sukunet psikom nerdesiniiiiz ?? size ihtiyacım war.. karmakarısık oldum yaaa
canım ( aslıhan) sakıın acele etme bak..düğüne ara fazla olunca burnunu sokmayan kalmazzz... ilişkiniz zarar görür.. ben aşkımı 25 yaslarında tanıyıp aşık olup 3 ay içinde ewlenmeyi çok siterdim... böyle tanımıcksın kimsyei..ara da uzamııcak
yaa niaşnlımı çok sewiorum ama babası annesi yüzünden aramız bozuluyor.. babası çok sorumsuz bir insan we ayrılar zaten..üstüne üstlük nişanlımın üzerinde babasının olması gereken borc wr.. topşasan bi 50 milyar borc war üstünde we ailesi herseye buna atıo.. calışıo die herkes beklenti çinde o da akrabam dio bakıo..sonradan alıcam onlar yatırımımız dio ama ilerdede böle yapar die korkuorum..hep borc... maddi durumları ii deil zaten..banada bişe yapmıolar onları gectim..herkes nişanlımın üstünde..çok bağlı onlara..şimdide işini askerden gelince bırakıp 300 milyar a iş kurucam dio..ailemde borc altında ewlenilirmi yarın birgün herkes basında olcak dio..annaesi zaten dul kadın eli ayağı tutuo annesinin parasını alıo tazminatı war we oğluna yıkılmış durumda..
off anlatsam da bitmez..
annem ailem at dio ama sewiorum diorum..düşününcede kendim deil ilerde coluk cocua karışcam onlarıda düşünmliyim diorum..çok ii bi çocuk cok bağlı 4 4 lük bana karsı ama maddiyat da önemli
aileler çok zorluyor çokk , birde şu adetler bilmemneler , sıkıcı işler, yıpratıyor ilişkiyi malesf
OFFF hem de nasıl... öyle yorgun hissediyorum ki bi yandan iş stresi bi yandan düğün hazırlıkları diğer yandan her konuda fikir sahibi insanlar... ama geçicek biliyorum gün sayıyorum şafak 183:) bence nişan tarihi çok kısa tutulmalı hemen söz nişan hooop düğün en güzeli...:teytey:
Azz kaldı sayılır canımm sizin bizdende önce... Allah gönlüne göre versin inşallah herşey gönlünce olur:asigim:
haklısın valla canım
bizim düğünede şafak 158
11 ay nişanlı kalmış olcaz peff... akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?