- Konu Sahibi Sirine_4553
o kadar kötüyüm ki ne uyuyabiliyorum be bir şey yiyebiliyorum şu an.....evde tek başımayım eşim görevde....bilmeyen arkadaşlarımız için duydukduymadık topıgıne tasınmıs konum........acısıyla tatlısıyla topıgınde....arkadaşımın babası intihar ettii...bana emekleri geçen canımdan çok sevdiğim insanlardı....ve ben gidemiyorum başsağlığına istanbula....eşim tek göndermiyor..kendide izin alıp gelemiyor gerek maddi durumda cabası ben arkadasıma ne derım bundan sonra hangı yuzle ararım bılemıyorum........aradıgımda hep gelıcem yanında olucam dıye onu avuttum .......aılemde annemlerde sonra sonra deyıp gecıstırıyor ben canım arkadasımın yanında olmalıyım ama kımse ıcımı anlamıyor.....her aradıgımda duydukca yenı haberlerı ınsanların olunun arkasında konustuklarını daha cok yıkılıyorum........namazlı nıyazlı ınsan nasıl olurda canına kıymaya kalkar........ya çocukları onu o halde bulmuslar onların durumu nasıl kımbılır ah bır gıdebılsem bı kere sarılsam canım kardesıme......evde duramıyorum ...ağlama krızlerıne gırıyorum ........bu nasıl bır acıdır......