http://webtv.hurriyet.com.tr/2/60564/25777175/1/eskisehir-deki-vahsetin-goruntuleri.aspx
Baştan konuyla ilgili uyarıyorum benim gibi haberlere dayanamayan hatta ağlayan biriyseniz izlemeyin.Ben haberdeki Eskişehir başlığı yüzünden izlemiş bulundum bilmeden 15 dk dır ağlıyorum sinirden evde şahsa demediğmi bırakmadım hala sinirliyim hala gözlerim dolu dolu...Haberi paylaşmaktaki tek amacım haberde kişinin ismi geçiyor,dilerim bu kişi gelecekte ne iş bulur ne dost insan içine çıkamasın asla...İsmi öğrenilsin haber yayılsın kim olduğu bilinsin.Sen var ya sakın dönme Eskişehir'e
Eskişehir'de, üniversite öğrencisi bir genç sahiplendiği kediyi evinde önce bıçakladığı, daha sonra da damacana ile kafasını ezerek öldürdüğü ve kedinin can çekişme görüntülerini sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı öne sürüldü. Genç yarıyıl tatili nedeniyle gittiği memleketi Bartın'da gözaltına alınarak ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İddiaya göre, Üniversite öğrencisi bir kafeteryada gördüğü kediyi sahiplendi. Evine götürdüğü kedinin bakımı üstlenen genç sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kedilerle ilgili 'Bir kediyi uyurken izlemeniz lazım kesinlikle. Kabus görürse titriyorlar, uyanınca size sarılıyorlar.' tweetleri attı. Gencin son olarak bir arkadaşıyla cep telefonundan yaptığı WhatsApp görüşmesinde paylaştığı ileri sürülen, kedisinin bıçaklanmış, bağırsakları dışarı çıkmış haldeki görüntüleri sosyal medyaya yansıdı.Görüntülerin sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanması hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Gencin okuduğu üniversiteden de kınama açıklaması yapıldı. DHA
Bugün BDV de de açıldı bu konu ve epey sövdük .
Allah cezasını versin , hala devam ediyor aptal twetlerini atmaya , üzerime gelmeyin bir kedi daha keserim demiş pislik.
Sanırım 300 tl ceza ile yırtmış ama kedinin asıl sahibi internet cafe şikayetçi olmuş , şimdi işler değişebilir bir ihtimal .
Üniversitenin tepkisini sabah okudum bende , helal olsun , yönetmelikte en ağır disiplin cezasını vereceklermiş , okuldan atmaktır umarım !
Yok artik pis cani
Ne oluyor bu insanlara her gecrn gun daha korkunc haberler
Masum bir kediye insan nasil bicak saplar
Damacanadan su icilir adamin kafa nasil calisio
Goren 7 sulalesini kesmis sanir neyin intikami bu sanki
Allahim sen ver cezasini bu canavarin
bdv'deki konuyu görmedim. zaten bu haberi gördükçe duydukça fena oluyorum. bu çocuk tedavi edilemez arkadaşlar. tedavisi imkansızdır psikopatlığın. tek çare ömür boyu hastaneye kapatılacak. çünkü hayvanlara böyle işkence edenler ilerde insanlara da zarar veriyor. sevil atasoy'un bu konuda bir yazısı vardı bu canilerle ilgili. şimdi bulamadım. orada da çok güzel açıklıyordu bu durumu...
Bi kanalda bu haber, diğer kanalda yoksul bir kadının baktığı 73 sokak hayvanı ve söylediği şu söz "bunlar olmasa ölsem umrumda değil, ya bana bişey olursa kim bakar onlara". İki haber arasındaki dipsiz uçurum farkı.
Allah seni kahretsin canavar pislik ! Seni evlat diyip koruyana, bağrına basana da yazıklar olsun.
Bi kanalda bu haber, diğer kanalda yoksul bir kadının baktığı 73 sokak hayvanı ve söylediği şu söz "bunlar olmasa ölsem umrumda değil, ya bana bişey olursa kim bakar onlara". İki haber arasındaki dipsiz uçurum farkı.
Allah seni kahretsin canavar pislik ! Seni evlat diyip koruyana, bağrına basana da yazıklar olsun.
Babasının açıklaması ;
''Oğlum ben yapmadım diyor , bu durumda ona inanmak zorundayız . Bize zaman verin . Hiç bir aile oğlunun böyle anılmasını istemez ama yapmadım diyor '' demiş .
Ne diyeyim ben artık !
neyi merak ediyorum biliyor musun?
bu çocuk ağaç kavuğundan gelmedi, bir ailesi var sonuçta
nerde hata yaptılar, ne oldu da bu çocuk canavara dönüştü.
korkuyorum ciddi ciddi
bir insanın böyle sosyopat olabilmesi nasıl mümkün oluyor?
sevmediler mi, dövdüler mi naptılar bu kansıza?
bizimde evlatlarımız olacak, allah böylesini verecekse
hiç vermesin, evlat olsa sevilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?