- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.421
Aynıyız cqnıımmm ama ben -----0000 o dereceeBenimde morel sıfır şuan
Üzülmek için geldim heral dünyaya biraz toparlandim eskisi gibi takmiyom yaşım olgunlasinca ilerleyince ama kv morelin icine etti benden ne istiyor ya daha ben yapayimHayirdir canim noldu sole bakalim hele.
Oy. Peki nabtiki canimÜzülmek için geldim heral dünyaya biraz toparlandim eskisi gibi takmiyom yaşım olgunlasinca ilerleyince ama kv morelin icine etti benden ne istiyor ya daha ben yapayim
Neden bu kadar yıkıldım bilmiyorum. Sanırım bu sefer aşka, karşılıklı bir aşka gerçekten inanmıştım.Erkek milleti icin uzulme. Sen uzulmedikce pesine gelirler.. yine cikar hayirlisi olsun
Yarim kaldi ya icinde canim hayal etmissin hayal kirikligi yasadin.Ama gecer karsina rvlenecegin insan gectiginde tuz buz olur insallah. Baska sorunlar cikar ayri mesele :))Neden bu kadar yıkıldım bilmiyorum. Sanırım bu sefer aşka, karşılıklı bir aşka gerçekten inanmıştım.
Benim artık karşılıklı bir aşka dair umudum kalmadı. Bu yaşıma kadar başaramadım, bundan sonra da sanmıyorum.Yarim kaldi ya icinde canim hayal etmissin hayal kirikligi yasadin.Ama gecer karsina rvlenecegin insan gectiginde tuz buz olur insallah. Baska sorunlar cikar ayri mesele :))
Canim can sıkıcı şeyler tabiki ama esinle birseniz her yonden yipranirsin ama bi sekilde gider. Onlarlaysan mesafeni koyma takma her dedigini.. yipranirsin ama yapcak bisey yok birlikteyseniz evliliginizde bu sekilde inisli cikisli gidicek..Kıskanç çok kiskanc evimiz birken huzur bisi yoktu yeminle bende kin yok her seferinde yedim yuttum cekemiyor bizi esimde biliyor ama hakli da olsam beni üzüyor kaynanam hemen hastalara hemen streslere vuruyor oğlunu bi sekillde yola getiriyor buralara geldik ikiletmedim sırf uzak herşey daha iyi olur yapmadigini etmedi yinde evime gelip surat asıp bisi etmedim çünki tartışıp barış hiç bisi yok gibi anlatsam yuh dersiniz bu aralar güzel kavgasiz geçiyordu kendi çıkartıyor yok yere kurgular falan 46 yasinda elinde telefon wapsap twitr face instgram herseyi var ben asla misafirim onlar telefon alamam benim wapsab profile kadar kıskanıyor esimlen olan tekde koymam hayatta neşe bunlar gecelim yasanmis bitmiş korkudan bisi yapamiom kendi hayatımızı yasayamiyoz eşim kardeşi bize geldi bekar 10gun falan kaldi kucukde tatillerde gelir 13 yasinda ama evimde olan seyi anlatirlar laf için gönderip gittiklerindede laflar geliyor neymis karı kısmı kafelerde ne işi var eşim kardeşi ben çay içmeye dolanmaya gittik komsularima beni seviyorlar ovuyorlar cekemiyor herseyimi kısıkliyor annemden çok günde veya 2 günde bir ararım 1 saat iki saat oyuncak etmiş beni resmen aileme desem alırlar beni korkuom artık bikere olay oldu bidaha demedim bisimi ailem her türlü destek ama bana ne isi esim arkadasinin karısı gelirler arada daha ikigün tanimaylan evine ne aliyor sole bole bende kötü ahlaksiz olsa almaz dedim biz hicmi aktivitemiz olmasın yalnış bisimi yapiyoz deidm istiyor ben kimselen muhattab olmaym kaynanamin dostlugunada guvenilmiyor cani isterse arar engeller ona buna kizsin benden çıkartır oğluna kizsin bende sonra aramiycam bidaha ben tavırlı konismusum neymiş bagirmism yalannn
Tek tarafli sevmek te guxel birseydir Insana insani duygular katar.. dusuncelerini guzellestirir bunlar bi kazanimdir ilerde lazim olacak sana bu sekilde dusunup uzme kendini. Bu bi başari yarisi degil canim akisina birakicaksin hic ummadigin zamanda olur.. hayirlisi olsun her zamanBenim artık karşılıklı bir aşka dair umudum kalmadı. Bu yaşıma kadar başaramadım, bundan sonra da sanmıyorum.
Evi ayırıp esimin memlekete taşındım ama 2 saat mesafe var arada ama esimde baş edemiyor korkuyor karismam diyo ben kötü oluyom diyor kadın gelip oğluyla iyi beni dolduruyorCanim can sıkıcı şeyler tabiki ama esinle birseniz her yonden yipranirsin ama bi sekilde gider. Onlarlaysan mesafeni koyma takma her dedigini.. yipranirsin ama yapcak bisey yok birlikteyseniz evliliginizde bu sekilde inisli cikisli gidicek..
Kotülügün sonu yok canim. Sen esine bu konuda kesin ve net tavrini belirt.Once birey olarak kendinize guvenmeniz gerek dedikou vs bunlar bos is. Ama dersenki esim annesinin suyuna gidiyor tercih senin. Her erkek anneden etkileniyor muhakkak..Evi ayırıp esimin memlekete taşındım ama 2 saat mesafe var arada ama esimde baş edemiyor korkuyor karismam diyo ben kötü oluyom diyor kadın gelip oğluyla iyi beni dolduruyor
bilmiyorum hiç iyi değilimTek tarafli sevmek te guxel birseydir Insana insani duygular katar.. dusuncelerini guzellestirir bunlar bi kazanimdir ilerde lazim olacak sana bu sekilde dusunup uzme kendini. Bu bi başari yarisi degil canim akisina birakicaksin hic ummadigin zamanda olur.. hayirlisi olsun her zaman
Evlenince daha ne skntilar oluyorr hemen pess edersenn oo.. üzul bunlar olagan seyler ama cok israrci olma uzulmektebilmiyorum hiç iyi değilim
Anlatmiyordim bide aryio korkutuyor beni anlat esime ortalığı karıştır eşime daha bisi anlatmadan mesaj attim karışmam sizin araniza ben kötü oluyom demisKotülügün sonu yok canim. Sen esine bu konuda kesin ve net tavrini belirt.Once birey olarak kendinize guvenmeniz gerek dedikou vs bunlar bos is. Ama dersenki esim annesinin suyuna gidiyor tercih senin. Her erkek anneden etkileniyor muhakkak..
Maşallah pek beceriklisiniz :)Cok sıkılganim kuzum ya en cok kitab okumada istikrarliyim :))
Igne oyasi basladim biraktim
Lifmi orsem kanalicemi yapsam havlumu yapsam netsem karsr veremedim
Hepsini tam olarak yapamiyorum ama hevesim var sadece :) elime alip yaptim ama ilerletmedim. Modelistlik okuyunca elden geliyor her is :))Maşallah pek beceriklisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?