazsın :)
Annemde kahvesini içsin,yolluyorum bu arada hemen :)
Agzina saglik cok dogru :))) akrabanin yorumunuda bekliyorum :)))