Kıskanç çok kiskanc evimiz birken huzur bisi yoktu yeminle bende kin yok her seferinde yedim yuttum cekemiyor bizi esimde biliyor ama hakli da olsam beni üzüyor kaynanam hemen hastalara hemen streslere vuruyor oğlunu bi sekillde yola getiriyor buralara geldik ikiletmedim sırf uzak herşey daha iyi olur yapmadigini etmedi yinde evime gelip surat asıp bisi etmedim çünki tartışıp barış hiç bisi yok gibi anlatsam yuh dersiniz bu aralar güzel kavgasiz geçiyordu kendi çıkartıyor yok yere kurgular falan 46 yasinda elinde telefon wapsap twitr face instgram herseyi var ben asla misafirim onlar telefon alamam benim wapsab profile kadar kıskanıyor esimlen olan tekde koymam hayatta neşe bunlar gecelim yasanmis bitmiş korkudan bisi yapamiom kendi hayatımızı yasayamiyoz eşim kardeşi bize geldi bekar 10gun falan kaldi kucukde tatillerde gelir 13 yasinda ama evimde olan seyi anlatirlar laf için gönderip gittiklerindede laflar geliyor neymis karı kısmı kafelerde ne işi var eşim kardeşi ben çay içmeye dolanmaya gittik komsularima beni seviyorlar ovuyorlar cekemiyor herseyimi kısıkliyor annemden çok günde veya 2 günde bir ararım 1 saat iki saat oyuncak etmiş beni resmen aileme desem alırlar beni korkuom artık bikere olay oldu bidaha demedim bisimi ailem her türlü destek ama bana ne isi esim arkadasinin karısı gelirler arada daha ikigün tanimaylan evine ne aliyor sole bole bende kötü ahlaksiz olsa almaz dedim biz hicmi aktivitemiz olmasın yalnış bisimi yapiyoz deidm istiyor ben kimselen muhattab olmaym kaynanamin dostlugunada guvenilmiyor cani isterse arar engeller ona buna kizsin benden çıkartır oğluna kizsin bende sonra aramiycam bidaha ben tavırlı konismusum neymiş bagirmism yalannn

Neden bu kadar yıkıldım bilmiyorum. Sanırım bu sefer aşka, karşılıklı bir aşka gerçekten inanmıştım.
Yarim kaldi ya icinde canim hayal etmissin hayal kirikligi yasadin.Ama gecer karsina rvlenecegin insan gectiginde tuz buz olur insallah. Baska sorunlar cikar ayri mesele :))

Annemden bile kiskaniyor me dedigi belli değil hayatimi nasıl yonlendircegimi şaştım ya anne ben kocamla gidiom içkili veya farklı biyer olsa uyar ama yok ben gitmedim baban beni götürmez öle yere elimden gelse koşa kosa gider

Canim can sıkıcı şeyler tabiki ama esinle birseniz her yonden yipranirsin ama bi sekilde gider. Onlarlaysan mesafeni koyma takma her dedigini.. yipranirsin ama yapcak bisey yok birlikteyseniz evliliginizde bu sekilde inisli cikisli gidicek..

Benim artık karşılıklı bir aşka dair umudum kalmadı. Bu yaşıma kadar başaramadım, bundan sonra da sanmıyorum.
Tek tarafli sevmek te guxel birseydir Insana insani duygular katar.. dusuncelerini guzellestirir bunlar bi kazanimdir ilerde lazim olacak sana bu sekilde dusunup uzme kendini. Bu bi başari yarisi degil canim akisina birakicaksin hic ummadigin zamanda olur.. hayirlisi olsun her zaman

Evi ayırıp esimin memlekete taşındım ama 2 saat mesafe var arada ama esimde baş edemiyor korkuyor karismam diyo ben kötü oluyom diyor kadın gelip oğluyla iyi beni dolduruyor

Evi ayırıp esimin memlekete taşındım ama 2 saat mesafe var arada ama esimde baş edemiyor korkuyor karismam diyo ben kötü oluyom diyor kadın gelip oğluyla iyi beni dolduruyor
Kotülügün sonu yok canim. Sen esine bu konuda kesin ve net tavrini belirt.Once birey olarak kendinize guvenmeniz gerek dedikou vs bunlar bos is. Ama dersenki esim annesinin suyuna gidiyor tercih senin. Her erkek anneden etkileniyor muhakkak..

bilmiyorum hiç iyi değilim

Anlatmiyordim bide aryio korkutuyor beni anlat esime ortalığı karıştır eşime daha bisi anlatmadan mesaj attim karışmam sizin araniza ben kötü oluyom demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…