• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Babacığım Annemi Çok Sevdiğin İçin Sana Çok teşekkür Ediyorum

ddilsah

♥♥♥ VOLİM TE ♥♥&#982
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
3.804
79
78
Diğer
Herkesin babası özeldir fakat benim ki ayrı... O annemi çok sever. Annemden aynı yakınlığı göremese dahi çok sever. Bazı annemin sülalesince ezilse dahi anneciğime laf kondurmaz. Onun akrabası benimde akrabamdır der güler geçer bazı sözlere... Annem öyle değildir. Kötü değil ama babam kadar geniş gönüllü değil... Bilen bilir geçen günlerde annem karasu kocaali de dedemin mezarındaki otları temizlerken kene ısırdı kolunu. Hemen hastaneye gittik. Doktor kesti aldı. Keneyi... Üç gün dikkatli olun. Ufacık bir şeyde hemen gelin dedi. Bizde bekledik üç gün bir şey olacak mı diye ama olmadı Allah'a şükür...Neyse biri iki gündür annem keyifsiz nezle gibi... İnatla üşüttüm ben ondan böyleyim doktora gitmem diyor... Söz geçiremedik kadına... Bu akşam babam tek başına yemek yedi. Eve gelirken kiraz almış... Yemekten sonra bir tabak dolusu kiraz yıkadı. Şekeri sınırda olduğundan kızdım bende. Baba yeni yemek yedin hepsini yiyemezsin diye... Sevgili babacığım bana dedi ki; kendime koymadım kızım annene götüreceğim. Biz hasta olduk mu o hep bize bakıyor ya... İyikende koşuşturuyor ya... Birazcıkta ben ona bakıyım dedi. Çok duygulandım.. Bazılarına basit birşey gibi gelebilir ama benim için önemli...HEmde çok önemli. Bana cevap verirken gözleri dolu doluydu babacığımın...yılların minneti vardı sanki... İnce düşünceli, nazik babam benim annemi bu kadar çok sevdiğin için sana çok teşekkür ederim. Senin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemedim...

Ortim geçmiş olsun cnm. Aman ihmal etmeyin gitsin doktora.

Allah annen ve babana hep birlikte sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin. Mutlulukları daim olsun canım.:nazar:

Ne mutlu Beyzam sana, annene ve kardeşine böyle bir babaya sahip olduğunuz için...:nazar::nazar:Çünkü genelde erkekler hastalığa karşı fln kadınlar kadar hassas olmuyor ya da olamıyor...Allah başınızdan eksik etmesin babacığını...:Saruboceq:Sizin iyi günlerinizi göstermek nasip etsin annene-babana şekercim...yerimsenibenSeni çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

Ne mutlu Beyzam sana, annene ve kardeşine böyle bir babaya sahip olduğunuz için...:nazar::nazar:Çünkü genelde erkekler hastalığa karşı fln kadınlar kadar hassas olmuyor ya da olamıyor...Allah başınızdan eksik etmesin babacığını...:Saruboceq:Sizin iyi günlerinizi göstermek nasip etsin annene-babana şekercim...yerimsenibenSeni çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

canım ablam teşekkür ederim... babam başka bir adam yaaa..hiç kıyamaz karısına ve evlatlarına...çok vefalıdır canem benim... şimdi buraya böyle birşey yazdığımı bilse oturur hüngür hüngür ağlar. kızım benim için neler yazmış diye...çok seviyorum babamı...

Keşke Bende Öyle Bi Babaya Sahip Olsaydım..
O Kadar Şanslısınızki.. Annende Sende Canım..
Kıymetini Elbette Biliyosunuzdur Ama Bu Akşam Daha Sıkı Sarıl Babacığına..
O Sıcaklığa Muhtaç Çok Kişi Var.. Bunlardan Biri Olmak Beni Kahretsede mafoldumben

Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin Güzelim :Saruboceq:

Ne mutlu size böyle bir babaya sahip olduğunuz için.
Teşekkür ederim...Allah evlatla anne baba arasına kin nefret koymasın. Çok acı bişi...İnsanız sonuçta öfkelendiğimiz kızdığımız sinirlendiğimiz oluyor ama kin nefret düşmanlık çok kötü çok... Malk mülk davasından yıllarca ana babasına dargın yaşayan insanlar biliyorum. ve bu durumlara çok üzülüyorum.:çok üzgünüm:
:1hug:a.s.​

Keşke Bende Öyle Bi Babaya Sahip Olsaydım..
O Kadar Şanslısınızki.. Annende Sende Canım..
Kıymetini Elbette Biliyosunuzdur Ama Bu Akşam Daha Sıkı Sarıl Babacığına..
O Sıcaklığa Muhtaç Çok Kişi Var.. Bunlardan Biri Olmak Beni Kahretsede mafoldumben

Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin Güzelim :Saruboceq:
Bilemediğimiz zamanlar oldu. Artık sımsıkı sarılacağım babacığıma...Kaybedince ah vah etmektense yaşarken kıymetini bilmeli...İnsan büyüdükçe hayat daha anlamlanıyor...Seviyorum yaşamayı. Çok teşekkür ederim Günicen içten samimi sıcak mesajın için...opuyorumnanaktana.s.a.s.

Back