Canım burnuma geldi bu ne böyle

Senin dolabında mı Ne insanlar var ya deli midir nedir..Nas Felak oku sürekli. Bir psikoloğada görünsen çok iyi olur sonuçta bu halde yaşamak zorunda değilsin...

Yatagin arkalarina , dolaplarina iyice baktin mi?
Yaklasik bi hafta once esim lavabonun oradan kesik jiletle misir puskulu gibi bisey buldu cikardi .
bana sordu bune diye dedim bilmiyorum . Bu arada yatak odamdaki banyodan bahsediyorum ortak kullanilandan degil .
bugun iyice arayip tarayacagm her yeri
sirkeli suylada silicem yatak odami vs

Senin dolabında mı Ne insanlar var ya deli midir nedir..Nas Felak oku sürekli. Bir psikoloğada görünsen çok iyi olur sonuçta bu halde yaşamak zorunda değilsin...
EVet 2 yil once
pet sisenin icine iki bardak su ve uc kagit vardi kenarlara yapismis .
bildigimiz 2 bucuk litrelik kola sisesi ve agzi kapali
kislikkari koydugum yere pek dokunmam onlarina arkasina arasina sikistirilmis
buldum cikardim kizimin o huzurlu olsun birlessinlr vs . Dye dedi
ee iyide burasi bnm yatak odam bnm dolabim . Ben sisediki kagtlari kuruttum islanmis buhar yapip sudan bi hicaya gotrdum dedi 3 dilde yazilmis
birinde celbettirmek yaziyor yani hizmet etsin amacli dedi

İnan korkarım ben o evde yaşamaya..Bunların günah olduğunu bilmiyor mu acaba.Senin günahına giriyor psikolojini bozuyor.Sana insan gibi davransa sen zaten ona hizmetini yaparsın ne gerek var böyle saçmalıklara! Eşine bahsettin mi bu durumlardan hiç o ne diyor?

Simdi soyle ev dubleks tarzi icten merdivenli ustte bn oturuyrm alt katta o biz esimle ztn ayri yiyoruz yemegimizi kendi annesi degil uvey annesi bu arada .
Buna yaranilmiyor temizlik yaparsin burasi bnm evim bn ne karisiyorum oluyor . Yapmiyorum bn gelin degilmiymisim oluyor .
Esim zaten yapmayacagi tavirlar sergilemekte
6 yillik evliyim 1o gunde degisti adam .
Hizmet etsi derken ayri yedigimiz hlde bisey ypmiyor ki evde
daha yasi 39 elden ayaktan dusmemis
Kendileri acikinca temek koyar yerler
kayinpederim yari ac tok gezer
bn cagiririm
orda yedirirsen burda yemez tabi olur
yani ne huyuna ne suyuna gidiliyor

Bu söylediklerın doğruysa kv ni eşşek sudan gelincesiye kadar parala ,neden yaptın derse de :filanca hoca söyledi ,evdeki mutluluğa iyi geliyormuş dersin ,cahil ,cadoloz karı

Aman tam bir genç kaynana vakası bu hemde üveyinden! Canı sıkılıyor size sarıyor desene..Allah kazasız belasız kurtarsın..Bir an önce kirada olsa ufak bir eve çıkın bence. Ayrılın ordan huzurunuz geri gelsin.

fiziksel bir rahatsızlıktan ziyade, ruhsal gibi duruyor.
bence psikoloğa görünmeniz daha faydalı olur

Her yere bak ve sirkeyle sil. Dua okumayi unutma. Ne insanlar var ya. Uzak dur bu kadindan.

Üzerinde büyük bi ihtimal nazar var bi okut kendini kurşun felan döktür.Serumla iğneyle olucak iş değil bunlar.Çkmüşsün hayattan kopmuşsun resmen:)

İnsan korkar yahu bu ne böyle hayret birşey buradann tırstım,
Eşiniz ne diyor bu duruma,
O evden bir gitseniz iyi olacak gibi durulmaz ya,
Kadın ağzını açsa kızımın mutluluğu şusu busu için diyor,
Oturda kuran oku be kadın ardından yavruların için dua haykır ne o öyle büyü müyü öyle şeylerle uğraşıyon,
Bolca nas felak surelerini okuyun üfleyin aman diyim ,

Hayır kadın da kv değil aslında yani eşinin üvey annesi, ben olsam hesaba alıp günaydın bile demem. Aptal kadın bir de kendi kızıma yaptırdım diyor. Git otur dua oku kızın için büyü yaptıracağına. Keşke bir kavga koparsaydın o zaman, büyücü bu kadın ben bu evde oturmam deseydin.

evinde problemlein varsa bundan olabilir bilinçaltın eve girince bu şekilde tepki veriyordur bilmiyorum psikiyatr yardımı alsan faydalı olur gibi ama öncelikle bu sıkıntıların fiziksel olmadığından emin olmalısın ben d senin gibi yıllarca bulantı ağrı vs çektim bütün drlar psikolojik dedi en sonunda safra kesesinden olduğu anlaşıldı tam teşekküllü bi muayene ol bence

Valla siz bence okuyup üflemek yerine bir psikoloğa gidin. Durum doktordan ziyade öyle gibi gözüküyor. Aynı durumda olup dışarı çıkınca bunları yaşayan arkadaşım vardı panik atak olduğunu öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…