Kesinlikle hemde hic hic vakit kaybtme. Dedigim gibi testin sonucu 1 2 aya anca cikio. O yuzden gebr kalmadan hemn yapki sonuc cikinca ne yapacagini bilesin.. kc yildir ayri evin. Niye berabwr oturmayi kabul ettin
Kapı komsumuzdu biraz ole seviyordum iyi insanlar sıkışık di lar kabul ettim 1 5 yil beraber 2 yilda ayriyim ankaradalar aileler bizde esimin memleketindeyiz isi burdan ayarladi geldik buralara

Kapı komsumuzdu biraz ole seviyordum iyi insanlar sıkışık di lar kabul ettim 1 5 yil beraber 2 yilda ayriyim ankaradalar aileler bizde esimin memleketindeyiz isi burdan ayarladi geldik buralara
Iyi olmus bnce ayrilman. Nekadar iyi olursa olsun ayni ev olmuo bnce

Zaten ii dedik ama iyi çektik be: )) halende uzaktan karışıyor biara kafayı yiycektim hamilelikte bile stresli geçiyor artık takmiycam kararlıyım
Tahmin ettim. Kaynana kaynanadir. Bide ev ev ustune olmaz diye bosa dememisler. Bi evin bi kadini olur. Sen birlikken anca o evde yardimciymissindr

Tahmin ettim. Kaynana kaynanadir. Bide ev ev ustune olmaz diye bosa dememisler. Bi evin bi kadini olur. Sen birlikken anca o evde yardimciymissindr
Aynen misafi gibi hizmet bi insanin kendi ocağı kaynamasi neguzel odana bile günde bikere anca girersin kalma derdi yok yemegi kendin yap korkmadan herşey bana ait aman hiç sorma aklıma geldikçe agliycam ha bunlara karşılık kin yok herşeyi yaparım kıskançlık yok yaptıklarımi görsen malsin dersin kendi annsine insan bukadar yapmaz ama ışte ne edecen oda çok iyilik leri var ama hep sonu kötü alıştık bole daha üç bekar kaynim var 25 27 yaşlarda evlenecek bakalım onlar nasıl olacak eşim sus diyo bazen bende karşı geliyom hemen sinir krizi bisiler esimde bana çatıyor artık umursamiycam iyidik biara yine başladı kıskançlığı

Yeminle hayatta kiskanmam esimede karışmam benle konusmayinca ama beni ezmleri dert sahibi olacam ama duzeltcem artik inşallah ailem her türlü alir benide bikere dedim neler oldu şimdi iyiler biraz artık demiyom kndim alıştım susuyom baş ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…