Canilik!

albunea

kedi ruhlu
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
1.402
530
168
36
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/60564/25777175/1/eskisehir-deki-vahsetin-goruntuleri.aspx

Baştan konuyla ilgili uyarıyorum benim gibi haberlere dayanamayan hatta ağlayan biriyseniz izlemeyin.Ben haberdeki Eskişehir başlığı yüzünden izlemiş bulundum bilmeden 15 dk dır ağlıyorum sinirden evde şahsa demediğmi bırakmadım hala sinirliyim hala gözlerim dolu dolu...Haberi paylaşmaktaki tek amacım haberde kişinin ismi geçiyor,dilerim bu kişi gelecekte ne iş bulur ne dost insan içine çıkamasın asla...İsmi öğrenilsin haber yayılsın kim olduğu bilinsin.Sen var ya sakın dönme Eskişehir'e

Eskişehir'de, üniversite öğrencisi bir genç sahiplendiği kediyi evinde önce bıçakladığı, daha sonra da damacana ile kafasını ezerek öldürdüğü ve kedinin can çekişme görüntülerini sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı öne sürüldü. Genç yarıyıl tatili nedeniyle gittiği memleketi Bartın'da gözaltına alınarak ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İddiaya göre, Üniversite öğrencisi bir kafeteryada gördüğü kediyi sahiplendi. Evine götürdüğü kedinin bakımı üstlenen genç sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kedilerle ilgili 'Bir kediyi uyurken izlemeniz lazım kesinlikle. Kabus görürse titriyorlar, uyanınca size sarılıyorlar.' tweetleri attı. Gencin son olarak bir arkadaşıyla cep telefonundan yaptığı WhatsApp görüşmesinde paylaştığı ileri sürülen, kedisinin bıçaklanmış, bağırsakları dışarı çıkmış haldeki görüntüleri sosyal medyaya yansıdı.Görüntülerin sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Gencin okuduğu üniversiteden de kınama açıklaması yapıldı. DHA

Son düzenleme:
Mustafa Can Aksoy Kimdir?
Kedi Katili Can Aksoy Kimdir, Resimleri Nereli, Kaç Yaşında?Mustafa Can Aksoy 1994 Bartın doğumlu 20 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Eskisehir Osman Gazi üniversitesinde eğitim almaktadır. Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü Öğrencisidir. Can Aksoy bir kediye işkence ederek öldürüldüğü iddia edilen üniversite öğrencisidir.
Yukarıda belirtilen bilgiler sosyal medya da yer alan bilgilerin toplanması sonucunda oluşturulmuştur. Konuyla ilgili Osmangazi Üniversitesinin yapmış olduğu açıklamada Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M. Can Aksoy diye belirtmesi elde ettiğimiz bilgileri kanıtlar niteliktedir.
Sosyal Medya Mustafa Can Aksoy’un yaptıklarına sessiz kalmamak adına yorumlarla, twetlerle destek oldu.
Unutulmamalıdır ki Yaşam hakkı her canlının en temal hakkıdır. Güncellik ailesi olarak masum bir kediye yaptığı işkenceden dolayı Can Aksoy’un hesap vermesi gerektiğini düşünüyoruz.
Bu olayların üzerine OsmanGazi Üniversitesi Rektörlü basın açıklamasında bulunmuştur.
Kamuoyunun Bilgisine
Sosyal paylaşım ve çeşitli iletişim sitelerinde yayınlanan, Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M.Can AKSOY’un, hayvan haklarını ihlal eden ve bizleri derinden üzen video görüntülerini nefretle kınıyoruz. Yapılan fiil ile ilgili olarak, söz konusu öğrenci hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, fiilin Üniversitemiz Disiplin Yönetmeliği çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz.
Gençlerimizin insani bir takım değerlere bağlı ve etik kurallar çerçevesinde yetiştirilmeleri konusunda toplumda her kesimin gerekli hassasiyeti ve özeni göstermesi hepimizin ortak arzusudur.

Son düzenleme:
Helal olsun üniversiteme...En ağır şekilde ceza versinler.Bununla aynı yerden mezun olacağıma olmayayım daha iyi.Dilerim en kısa sürede atılırsın üniversiteden de...

Bugün BDV de de açıldı bu konu ve epey sövdük .

Allah cezasını versin , hala devam ediyor aptal twetlerini atmaya , üzerime gelmeyin bir kedi daha keserim demiş pislik.

Sanırım 300 tl ceza ile yırtmış ama kedinin asıl sahibi internet cafe şikayetçi olmuş , şimdi işler değişebilir bir ihtimal .

Üniversitenin tepkisini sabah okudum bende , helal olsun , yönetmelikte en ağır disiplin cezasını vereceklermiş , okuldan atmaktır umarım !

Dün açıldı ebrum konu..Gece gece sinirlerimiz altüst oldu..Videoyu izlemedim, asla da izleyemem..Bayılır kalırım.

Tekrar ediyorum, allah cezasını versin..Bu ara ne çok beddua eder oldum..
Kendisi de aynı şekilde geberir umarım..

Bu tür olaylara nasıl caydırıcı cezalar verilmez aklım almıyor..
Sözüm ona müslüman ülkeyiz ya hani, o da can yahu..O da Allahın yarattığı, ağzı dili olmayan, minicik bir can..

Cidden beter olsun bu katil..Yazdıkça sinirlerim haşat oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben görmedim konuyu bugün gördüm ya hala ağlıyorum ara ara, bi yandan sövüyorum Haytap dava açıyormuş.Allahım yolda buna denk gelmiyeyim gerçekten tutamam ben kendimi.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir hayvana eziyet eden kişinin iki yakası bir araya gelmez..bizzat bunu gördüm..emin olun ALLAH'ın adaleti tecelli olucak..
bir adam bilerek köpek ezmişti ve adam aynı hafta içinde önce yüz felci geçirdi ve yine aynı ay içinde bir olaya karışıp hastanelik olacak sekilde dayak yedi ve mecburen yer değiştirip gitti yaşadığı yerden çünkü dayak atan adamlar sürekli onu arayıp duruyordu..

adalet ne karar verir bilmem ama emin olun o çocuğun iki yakası bir araya gelmez... İlahi adalet yerini mutlaka bulucaktır.

bdv'deki konuyu görmedim. zaten bu haberi gördükçe duydukça fena oluyorum. bu çocuk tedavi edilemez arkadaşlar. tedavisi imkansızdır psikopatlığın. tek çare ömür boyu hastaneye kapatılacak. çünkü hayvanlara böyle işkence edenler ilerde insanlara da zarar veriyor. sevil atasoy'un bu konuda bir yazısı vardı bu canilerle ilgili. şimdi bulamadım. orada da çok güzel açıklıyordu bu durumu...

Yok artik pis cani
Ne oluyor bu insanlara her gecrn gun daha korkunc haberler
Masum bir kediye insan nasil bicak saplar
Damacanadan su icilir adamin kafa nasil calisio
Goren 7 sulalesini kesmis sanir neyin intikami bu sanki
Allahim sen ver cezasini bu canavarin

Bu sabah kahvaltı haberlerinde İsmail Küçükkaya güzel bir tespitte bulundu aslında.

Haberi neden vermiyorsun diye twetler geliyordu sürekli.

''Yayınlamayacağım , zaten duyuldu .Göstermeye gerek yok .Çünkü o insan müsveddesinin amacı herkesin kendinden bahsetmesi . Ona bunu vermeyeceğim '' dedi.

Çok doğru aslında , devam eden twetlerinde görülüyor ki ünlü olmaktan gurur duymuş piislik.

Konu Hiçbir başlığa uymayanlara taşınmış o yüzden görmemişsindir .

Sevil Atasoyun bahsettiğin yazısı sanırım bu .

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7897819.asp

Çok doğru tespitler ve ilginç örnekler var.

sosyal medyada 2. kez gözaltına alındığı yazıyor gece
kaynağı, doğruluğu nedir, bilen var mı?

Bi kanalda bu haber, diğer kanalda yoksul bir kadının baktığı 73 sokak hayvanı ve söylediği şu söz "bunlar olmasa ölsem umrumda değil, ya bana bişey olursa kim bakar onlara". İki haber arasındaki dipsiz uçurum farkı.

Allah seni kahretsin canavar pislik ! Seni evlat diyip koruyana, bağrına basana da yazıklar olsun.

Babasının açıklaması ;

''Oğlum ben yapmadım diyor , bu durumda ona inanmak zorundayız . Bize zaman verin . Hiç bir aile oğlunun böyle anılmasını istemez ama yapmadım diyor '' demiş .

Ne diyeyim ben artık !

neyi merak ediyorum biliyor musun?
bu çocuk ağaç kavuğundan gelmedi, bir ailesi var sonuçta
nerde hata yaptılar, ne oldu da bu çocuk canavara dönüştü.
korkuyorum ciddi ciddi
bir insanın böyle sosyopat olabilmesi nasıl mümkün oluyor?
sevmediler mi, dövdüler mi naptılar bu kansıza?
bizimde evlatlarımız olacak, allah böylesini verecekse
hiç vermesin, evlat olsa sevilmez

dün de açıldı bu konu da her gördüğümüzde olanca nefretimizi kussak yetmez tabi. devlet nasıl bu kadar basit bakabilir ki olaya. bir kere çocuk kesinlikle hasta. bugün bir hayvana ki can taşıyor sonuçta bunu yapabiliyorsa yarın oda arkadaşına yapar. ailesi çocuğunu hiç tanımıyor mu acaba da ruh durumundan bir haber!

Yok canım oğlu niye yapsın, uzaylılar yapmıştır da oğluna atıyodur suçu. Beddua etmiycem Mevlam görsün, bugün o hayvanı katleden vicdansız yarın acımadan babasını da keser annesini de. O caniyle aynı çatı altında 1 dk bile nefes alınmazken bide üstüne koruyorlar ya. Yazıklar olsun hepsine.

Sebep ne, neden bu hale gelmiş bilemem. Tek bildiğim ve kanımı donduran diğer durum bu pisliği birilerinin koruyor oluşu.
Boludaymış akrabalarının yanında, Boluda yaşasaydım sokağa dahi çıkmazdım tek başıma.

Bugün üniversiteye ygs kaydı için uğrayacağım rektörlükten birebir bilgi alacağım.Size tekrar yazarım bilgi alırsam.

Allahım kız arkadaşı da bu olaylara şahit ve bu görüntüleri ayrılınca öc almak için paylaşıyor.Sende en az şahıs kadar iğrençsin ve suçlusun.Bunlara şahit olup nasıl müdahale etmedin ihbar etmedin ruh hastaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…