- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.821
Canim hamiledin porcoz cok keskin bi deterjan kullanma onlari kendini zehirlemekle kalmassin bebege de cok zararli
Bulasik dterjaniyla sirkeyi birlestirip ya da cifle yika amonyakli
Evet aynen hastalikKiskanclikla alakasi yok canim hastalik o
Cok yenek yapmissin be gulum.Kac kilo ciktin bugun bebemKöftegiliğim var bulgurla tavuktan olan buyukce bi kofte. Onu cikardim buzluktan tavuklu sehriye corbasi yaptim
Pilav yptim.. bide patlican tepsi kebabi gibi yaptim iste canim.. sen onu bunu bosverde bak yine biseyler oluyor sende canim niye olmek istiyorsun ya ölumu istemek doģru birsey degil.
Kuzum ben yaparim gider bize baya :)) azar azar yaptim kiz cok yapmadim. Hazir di zaten kofte. Patlicanlarda dolabtaydi bitek koyup pisirmesi vardi. Tartilmadim tartilmicam ya kuzum ben hasta olana kadarCok yenek yapmissin be gulum.Kac kilo ciktin bugun bebem
Eline saglik canim iyi etmissinnKarnı yarik pilav corba salata benim menüde ayran bide
Yeduk ictuk adam çıktı bende oturudm eee ne nyapiyomizEline saglik canim iyi etmissinn
Ne yapalim bende anca oturdum canimYeduk ictuk adam çıktı bende oturudm eee ne nyapiyomiz
Bende örgü aldım eccuk orem dedimNe yapalim bende anca oturdum canim
Kiz gözunlemi oruyorsun marifetli :))Bende örgü aldım eccuk orem dedim
Gözümle tabeq başka neremle orem ahahahKiz gözunlemi oruyorsun marifetli :))
Elin yaziyor ya o yuzden dedim deliGözümle tabeq başka neremle orem ahahah
Elim yazıyor ara ara iki ilmek oruyom ahaha seneye anca biterElin yaziyor ya o yuzden dedim deli
Tamm kuzum..Gelicem sarj dolmasi lazim
Bnde burdayım ama duramıyommmHeyy nerdesiniz topik agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?