- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.581
Depresyon ilaci mi aliyon gulum
İlaçlar faydasızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçlar faydasızzzz
Benimde basim agriyo missim ya
Dert sıkıntı canımmm ne olsunnnn hayattt dert veriyooo bizde çekiypozN nur mawish ben de sizi çok ozluyorm canim mavisim ya , inan elime telefonu alamiyom dun annecime gittim bugün yine KV deye geldik, hal hatır sohbet vs firsat olmuyor ama aklimdasiniz hep Gul-i zar gulum noldu sana ya kiyamam , @brcstegul kuzucuk cok sukur iyiyim tesekkur ederim,gunduz elime almiyom hic teli. @bebem-1221 mesaj lari okiyodum kiz bitiremdim ama 8 10 syf kaldi merak ediom gül gibi @Tatlianne20 nasilsin dadlucum yaramazlik yok demi?
Sagolasin nergisim sen naptin bkalim nasi gidiyiGeçmiş olsun mavisim
Hayırrr bi ara psikiyatriye gittim takıntım için ama sersem salak ediyo diye devam etmedim 1buçuk sene önce falsndıDepresyon ilaci mi aliyon gulum
Canim bnim ya oku oku bnde hep okurum Tatli girmedi bugun sanirimN nur mawish ben de sizi çok ozluyorm canim mavisim ya , inan elime telefonu alamiyom dun annecime gittim bugün yine KV deye geldik, hal hatır sohbet vs firsat olmuyor ama aklimdasiniz hep Gul-i zar gulum noldu sana ya kiyamam , @brcstegul kuzucuk cok sukur iyiyim tesekkur ederim,gunduz elime almiyom hic teli. @bebem-1221 mesaj lari okiyodum kiz bitiremdim ama 8 10 syf kaldi merak ediom gül gibi @Tatlianne20 nasilsin dadlucum yaramazlik yok demi?
Dünya hayati imtihandan ibarettir buyurmuş Rabbimiz napalim canim bize düşen boyun eğmek..Dert sıkıntı canımmm ne olsunnnn hayattt dert veriyooo bizde çekiypoz
Ewet canımmmm ahhhhDünya hayati imtihandan ibarettir buyurmuş Rabbimiz napalim canim bize düşen boyun eğmek..
UiHayırrr bi ara psikiyatriye gittim takıntım için ama sersem salak ediyo diye devam etmedim 1buçuk sene önce falsndı
Ewtt canımmm ama bwnim bi çare bulmam lazımm çokkk sıkıyorum kendimii içime atıyorummm k3ndime zarar veriyorumİyi yapmisin gulizarim o ilaçlar daha da kotu ediyor
Ui
Sagolasin nergisim sen naptin bkalim nasi gidiyi[/QUOTE
Edelim elbet İnşirah ve ya Fettah okuyalim sende oku missimmNergisim misse bi dua edelim ferahliga cikmalari icin selamate ulasmasi icin ne okuyalim
Ooh be hele sukur gozleriniz aydin olsun.Ama kisa surmus balimAnnecimi gördüm kardeslerimi iznin tadi geldi şükür:)
Okuyalim cok zor durumda yazikEdelim elbet İnşirah ve ya Fettah okuyalim sende oku missimm
Canim çare belli bol bol kuran okumak namaz kilmak "Şüphesiz kalpler ancak Allah i zikretmekle tatmin olur,huzur bulur " Rabbimizin ayeti yol göstericiEwtt canımmm ama bwnim bi çare bulmam lazımm çokkk sıkıyorum kendimii içime atıyorummm k3ndime zarar veriyorum
Ewet doğru canım valla ondan geldik ona gidiciyizCanim çare belli bol bol kuran okumak namaz kilmak "Şüphesiz kalpler ancak Allah i zikretmekle tatmin olur,huzur bulur " Rabbimizin ayeti yol gösterici
Dun ikindiden bugün ikindiye kadar orda kaldim , buna da şükür yarin da gidicez insAllah malum adet gelenek haksizlikOoh be hele sukur gozleriniz aydin olsun.Ama kisa surmus balim
Ooh be hele sukur gozleriniz aydin olsun.Ama kisa surmus balim