- Konu Sahibi Sirine_4553
canim ya basin sag olsun.. senin suan gitmen degil duan lazim.. kendi saglini ailenide düsün.. bak esin ailende senin acini cekmesin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız Sağolsun.. İnsanın elinin kolunu bağlı olması çok zordur bilirim.. senağlama
Mekanı Cennet olsun :Saruboceq:
canim ya basin sag olsun.. senin suan gitmen degil duan lazim.. kendi saglini ailenide düsün.. bak esin ailende senin acini cekmesin..
malesef eşimi ikna edemedim..halen...üzerinede kavga bile ettik şu halimle......oturdum mektub yazdım......en azından telefonda soyleyemedıklerımı...babasıyala gecen guzel gunlerı .yanında oldugumu soyledım.....annesıne de dedım buyrun bana gelın uzaklasmıs olursunuz lutfen dedım gelın ........ben gıdemıyorum barı onlar gelsınler.....
çok teşekkür ederim başsağlığı dileğiniz için..insan destek buluyor inanın....annecim dünya iyisi bir kadındır herşeyi kafasına taka taka hasta garibim zaten ...gelsinler yeterki dedi ama dedeiğim gibi enişteyle tanışma fırsatımız olmadı yüzyüze beni ailemi tanımıyor..o yüzden boş vaad veriri gibi hisetti bence...ama ben biletlerini alır gönderirim....üzerime düşeni yaparım müsait olacakları günü aradıkça sorarım..eşimden izin alamazsam da napayım kii.....hergün kavga ediyoruzBaşınız sağolsun,nur içinde yatsın.
taşınmalarını teklif etmekle çok iyi yapmışsınız,annen de sende hep iyilik bulun inşallah canım.