Canım Abim Gidiyor

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
Çok mutsuzum:gitme:canım abim askere gitti.Ispartada acemi birliğini tamamladı ve istanbula dağıtıma geldi.Ama 1 haftası bitti ve yarın saat 07.10 da uçakla elazığa oradan da hakkari-şemdinli'ye gidecekmafoldumbensenağlama.Çok üzülüyorum uzağa düştü diye.rahat rahat gidip göremiyecez.Off nasıl geçecek 1 sene. Çok özleyecem seni canım abicim:çok üzgünüm::a015:

Cnm seni çok iyi anlıyorum benim abimde 1 ay önce dağıtıma gelmişti gitti bende çok üzüldüm.Ama Allahtan onun yeri yakındı ya.Üzüldüm cnm senin adına.

Hayırlısı olsun üzülme, gururla yollayacaksınız onu oralara...Bak hemen geçer zaman anlamazsınız, yeter ki sabredin. Rabbim yardımcınız olsun.

turkbayragiturkbayragi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim kardeşimde şu an Hakkari Çukurcada.5 ay kadar önce de
aynı duyguları biz yaşıyorduk
Sadece sesini duyabiliyoruz.Ne bir internet cafe var ne de çarşı izni:sinifsinif:

İyi düşün ki iyi olsun.Ben hep öyle yapıyorum.Bol bol dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq:
Özlem doruklardasenağlamaturkbayragi

Hepiniz çok sağolun. zaman geçer elbet ama biraz zorlanacaz.Çok özleyecez ama Allah'a emanet oda diğer askerlerimiz gibi.Allah bütün askerlere asker yakınlarına sabır versin.insan başına gelmeyince anlamıyor.:sinifsinif:

Hepiniz çok sağolun. zaman geçer elbet ama biraz zorlanacaz.Çok özleyecez ama Allah'a emanet oda diğer askerlerimiz gibi.Allah bütün askerlere asker yakınlarına sabır versin.insan başına gelmeyince anlamıyor.:sinifsinif:

Maalesef insan başına gelince pek anlıyor.
Bizim 6 ayımız bitti neredeyse.
9 ay daha var:çok üzgünüm:

Canımm!
Kendini üzme lütfen. Bende abim gidince kendimi harap etmiştim. O yok diye bi aya yakın anneannemde kalmıştım. Oysa biz her sn birbirimizi yeriz abimle! Kavga etmeyi bile özlüyor insan. Ama nitekim o süre çok çabuk bitti ve abim şu an evimizde. Biz başladık yeniden kavga etmeyee=))
Şimdi de erkek arkadaşımın yolunu bekliyorum. Ne çileymiş yahu benimki=) Ömrüm asker kelimesi geçince ağlamakla bitiyor galiba. Ama hiç bitmez denilen askerlikte bile şafak 7...

Ayy kendimi hatirliyorum da... Abim askere giderken gozumden kan indirdim aylarca agladim biricik kardesim o benim.. Simdi ustunden yillar gecti askerlik bitti, evlendi, minicik kizi 1 yasini bile gecti :)
hic uzulmeyin canim Rabbim yardimcisi olsun butun askerlerimizi korusun, abine moral vérin destek olun ki cabuk alissin..

allah kavuştursun...
benim kardeşimde 90/1 tertip elazığ karakoçan asayiş timinde...
ne internet cafe var nede çarşı izni...
ulaşabilirsek telefonda görüşebiliyoruz.
telefonu düşürmekte işin cabası...
aradığımızda ya görevde oluyor dağlarda yada karakolda nöbette.
özlemi derinden yaşıyoruz..

rabbim tüm mehmetçiklerimi korusun...dayanması çok zor...

hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin rabbim. ailesine sevdiklerine bağışlasın..

bakalım benm sözlüme neresi çıkacakkk offf:'(

Back