Canım burnuma geldi bu ne böyle

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Gunaydin hanimlar
konuyu saglik bolumune acmak istedim ama artik sagliktan cok dert haline geldi bu durum .

Ne zaman evden disari ciksam dönüşünde ölüyorum resmen . Canım sıkkın sabah kahvalti yapmadan bi sinemaya gittim oyle yorulacak edecek hicbir seyim olmadi . Ve bu surekli artik tekrarlaniyor .
Disari cikiyorum eve donuyorum o iki gun canım agzima geliyor
mide bulantisi daralma sikinti yemin ederim canim agzimdan cikacak .
ac olmama ragmen tek yudum yiyemedim
yediklerimi oldugu gibi cikarttim
ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum .
doktora gidecektik ama artik biktilar benden .
birsey gpzukmuyor bi serum vs . Yolluyorlar eve
zamanla farkettim nazar bu sanirim
tuhaf tuhaf hareketler
aglama nobetleri
sanki carpilmisim gibi kasilmalar bagirip aglamalar
ve surekli disari cikip insan icine karistigimda eve glince yasiyorum bunu
Dunden beri nefes alamiyorum
boguyorlar adeta
Kus kus icimde bisey kalmadi canim cikti
ne yapacagim ben
artik bi yere gidesim adim atasim gelmiyor

Yazinizin ilk satirlarini okurken anladim buyu nazar gibi laflardan etkilenmissiniz ve boylece psikolojinizi bozmussunuz.Zaten sonlara dogru belirtmissiniz nazar diye.Eger buna cok kuvvetli sekilde inaniyorsaniz , duanin gucune de inanmalisiniz.Bol bol felak ve nas okuyun.yuzlerce defa okumanizi tavsiye ederim.Eger nazar daha guclu diyorsaniz hala , itikadinizi sorgulayin.Saplanti haline getirmeyin ve Allahin gucu herseye yeter bunu bilin.kendiliginden toparlarsiniz.Cevrenizde surekli nazar, buyu , ruya zart zurt konusan biri varsa uzaklasin.Cunku ya cok cahildir yada cok sinsi bir dusmandir.Gecmis olsun.

Tersine pek takilmam ben
yani nazar pek ihtimal etmezdim
kayinvalidem boyle seylerle cok ugrasir
artik bi yere birseymi koydular diye suphelenir oldum
Sanki disarida gayet iyiyim aciliyorum eve gelince hayatim bitiyor resmen

Tersine pek takilmam ben
yani nazar pek ihtimal etmezdim
kayinvalidem boyle seylerle cok ugrasir
artik bi yere birseymi koydular diye suphelenir oldum
Sanki disarida gayet iyiyim aciliyorum eve gelince hayatim bitiyor resmen

Tam dedigim gibi , takilmam demissin ama takilmissin iste bak kv deden supheleniyorsun.Eger iciniz rahatlayacaksa evde kuran hatmi yapin.Dedigim gibi nazarin ve buyunun gucunu , dua dan ustun tutarsaniz gun gectikce daha kotu olacaksiniz tam da kv nizin istedigi gibi vesvese ile yazik edeceksiniz kendinize de evliliginize de.Allah yardimciniz olsun.Aklinizi ustun tutun ve kv ile fazla muhattap olmamaya calisin derim.

Fiziksel bir problem yokmuş,doktora gitmişsiniz.
Psikolojik birşey bencede, tamam nazar değebilir,ama hergün heryerde nasıl olsun bu. Siz kafanızı fazla takıp fazla inanmıssınız bu duruma,bu psikolojiden bir an önce kurtulmalısınız derim. Psikoloğa gitmek bir çözüm.

Evet fiziksrl birsey gorunmuyor

Cok kotu birsey
yada evde cok geriliyorum
disari cikincs rahatliyorum psikolojik olarak fiziksel bi zarar veriyor olabilir
psikiyatristi bnde dusundum ama bni badka bolime yollar mi bilemem
cunku sornum asiri bulanti vs vs
Tabi sadece eve gldigimde basliyor
yani neyi nasil anlatirim onu bilemiyorum

Tatlım bunlar tamamen psikolojik ve sosyal fobi işaretleri. En kısa zamanda bir psikolağa git

Psikolojin darman duman olmuş kız neye üzüldün sen bu kadar..Bendede var o huy dısarı ckmayı pek sevmem hep evde kalmak ısterım ama benımkı bırazda tembellıkten galıba

Psikolojin darman duman olmuş kız neye üzüldün sen bu kadar..Bendede var o huy dısarı ckmayı pek sevmem hep evde kalmak ısterım ama benımkı bırazda tembellıkten galıba
Evliligimde sikintilarim oldu
kayinvalidemle yasiyorum
esim zaten askeriyede gorevli
surekli tek kaliyorum
bi bosanma dusuncesi sardi gitti beni
kndi ailemle priblemlerim var

Bende pek cikmam ayda yilda bi cikiyorum onunda acisi cikiyor boyle
valla sabahin korunde attim kndimi disari oturuyorum oyle

Kv boyle bir sey yapacak insan mi? Evinize gelen giden cok mu?
Evet cok ugrasir buyu vs .
Bi kere yakaladim
yok kizim icin yptrdim evliligi dzlsin kocasi alsin gtsin diye dedi
iyide onun bnm dolabimda isi ne

Yok gelenler gnlde kayinvlideke cikar esim askeriyede oldugu icin gec gelur zaten bizim pk misafirimiz olmaz
yani suphelenmete basladim artik
eskiden ayri otururkn hergun gezerdik bir problm olmazdi simdi ayda bir cikiyorum eve gitis o giris

Yatagin arkalarina , dolaplarina iyice baktin mi?

valla korkulur senın kv. den
ne demek kocası alsın gıtsın dıye
bısey olması gerektıgı gıbı olmalı kv. nın ıstedıgı gıbı degıl !
valla benımde aklıma gelmeyecek bı durumdur buyu işi vs. ama senınkının bu ıslerde parmagı olduguna gore dıkkat et
hiç belli olmaz

bence şüphelenmekte haklısın çaktırmadan evi ara bakalım bişey bulabilecek misin yatak odana bak özellikle..yani kv sonuçta hiç belli olmaz ne yapacakları bunların...bu arada hamile olabilir misin ? bu belirtiler o zamn da olabilir..

Adetime 3 4 gun falan var
Olabilir tabiki
bilmiyorum doktora gidip bir kan testi yptrsam mi
ama gnlde oluyor bu boyle

Ya disari ciktim sabah dedim hava alayim cunku gercekten sanki canim agzimda
evden uzaklastim oh dedim resmen
Sokaga adimimi atmamla birlikte bi sancu bi bulanti bi sinir stres basiyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…