Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm Amin. Seni cok iyi anliyorum cünkü gecenlerde babamada resmen ölüm tehsisi koyup göndermisler, babam gözleri dolu bizimkilere anlatmis, ben hasas bir dönemde oldugum icin benden gizlemisler, duyunca aynen senin o yasadigni yasadim Babam ve Ölüm yikildim resmen. Ama elhamdulillah babam iyi, her Doktor farkli yaklasiyor, Derdi veren Rabbim Dermaninida vermis, dermansiz dert yaratmamis. Icini ferah tut ve Dua et canim benim, amcanin tek ölüm sebebi hepatit b degildir sanirim, ilaki baska bir hastaligda vardir. cünkü hepatit b öldürmüyor, hepatit c öldürebiliyor.
Rabbim Babanizi sizlere bagislasin insAllah.
Allah sendende razi olsun cnm cümlemizden insAllah. Kendine ve Babacigna iyi bak, Allah´a emanetsiniz
Cnm senin babandami hepatit hastasiii,gecmis olsun onada annenden falanmi bulasti acaba onada
yasak olan yiyecekler ve mutlaka tuketmesi gereken neler var cnm bana bi yazabilirmisin,babamin doktoru bisey soylememis beslenme ile ilgili,eline bi kitapcik vermis yollamis geri adami kitaptada pek iyi seyler yazmio varmi sizin ozel uyguladiginiz ve hepatite iyi gelen biseyler
Merhabalar benimde annem taşıyıcı acaba nasıl iyilestiniz? Bilgilendirirseniz sevinirimBenimde vardı iglestim nasıl olduğunu merak ediyorsanız yardımcı olabilirim