• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cani kızın cezası belli oldu!

Canilik olarak değil aslında,her sene kurban kesimimde yaşanan acemi kasaplar varya hayvanlara eziyet edilerek kesiliyor ondan yani..
Bir çoğu usta değil bunların kendilerini kasap gören tipler bana göre..
senin dediğin doğru evet ama o örnekleri veren arkadaşın vermek istediği mesaj farklı bence
onun yarası başka yerden ablacım ;)

VEdeBU VEdeBU , çocukların yanında elbette yapılmamalı ancak verdiğiniz bu örnek canilik değildir.
ben kendimi yeterince ifade edemiyorum sanırım benim savunduğum çocukların heryıl kurban bayramlarında bu sahnelere maruz kalmaları
evdeki şiddet tv deki şiddet
çocuklarımıza neler öğretiyoruz bunu tartışalım isterim

Allah cezanızı versin:KK61:
Bu nasıl bir insan insan denmez:KK43:

Şu olay cidden öyle ama suçu ailesinde ararım,bir damla çocuğun eline o kafa verilmez..
peki kediyi asan kızın ailesi de aramazmısın suçu yada kurbanı çocukların yanında kesen ve bunu normal sayan bir bilinç kediyi asan kızın bilincinden ne kadar yüksek lütfen tarafsız düşünün

ben kendimi yeterince ifade edemiyorum sanırım benim savunduğum çocukların heryıl kurban bayramlarında bu sahnelere maruz kalmaları
evdeki şiddet tv deki şiddet
çocuklarımıza neler öğretiyoruz bunu tartışalım isterim

Anladım. Kesinlikle katılıyorum..
Kapalı ortamlarda , işin ehli insanlar tarafından olmalı.
Evet çok fazla subliminal mesajlar var.
Son zamanlarda en çok dikkatimi çeken , çocukların ücretli oyun parklarındaki görsel şiddet.. Oyunlarda bile birileri vuruluyor.

Canilik olarak değil aslında,her sene kurban kesimimde yaşanan acemi kasaplar varya hayvanlara eziyet edilerek kesiliyor ondan yani..
Bir çoğu usta değil bunların kendilerini kasap gören tipler bana göre..

Evet , çok haklısın. Maalesef bende üzülüyorum bu durumlara.

peki kediyi asan kızın ailesi de aramazmısın suçu yada kurbanı çocukların yanında kesen ve bunu normal sayan bir bilinç kediyi asan kızın bilincinden ne kadar yüksek lütfen tarafsız düşünün
Her kurban bayramında ailem kurban keser ve bende çoğu zaman yanında bulunurum. Bu gune kadar hiçbir canlıya zarar vermedim. Her türlü işkence içerikli film izledim hiçbir canlıya zarar vermedim.
Evet ailede bu süreçte etkli ama insanın içindede olmaması gerek.

Ben onu bilemem elbette,görüntüleri her sene görüyoruz çocuklarımızın gözü önünde kurbanlar kesiliyor..
illaki dikkat edilmeli. çocukların gözü önünde kesilmesin, nizama intizama dikkat edilsin, hayvanlara eziyet edilmesin eyvallah ama Allah aşkına bu kadar da abartılmasın.
ben çocukken özellikle gider bakardım kurbanların kesilişine. cani mi oldum. hayır. bir böcek bile öldüremem ki ben.

neyse konudaki kıza gelecek olursam. birincisi ceza caydırıcı değil ikincisi cezanın yanında tedavi şartıda koşulmalıydı.

Her kurban bayramında ailem kurban keser ve bende çoğu zaman yanında bulunurum. Bu gune kadar hiçbir canlıya zarar vermedim. Her türlü işkence içerikli film izledim hiçbir canlıya zarar vermedim.
Evet ailede bu süreçte etkli ama insanın içindede olmaması gerek.
o zaman insanın içinde varsa insanın hiçbir cezai hikmü yoktur
bir insan siyah olduğu için yada beyaz olduğu için yargılanabilir mi bu yaradılıştır
çelişir söyledikleriniz

o zaman insanın içinde varsa insanın hiçbir cezai hikmü yoktur
bir insan siyah olduğu için yada beyaz olduğu için yargılanabilir mi bu yaradılıştır
çelişir söyledikleriniz
İnsan aklı olan bir varlıktır.
Yaradılanların içinde en mükemmel olanıdır.
Kendı ıcın kötü olanı ıyı olanı bılır.
Ama bazı sapkınlar böyle şeylerden haz duyar ve yapar.

illaki dikkat edilmeli. çocukların gözü önünde kesilmesin, nizama intizama dikkat edilsin, hayvanlara eziyet edilmesin eyvallah ama Allah aşkına bu kadar da abartılmasın.
ben çocukken özellikle gider bakardım kurbanların kesilişine. cani mi oldum. hayır. bir böcek bile öldüremem ki ben.

neyse konudaki kıza gelecek olursam. birincisi ceza caydırıcı değil ikincisi cezanın yanında tedavi şartıda koşulmalıydı.
çocukken bende bakardım ama bu kdar acemi kasap filan yoktu sonradan ruhumda bişiler koptu bakamafım ve halada bakamam

Bence hayvan insan diye ayırdım olmamalı her ikisi içinde ayni hükümler geçerli olmali. Gerçi benim ülkem de insani öldürünce de çok az ceza alıyorsun .. Merhamet çok farklı bisey kucukken mesela böcekleri ezen , çiçekleri koparsalar dahi çocuklarımızı usulünce uyarırsak büyüdüğünde bu kız ve benzerleri gibi cani olmazlar diye düşünüyorum.

88 kişi de beğenmişşş.. Beğenilecek nesi var o fotoğrafın..
15 yaşında bebe asıp kesecekkkk:KK62::KK62:
Allah bildiği gibi yapsın:KK34::KK34::KK34::KK34:

Tedavi edilmek için merkeze yatirilmaliydi ve tedaviden olumlu sonuç alındığına dair bilirkişi belgesi alınmadan insan içine tekrar karistirilmamaliydi...
Ayrıca hapis cezası alıp cezanın paraya değil sosyal sorumluluk cezasına çevrilip en basitinden 100 saat bir kamu kurumunun temizliğinde veya bahçe bakımında veya sokak süpürme temizlik işinde calistirilmaliydi....
600 lirayı bi tarafıyla gülerek ödeyip bi dahakine bi masum köpeğin canını alacak belki de...

Back