• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cani kızın cezası belli oldu!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Cani-kizin-cezasi-belli-oldu-.htm?ArticleID=316387
Cani kızın cezası belli oldu!
İzmir Çiğli'de kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında fotoğraf çektiren, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına da 'Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim' notunu paylaşan liseli kız öğrenciye 600 lira para cezası kesildi

fft2mm7442570.jpg

lise öğrencisi K.İ. (15) isimli kız öğrenci, iddiaya göre evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile kediyi astı.

Öldürdüğü kedinin yanına geçen K.İ. daha sonra poz vererek fotoğraf çektirdi. Lise öğrencisi kız, çektirdiği fotoğrafı bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına yüklerken fotoğrafın altına ise "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim)’ ifadelerini yazdı.

Bu paylaşım kısa sürede 88 kişi tarafından beğenilirken fotoğrafı gören hayvanseverler ayaklandı.

O kedinin canı 600 tl. mi şimdi ? :(
Ürperdim, böyle bir genç kızın ve o beğenen 88 kişinin varlığından..
Bu ve benzeri varlıklar her yerde var maalesef. Belki cafede çay içerken yan masada oturan canilerden biridir.

Tehditte var aslında işin içinde. Neden cezası az oldu ki ?

İnşaallah ailesi ve çevresi tedavi ettirmek için uğraşır. Topluma kazandırır.

Bazen kendımın çok vahşi olduğunu düşünüyorum.
Bence aynı şekilde öldürülmeliydi.
Bi can gitti .
Zaten insanlarımızın ölülerine bile az cezalar verıyorlar. Bu kedının canına çok bile vermişler...

Hapis yatmalıydı 600 lira nedir ki bu yaptıklarının yanında

Bu nedir ya? Sana zararı olmayan,zavallı bir canlıyı öldür,utanmadan resim çek paylaş,88 aklıevvelde beğensin ve cezan ailenin ödeyeceği 600 lira olsun. Ne caydırıcılığı varki bunun? Bu kız yine yapar bunu,neden yapmasın ki.
Yazık vallahi yazık.

Bazen kendımın çok vahşi olduğunu düşünüyorum.
Bence aynı şekilde öldürülmeliydi.
Bi can gitti .
Zaten insanlarımızın ölülerine bile az cezalar verıyorlar. Bu kedının canına çok bile vermişler...

Bu düşünce biraz fazla bence.. Tedavi ettirilebilir.. Ceza ve zorunlu tedavi verilebilirdi.

Bu düşünce biraz fazla bence.. Tedavi ettirilebilir.. Ceza ve zorunlu tedavi verilebilirdi.
İçinde var ise sanmıyorum.
Tabıı inşallah olur. 1 hayvanın canına daha kasdetsın istemem.

çocukları bizler yetiştiyoruz
kediyi asan kız anormalde bu görüntüler çok mu normal her yıl kaç kez yaşanıyor
eleştirmeye hakkımız var mı

KURBAN-KES%C4%B0M%C4%B0-COCUK.jpg

bu ailelerde yetişiyor çoğu çocuk annesine yapılanları görüyor bunları değerlendirirsek
bu kızın yaptığı çok mu anormal
aile-ici-siddet-cocuk.jpg

tv dizileri çok mu normal resmin ayrıntısına bakmayı denersek belki işler daha yolunda gidecek

Kızın acilen tedavi olması lazım canilik bu yaptığı..
Anne babasından güzel bir sopa yemiştir umarım..

bu canilik değildir
images
images
bu canilik değilde nedir

VEdeBU VEdeBU , çocukların yanında elbette yapılmamalı ancak verdiğiniz bu örnek canilik değildir.

Canilik olarak değil aslında,her sene kurban kesimimde yaşanan acemi kasaplar varya hayvanlara eziyet edilerek kesiliyor ondan yani..
Bir çoğu usta değil bunların kendilerini kasap gören tipler bana göre..

Back