- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.541
AaaaammmmiiiinnnnnMubarek Cuma gunu hurmetine Rabbim gunahlarimizi affi magfiret etsin.Kendisine layik kul Rasulune layik ummet olabilmek nasip etsin.Dertli kullara selamet kapilari acsin,Hasta kullara Safi ismi celili ile acil sifalar versin,Borclu kullara odeme kolayliklari versin.Ettgimiz dualari hakkimizda hayirli eyleyerek kabul eylesin. Cumamiz mübarek olsun ,, , , , ,
Kolay gelsin canim,bende yapicam misss tabii temizlikNapim kız temizlikkk güzell yap yap durr napam
AmiiiiiiinnMubarek Cuma gunu hurmetine Rabbim gunahlarimizi affi magfiret etsin.Kendisine layik kul Rasulune layik ummet olabilmek nasip etsin.Dertli kullara selamet kapilari acsin,Hasta kullara Safi ismi celili ile acil sifalar versin,Borclu kullara odeme kolayliklari versin.Ettgimiz dualari hakkimizda hayirli eyleyerek kabul eylesin. Cumamiz mübarek olsun ,, , , , ,
Valla yaaaa insan rahat oluyoooKolay gelsin canim,bende yapicam misss tabii temizlik
Nuuuuurrrrrrrrrrrrrr rrrrrr|Amiiiiiiinn
He canimNuuuuurrrrrrrrrrrrrr rrrrrr|
Napion len nirdesinizzHe canim
He canim[/QUOTE Nerdesin kiiz gece gelmedin ? Merak ettim
Sağol canım hayırlı cumalarMubarek Cuma gunu hurmetine Rabbim gunahlarimizi affi magfiret etsin.Kendisine layik kul Rasulune layik ummet olabilmek nasip etsin.Dertli kullara selamet kapilari acsin,Hasta kullara Safi ismi celili ile acil sifalar versin,Borclu kullara odeme kolayliklari versin.Ettgimiz dualari hakkimizda hayirli eyleyerek kabul eylesin. Cumamiz mübarek olsun ,, , , , ,
Nebileyim be gulim biraz kabuguma cekildim sanirimNapion len nirdesinizz
Geldim geldmgeldmmTattttttlllııııııııııııı ııııı
Mavisim niye gelmiyon yaaaNebileyim be gulim biraz kabuguma cekildim sanirim
Düverim seni nidenNebileyim be gulim biraz kabuguma cekildim sanirim
Ya gelemedim tatlim biraz psikolojikMavisim niye gelmiyon yaaa
Anladım kafanı dinlemek istiyon canıni sıkıyor bu adamYa gelemedim tatlim biraz psikolojik
Kendimle alakali gulim yazasim gelmedi giremedim yaniDüverim seni niden
Anladım canımmmmKendimle alakali gulim yazasim gelmedi giremedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?