- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.386
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.981
Hayırlısı vçcanım inşallah hamişsindirrKızlar regele 14 gün var hislerim var bi duygu ışte kacgundur kasik agriyor biara sağ şimdi ise ara ara ikisi sanda gogusler sızlıyor benim öbür hamilelikte ne yesem yanma yapardi buda ole 2 3gündür ne yesem artindan bogazlae yaniyor su gibi bilmiyom ya
Insallahhh kizzzz vardir.. daha cok var dusunme bunlari. Ama bi kere kaldiysan allahin izniyle ameliyattan sorada ihtimal yuksekk kuzumKızlar regele 14 gün var hislerim var bi duygu ışte kacgundur kasik agriyor biara sağ şimdi ise ara ara ikisi sanda gogusler sızlıyor benim öbür hamilelikte ne yesem yanma yapardi buda ole 2 3gündür ne yesem artindan bogazlae yaniyor su gibi bilmiyom ya
Yatmaya mı lennTutmayin beni
Hayir tatliyi dovecektimYatmaya mı lenn
Sağolun kızlar inşallah ya rabbim güldürur benide hepimizi deInsallahhh kizzzz vardir.. daha cok var dusunme bunlari. Ama bi kere kaldiysan allahin izniyle ameliyattan sorada ihtimal yuksekk kuzum
Heeee bencede hadi kalkın kızlarr hep beraberrHayir tatliyi dovecektim
Inşallah KuzmHayırlısı vçcanım inşallah hamişsindirr
Sağol canım benimHadi hayirlisi tatlis guzel haberler alalim insAllah
Neeee kiyamazsiniz banaaaaHayir tatliyi dovecektim
Bak hele noliyy yawHeeee bencede hadi kalkın kızlarr hep beraberr
Beneene ben yeni geldim:)))Gızlaaa şarjım yookkk hadi gitin yatınnnn hagahagah kendimi düşünüyomm heee burasızzz naparım deyii
Gidecemmm gidemimmm bakkk nur la bercest e gettiii hadi lennnBeneene ben yeni geldim:)))
Hadi canim sagdan senGızlaaa şarjım yookkk hadi gitin yatınnnn hagahagah kendimi düşünüyomm heee burasızzz naparım deyii
Haha yooo gelmedi kiHadi lennn uykun gelidi ben bilimmmm
Gitmemis hahahahHadi canim sagdan sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?