Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun esinede Allah sifa versin,anladigim kadariyla cnm ztn gittigi doktor pek ilgilenmemis ne yemesi gerektigine yada ne yememesi gerektigine dair hic bi bilgi vermemis eline bi kitapcik tutusturmus 2 ay sonra tekrar gelceksin kan vermeye demis oyle yani,neyse ben ozel bi klinige gitmesi taraftariyim ama babam su anda istemiyo,iki ay sonra tekrar gideyim ona gore hareket ederiz diyo bakalim,Allah hepimizin yardimcisi olsunCanım amcanın mekanı cennet olsun. Benim eşim de tedavi görüyor 7 yıldır ilaç kullanıyor sürekli kontrol altında olmalı baban değerler istenilen düzeyde olmalı tabi bu yavaş yavaş oluyor önemli olan ilerlememesi. Tedaviyle sıfırlanmıyor virüs ama ilerlemeyi durduruyor. Ben de enginar ve kereviz yapıyorum sıkça . Bir de pekmez yiyin. Yalnız ilaç kullanırsa baban bitkisel tedavi karışımlar falan kullanmayın o ilaca ters etki yapıyormuş. Internet'ten çok araştırıp üzmeyin kendinizi bu hastalıkta en etklili ilaç moral moral moral. Üzülmek stres yapmak yasak. Güvendiğiniz bi doktora gidin lütfen araştırıp en iyisini bulun normal hastanelerde vakit kaybetmeyin. Allah yardımcınız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amiiiiiiiiiiinnnn.Safi isminin hurmetine tum hastalara sifa versin guzel AllahimmmAllahım tüm hastalara şifa versin inşallah...
Tesekkurler mutlaka arastiracagimBiz bir sure bildircin. Urettik.bildircin yumurtası mucizevi birşey zaten.yanilmiyorsam sarilik ve hepatit tahatsizligi olanlar düzenli olarak alıyordu.arastirin en azindan
Gecmis olsun esinede Allah sifa versin,anladigim kadariyla cnm ztn gittigi doktor pek ilgilenmemis ne yemesi gerektigine yada ne yememesi gerektigine dair hic bi bilgi vermemis eline bi kitapcik tutusturmus 2 ay sonra tekrar gelceksin kan vermeye demis oyle yani,neyse ben ozel bi klinige gitmesi taraftariyim ama babam su anda istemiyo,iki ay sonra tekrar gideyim ona gore hareket ederiz diyo bakalim,Allah hepimizin yardimcisi olsun
Heralde virus babanizin karacigerine zarar vermiyodu oyuzden doktor tedaviye gerek duymadi,bu oyle bi virusmus ki herkeste farkli seyir gosteriyomus cnm Allah herkese sifa versin,benim babamda sporunu yapar yedigine ictigine dikkat eden temiz titiz bi insan ama iste bi sekilde kapmis bu illet virusubabam da hepatit b var ve şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadı aksine doktor hiç ilaç önermedi agrı kesici bile içme yağlanma yapar karacigerde dedi
senelerdir var hepatit ama hiç bi sıkıntı olmadı şükür
ama düzenli spor yapar babam her sabah mutlaka 2 saat koşar, bi yere giderken yürüyerek gider hep mümkün oldugunca bu yüzden olabilir
başınız sağolsun babanıza da Allah acil şifalar versin
Kizlar meraba,yaklasik iki ay once amcami heptit b ye bagli karaciger yetmezliginden kaybettik amcamin olumunden sonra butun kerdesleri kan verdi ve malesef babamdada hepatit b virusu varmis kronik hepatit.Doktor iki ay sonraya randevu vermis tekrar kan alip degerleri yuksek cikarsa biposi yapip oyle tedaviye basliycaz demis,internette arastirdigim kadariyla virus vucuttan tamamen temizlenmiyormus,cok korkuorum babama bisey olucak die..CANLARIM VARMI ARANIZDA BU VIRUS HAKKINDA BISEY BILEN,DOGAL YOLLA VIRUSU ATAN ((( Allah askina varsa bilen yazsin cooook Canim yaniyooo cooook babam daha 51 yasinda,Rabbim tum hastalarin yardimcisi oolsunnn
Bende hepatit B hastasiyim ve tüm ailemde. Dogumda annemden bize gecmis sanirim. Ne annem ne biz, tek bir ilac bile almiyoruz bu yüzden. Doktor söyle anlati bu Virusu:
Kapinizda bir Hirsiz var ve iceriye girmeye calisiyor fakat siz kapiyi acmiyorsunuz, o yüzden giremiyor sadece kapida bekliyor. Anlicagin Vucudumuz kabul ederse isimiz o zaman kötü ama simdilik hamd olsun babandada bizlerdede korkulcak bir durum yok.
Rabbbim daha kötü hastaliklardan korusun insAllah
ben kronik hepatit b hastasıyım canım
biyopsi aldırdım on seneyi geçti hatta doktor taaa o zaman siroza bile çevirir demişti babamlara
o zamanlar bana zefix diye hap interferon diyebi iğne vermişlerdi
ama artık onlar kullanılmıyormuş kalkmış
çok ağır ilaçlardı
ki eğer ilaç adı sakıncalıysa kaldırırmısin ki
admine ???
neyse ben ben en son tetkikleri yaptıralı 1.5 sene oldu ki çok yanlış biliyorum
ama gitmeye korkarmı insan korkuyorum
ama değerlerim hep normal çıkıyor on senedir bişey çıkmıyo şükür tedavi görecek
neyse ben o zamanlar sarı sabur adında bi taş vardı onu kullandım
hatta değerlerim çok yüksekti o zamanlar 2 ay kulandım ve 2 ayın sonunda doktor değerlerin bu kadar düşmesine anlam verememişti
tamam düşer ama bu kadar hızlı düşmesi sasırtıcı demişti bizde sarı saburumu göstermiştik
ALLAH cc şifa versin inşALLAH
bendede %1 yağlanma var karaciğerde
ben kronik hepatit b hastasıyım canım
biyopsi aldırdım on seneyi geçti hatta doktor taaa o zaman siroza bile çevirir demişti babamlara
o zamanlar bana zefix diye hap interferon diyebi iğne vermişlerdi
ama artık onlar kullanılmıyormuş kalkmış
çok ağır ilaçlardı
ki eğer ilaç adı sakıncalıysa kaldırırmısin ki
admine ???
neyse ben ben en son tetkikleri yaptıralı 1.5 sene oldu ki çok yanlış biliyorum
ama gitmeye korkarmı insan korkuyorum
ama değerlerim hep normal çıkıyor on senedir bişey çıkmıyo şükür tedavi görecek
neyse ben o zamanlar sarı sabur adında bi taş vardı onu kullandım
hatta değerlerim çok yüksekti o zamanlar 2 ay kulandım ve 2 ayın sonunda doktor değerlerin bu kadar düşmesine anlam verememişti
tamam düşer ama bu kadar hızlı düşmesi sasırtıcı demişti bizde sarı saburumu göstermiştik
ALLAH cc şifa versin inşALLAH
bendede %1 yağlanma var karaciğerde
gecmıs olsun umarım en kısa zamanda degerlerın normale doner,allah sıfa versın kontrollerını ıhmal etme cnm gıt yaptır ne gerekıyosa allah yardım etsınsarı saburu anlatırmısın b'nde taşıyıcıyım zeffix b'nde kullandım viread da ama tekrar biyopsi ve endoskopi istediler gitmedim sıkıldım ya 12 sene oldu ağır yattım hastanede değerlerim yüksek hep . Teşekkürler
Gecmis olsun sanada annenede cnm,Allah sifa versin,nasil bi virustur anlamadim ben herkeste farkli seyrediyor heralde bazilari yogun tedavi goruyor ama siz bak hic ilac kullanmiyoruz diyosunuz ne guzel insallah hep boyle devam eder cnm,Allah yardimciniz olsun herzaman
Cnm ay cok sagol uzun uzun yorum yazip beni rahatlattigin icin,Allahim senden bin kere razi olsun,dedigim gibi biz cok fazla telaslandik amcam hepatit b den oldu sonra babam gidip kan verdi ve bendede hepatit b varmis deyince inan dunyam yikildi,cunku bilmiyoruz ya tedavisi falan oldugunu benim direk aklima olum geldi,o an yasadigim aciyi anlatamam Allahim kimseye yasatmasin cooooook kotu hissettim,tabi hersey ALLAHIN takdiri....CNm hepinize sifalar diliyorum Allah herzaman yardimciniz olsunnnn.SAOLAllah razi olsun cnm ayni temenileri ve dualarini bende baban icin ediyorum ve gercekten korkma. Hepatit C tehlikeli ama Hepatit B sura bura Tanidigim her 10 kisiden birinde var. Arkadasin Babasindada var ve kiza söyledigimde sacmalama babamda senelerdir var ve biz hastalik gibi görmüyoruz demisti. Hic bir zarari yok, belki bünyesi zayif olanlarda yorgunluk, halsizlik, karin agrisi gibi gözlemleniyor. Kiz kardesimin bünyesi zayif oldugundan onda bu belirtiler vardi ve en son biopsi yaptilar incelemek icin fakat elhamdulillah sonuclar temiz cikti. Muhtemelen annemede dogumda bulasmis olmasi lazim. Kadin 60yasinda ve simdiye kadar tek bir ilac bile kullanmadi bu hastalik icin.
Kalbini ferah tut, Ölüm yazilmissa alnimiza, gelecek olan sadece bir sebeb olucak. Gecenlerde burda 21yasinda bir kiz Iftardan sonra vefaat etti, sebebi ise Kalpkrizi o yasta kalp krizi evt. Iste bahanesi kuzum, Rabbim babaniza hayirli Ömürler nasip etsin insAllah. Bir cok doktora gidin, zira hepsi farkli tanimliyor, icin ancak öyle rahat eder.
Rabbim babanizada tüm Hastalarimizada acil sifalar versin insAllah.
Cnm ay cok sagol uzun uzun yorum yazip beni rahatlattigin icin,Allahim senden bin kere razi olsun,dedigim gibi biz cok fazla telaslandik amcam hepatit b den oldu sonra babam gidip kan verdi ve bendede hepatit b varmis deyince inan dunyam yikildi,cunku bilmiyoruz ya tedavisi falan oldugunu benim direk aklima olum geldi,o an yasadigim aciyi anlatamam Allahim kimseye yasatmasin cooooook kotu hissettim,tabi hersey ALLAHIN takdiri....CNm hepinize sifalar diliyorum Allah herzaman yardimciniz olsunnnn.SAOL