İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Canim babam kronik hepatit b hastasi :(

nurflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
125
4
68
Bursa
Kizlar meraba,yaklasik iki ay once amcami heptit b ye bagli karaciger yetmezliginden kaybettik amcamin olumunden sonra butun kerdesleri kan verdi ve malesef babamdada hepatit b virusu varmis kronik hepatit.Doktor iki ay sonraya randevu vermis tekrar kan alip degerleri yuksek cikarsa biposi yapip oyle tedaviye basliycaz demis,internette arastirdigim kadariyla virus vucuttan tamamen temizlenmiyormus,cok korkuorum babama bisey olucak die..CANLARIM VARMI ARANIZDA BU VIRUS HAKKINDA BISEY BILEN,DOGAL YOLLA VIRUSU ATAN ((( Allah askina varsa bilen yazsin cooook Canim yaniyooo cooook babam daha 51 yasinda,Rabbim tum hastalarin yardimcisi oolsunnn

eşim de kronik hepait b abileri de daha eşim 37yasında..duzenli kan kontrolü saglıklı beslenme..yalnız annene de geçmiştir sperm yoluyla gecer ası yoksa bi baktırsın..ben ası olmustum nette her sey abartı hiçbir sey olmaz korkma canım..eşim gayet iyi..

babamda taşıyıcı yani kronk hepatit b....babam yıllarca tedavi oldu.iğne kullandı..başını kaldıramadığı zamanlarda oldu,kendini iyi hissettiği zamanlarda...şu an çok iyi rabbim yokluğunu göstermesin şifa versin..
bol bol kayısı hoşafı içirin,enginar yemeği yedirin.karaciğeri yeniliyor.rabbim şifalar versin.sizde koruyucu iğne olacaksınız.

Gecmis olsun cnm Allahim tum hastalara acil sifalar versin,sendende allahim razi olsun yorum yaptigin icin,evet anneme gecme riski var dun kan verdi annemde ,daha sonuclar cikmadi insallah onda yoktur

Allah sifa versin cnm babaniza,virusu tamamen attimi vucudundan yoksa baski altina mi alindi ilaclarla....enginari bizde duyduk ama Almanyada oldugumuz icin bulamadik buralarda,bakalim Turkiyeden isticez,sendende Allahim razi olsun cnm annemede okuttum yorumunu biraz rahatladi kadin nezamandir aglaya aglaya bi hal oldu,amcamida hepatit yuzuden kaybettik ya o yuzden daha cok korkuyoruz,ama Allahim buyuk hep dua ediyorum babam icin ve tum hastalar icin,Safi isminin hurmetine sifa versin tum hastalara Guzel Allahimmm...

Çok geçmiş olsun ama korkmayin babamda da ayni hastalık var hatta o biyopsi de oldu ve daha baslangicmis o yüzden ilaç tedavisine basladi bir kaç ay oldu ve halsizligi AĞRIsi ( böbreklere vurmuş agriyordu) agrilari geçti doktor uç aya bir gelin dedi şikayetleri azaldigi için tedavinin ise yaradigini düşünüyor bir kaç ay sonra tekrar test yapacaklar iyi olacak inşallah Rabbim tüm hastalara şifa versin geçmiş olsun

Birde bir yakinimiz da maydanoz kurunu söylemiş doktor ise yaramis bizde babama onu yapiyoruz ark.olrk ekledim annemdn alp MSj olarak yazarim isterseniz

Birde bir yakinimiz da maydanoz kurunu söylemiş doktor ise yaramis bizde babama onu yapiyoruz ark.olrk ekledim annemdn alp MSj olarak yazarim isterseniz

Canim gecmis olsun Allah sifa versin insallah bizim babalarimizda atlatacak Yuce Rabbimin izniyle,tamam cnm sen annene sor tarifi bana msj atarsin

içiniz rahat olsun.bende büyükbabamı hepatite bağlı sirozdan kaybettim.o zamanki imkanlarla,şimdiki imkanlar farklı tabi..taşıyıcı olduğu için şu an hastalığı devam ediyor.sadece sabahları kahvaltıdan sonra bir tane hap alıyor.önceleri iğne kullandı 3 yıl,sonra iki günde bir gidip kan verdi kolları iğne olmaktan mosmordu.sabredin geçicek hepsi.o zor günler geride kaldı.aman diyeyim enginar ve kayısı hoşafını ihmal etmeyin.babam onlar sayesinde normal hayata döndüü.şimdi ayda bir hastaneye gidip kan veriyor,kontrol altında.rabbim şifalar versin.yüreğinizi ferah tutun.

Basiniz sag olsun mekani cennet olsun dedenizin...saol arkadasim inanki cok rahatlattin bizi cunku hastalik hakkinde pek bilgimiz yoktu,Allah razi olsun dediklerini yapicaz,enginar ve kayisi hosafi insallh babacigmada iyi gelirr,he bide nette arastirirken hepatite corek otunu bala karistirip yiyince iyi geldigini okudum siroza bile iyi geliyo yazmis bi arkadas biz denemeye basladik seninde aklinda bulunsun cnm,okuyup duyduklarimizi uygulagicaz ve Allahtan sifa istiycez

tabi canım allah razı olsun.herşeyi uygulamak lazım.evet iyi gel,yor sanırım.çünkü babam sürekli bal yer.tatlı isteği fazla oluyor sanırm..balı eksik etmez..faydası muhakkak olmuştur

Son düzenleme:

yasak olan yiyecekler ve mutlaka tuketmesi gereken neler var cnm bana bi yazabilirmisin,babamin doktoru bisey soylememis beslenme ile ilgili,eline bi kitapcik vermis yollamis geri adami kitaptada pek iyi seyler yazmio varmi sizin ozel uyguladiginiz ve hepatite iyi gelen biseyler

Çok geçmiş olsun ama tedavi olduğu sürece korkmayın. Babam da hepatit b hastası aynı şekilde amcalarım da. Babam 53 yaşında ilaç kullanıyor enginar tabletlerinden kullanıyor. Kefir içiyordu bir ara. Yoğurtun üzerine biraz bal katıp yer aklıma gelenler bunlar çok yağlı, ağır yemekler yemez. Korkma çevremde de çok hepatit b hastası halsizlik oluyor işte kontrol altında tedavi olursa bir şey olmaz inşallah. Bulaşıcı olduğu için özellikle annenizin de önlem alması gerekir. Allah acil şifalar versin tüm hastalara ve babalarımıza

Saol arkadasim sizin babanizada gecmis olsun Allah sifa versin insallah,babamda artik dikkat etmeye basladi yediklerine ama insallah ilerlememistir,biz amcami hepatitten kaybettigimiz icin cok telaslandik cnm insallah ilerlememistir ve tadavi olur,10 aylik kizim var o kadar duskundu babam kizima kucagindan indirmiyodu simdi bize belli etmemeye calissada morali cok bozuk ve kizimi almak istemiyor kucagina bulasir die uzak duruo baba o asili bisey olmaz diyorum ama nebilim eskisi gibi degil keyfi kacti coook bizim yanimizda uzulmuyomus gibi yapio ama ben onu cok iyi tanidigim icin ne kdr zorlandigini caninin acidigini biliyorumYAZDIKLARINIZ ANNEMLE BABAMADA OKUTUCAM KI BIRAZCIK ICLERI FERAHLASIN,BEN TADAVISI VAR DESEMDE ONLAR UZULMESIN DIYE SOYLEDIGIMI SANIYOLAR ,ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

Canım Rabbim babana acil şifalar versin İnşallah . Ben daha 6 yaşındayken sarılık tedavisi gördüğüm özel bir hastanede kullanılmış iğne vurulması sonucu bu hastalığa yakalanmışım.Benimkisi kronikleşme göstermeden iyileşmişti iyileşmesine; ama çocukluğumun en güzel yılları bu hastalığın pençesinde geçti. Bana bol bol ızgara az pişmiş et yememi önermişti doktorlar, bol bol da portakal suyu. İnan o kadar çok et yedim ki (kanlı kanlı) şu an ağzıma bir lokma et koymak zulüm gibi geliyor. Sonra annem bol bol tahin-pekmez, ceviz, bıldırcın yumurtası (sabah çiğ olarak aç karnına),tereyağlı ve ballı süt, tüm otumsu yeşil sebzeler(ısırgan, semiz otu, ıspanak vs.) yedirirdi. Ama en çok tükettiğim az pişmiş, kanlı kanlı kırmızı et ve portakal suyuydu. Tabi bu sırada ilaç tedavisi de görüyordum ama doktor önemli olan şeyin iyi beslenmek olduğunu söylemişti benim için. Birde bol bol uyumamı tavsiye etmişlerdi.Sinir, stres, üzüntü, yorgunluk gibi faktörlerde kesinlikle hastadan uzak tutulmalı tabi. Tam olarak iyileşmem yaklaşık 2 sene sürdü. Dilerim babacığında tez zamanda şifa bulur,ama yine de tekrar bir doktora gidin. Belki onun yaşına göre daha iyi gelecek besinler vardır.

Canım amcanın mekanı cennet olsun. Benim eşim de tedavi görüyor 7 yıldır ilaç kullanıyor sürekli kontrol altında olmalı baban değerler istenilen düzeyde olmalı tabi bu yavaş yavaş oluyor önemli olan ilerlememesi. Tedaviyle sıfırlanmıyor virüs ama ilerlemeyi durduruyor. Ben de enginar ve kereviz yapıyorum sıkça . Bir de pekmez yiyin. Yalnız ilaç kullanırsa baban bitkisel tedavi karışımlar falan kullanmayın o ilaca ters etki yapıyormuş. Internet'ten çok araştırıp üzmeyin kendinizi bu hastalıkta en etklili ilaç moral moral moral. Üzülmek stres yapmak yasak. Güvendiğiniz bi doktora gidin lütfen araştırıp en iyisini bulun normal hastanelerde vakit kaybetmeyin. Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm dediklerini uygulayacagim doktora danisipta insallah babamada sifa oluruzun uzun yazip beni bilgilendirdigin icin coook tesekkur ediyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…