Canilik!

https://www.facebook.com/CafeDeDeliKedi
Kızlar burası caninin kediyi aldığı yer onlarda çok üzgün dava açmışlar...Bu kafeye en kısa sürede gideceğim etrafta bir sürü pisi geziyormuş siz çayınızı içerken 50 tane kadarTam benlik...Bayıldım.

Son düzenleme:
http://www.markafem.com/can-aksoya-2-yil-hapis/
Allahım çok şükür çok şükür.....

Büyük tepki çeken 'kediye uygunsuz davranış' görüntülerinden sonra Meclis, harekete geçti.

Bilindiği üzere sahiplendiği kedisine uygunsuz davranışlarda bulunup birde marifetmiş gibi videoya çekip; bunuda sosyal medyada yayınlayan Mustafa Can Aksoy hayvanseverler başta olmak üzere birçok kesimden büyük tepki almıştı.

Gelen tepkiler üzerine Meclis Çevre Komisyonu'nda 1.5 yıldır bekletilen Hayvanları Koruma Kanunu'ndaki değişiklik tasarısı, tekrar gündeme alındı. Görüşmelerine yarın başlanacak tasarıda öne çıkan düzenlemeler şöyle:
“Hayvanlara i**ence yapmak, dövmek, aç-susuz, aşırı soğuk veya sıcağa maruz bırakmak, tehlikeli köpek türlerini bulundurmak, üretmek, ülkeye sokmak yasak olacak. Yasaklara uymayanlara 300 liradan-1000 liraya kadar para cezası verilecek. Te***üz edenlere 1 yıla kadar; tehlikeli türde köpek bulunduranlarla hayvanları döverek ve işkence ederek öldürenlere de 2 yıla kadar hapis cezası verilecek. Ev ve süs hayvanlarının satışının yapıldığı yerlerde yırtıcı, saldırgan ve zehirli hayvan satılamayacak. Sahipsiz hayvanlar, Hıfzıssıhha Kanunu'nda belirtilen bulaşıcı hastalıklar dışında ö***rülemeyecek. Evde beslenecek hayvanların sayısı, çıkarılacak yönetmelikle belirlenecek. Bu kapsamda evde 40 kedi beslenemeyecek.”
TBMM Bürosu ANKARA

Bugün bu konuyla alakalı bir duyum aldım paylaşmak istedim. Kuzenim TBMM'de görevli. Bugün bu konuyla alakalı toplantı varmış mecliste. Hatta Yonca Evcimik falan vardı dedi... Her neyse konuma geleyim... Bu konunun (hayvanlara eziyet vs) kabahat değil suç olması gündeme getirilmiş. Artık 2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacakmış bu suçu işleyenler hanımlar. Müjdeler olsun hepimize. Gerçi bana göre 2 yıl yeterli değil ama en azından bir caydırıcılığı olur.

Kabahatten çıkarılması bile öyle mutlu etti ki beni evet 2 yıl çok az ama bir adım atıldı ya nasıl mutluyum ,yanına kalmasın bu caninin...

Kabahatten çıkarılması bile öyle mutlu etti ki beni evet 2 yıl çok az ama bir adım atıldı ya nasıl mutluyum ,yanına kalmasın bu caninin...

Bir de ben insanların sosyal medyada örgütlenerek bir şeyler başarabildiğini gördüm ya, ona da sevindim. Umarım daha da arttırılır cezası. Beter olsun pislik.

Bir de ben insanların sosyal medyada örgütlenerek bir şeyler başarabildiğini gördüm ya, ona da sevindim. Umarım daha da arttırılır cezası. Beter olsun pislik.
Evet insanların duyarlılığı beni daha da sevindirdi.Onunda bir can olduğunun bilincinde olan bu kadar çok insan olması ne güzel.Kedi deyip geçmemeleri yeter artık demeleri ne güzel.

Evet insanların duyarlılığı beni daha da sevindirdi.Onunda bir can olduğunun bilincinde olan bu kadar çok insan olması ne güzel.Kedi deyip geçmemeleri yeter artık demeleri ne güzel.

Gece gece sinirlerini bozmak istemem ama ekşisözlükte yazılanları gördün mü? Savunanlar var bu pisliği. İçlerinden birinin açıklaması da siz hiç mi sinek öldürmediniz, onun da canı var şeklinde olmuş.

Gördüm devamında yazan küfürler gayet yerinde olmuş kişiye ohhh ...Zihniyet nasıl bir yerdeki burgerking de hamburger yemekle kedi öldürmeyi işkenceyi aynı yere koymuş.biri demiş ki bak gerizekalıya anlatır gibi anlatacağım bizim proteine ihtiyacımız var danayıda işkenceyle öldürmüyorlar çok güldüm.Aptal işte ciddiye bile almadım.Yediği küfürlerle kaldı.

Bu çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…