- 23 Eylül 2022
- 17
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi solgunvivaldi
Candida mantarı için fluzole kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen işe yaradı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten genital bölgemde var bi de ağzımda var doktor verdi bi hafta kullan dedi kontrole gittim geçmemiş dedi üç gün daha kullan dediHayır işe yaramaz o genital bölge için uygun ilaç malesef ben başka bir ilaç kullanmıştım bağışıklık sistemini güçlendiren ilaç ismi vermek yasak hekime sorun
Bilmiyorum bağırsaklarımda da olabilir çünkü bağırsaklarımdan da rahatsızım bağışıklığım düştüğü için olduZaten genital bölgemde var bi de ağzımda var doktor verdi bi hafta kullan dedi kontrole gittim geçmemiş dedi üç gün daha kullan dedi
Başladım diyete 10 gün oldu inşaallah kısa zamanda atlatırım bazıları çok uzun sürer diyor çok zayıfım biraz zorlanıyorumKandida diyetini araştırın,
Tedaviniz bitene kadar, Ozellikle şekeri hayatınızdan çıkarın.
Bir de bazı dr. Lar cranberry takviyesi veriyor, onu da bir arastirin
Bendede cikti. Fluzol kullanmaya basladim. Umarim etki eder. Kulturde cikti. Sizin ne durumda gectimi ?Başladım diyete 10 gün oldu inşaallah kısa zamanda atlatırım bazıları çok uzun sürer diyor çok zayıfım biraz zorlanıyorum
Bilmiyorum ki bir ayım doldu diyette vücudumda boynumda döküntüler başladı ama diyet uzun yapılması gerekiyor çoğu yerde sizin nerenizde çıktı nasıl rahatsızlıklarınız olduBendede cikti. Fluzol kullanmaya basladim. Umarim etki eder. Kulturde cikti. Sizin ne durumda gectimi ?
Vajinal kulturde cikti. Tup bebek raporu cikartmak icin smera ve kultur verdim. Orda cikti. Ama ben gecen ay tup bebek transferinde bagisikligi baskilamak icin prograf diye bir ilac kullandim. Bagisikligim düşünce bu mantar zaten vucutta var olan bir sey oldugu icin artarak vucudumu halsiz ama bitiktim o derece ve inanilmaz bas agrisi ilac gecirmedi agrimi.brbas agrisindan insan olmek istermi ben istedim. Doktor fluzol tablet ve exagyn fitil verdi. Ilk gunden ilac fayda etti ve direncim yerine geldi. Gun icinde elma sirkeli su iciyorum. Sabah propplis ekmege damlatip iciyorum. Ekmek un şeker bal yemiyorun. Cay kagve icmiyorum yigurt yiyorum. Bogaz agrisi bide cok oluyor midem bulaniyor agzima gelcek gibi. Cok dikkat ediyorum. Sizin ne gibi belirtiler oldu.Bilmiyorum ki bir ayım doldu diyette vücudumda boynumda döküntüler başladı ama diyet uzun yapılması gerekiyor çoğu yerde sizin nerenizde çıktı nasıl rahatsızlıklarınız oldu
Hangi hastahaneye gidiyorsunuzVajinal kulturde cikti. Tup bebek raporu cikartmak icin smera ve kultur verdim. Orda cikti. Ama ben gecen ay tup bebek transferinde bagisikligi baskilamak icin prograf diye bir ilac kullandim. Bagisikligim düşünce bu mantar zaten vucutta var olan bir sey oldugu icin artarak vucudumu halsiz ama bitiktim o derece ve inanilmaz bas agrisi ilac gecirmedi agrimi.brbas agrisindan insan olmek istermi ben istedim. Doktor fluzol tablet ve exagyn fitil verdi. Ilk gunden ilac fayda etti ve direncim yerine geldi. Gun icinde elma sirkeli su iciyorum. Sabah propplis ekmege damlatip iciyorum. Ekmek un şeker bal yemiyorun. Cay kagve icmiyorum yigurt yiyorum. Bogaz agrisi bide cok oluyor midem bulaniyor agzima gelcek gibi. Cok dikkat ediyorum. Sizin ne gibi belirtiler oldu.
ZEYNEP KAMİLE GİTTİM. DAHA SONRA YENİDEN KÜLTÜR VERDİM CANDİDA GEÇMİTİ AMA E COLİ ÇIKTI. BİLİM FİRMASININ OVUXOL VAJİNAL TABLET VE BİTERAL 20 TABLET KULLANDIM. TEMİZ ÇIKTI. ŞÜKÜR ÜSTÜNE HAMİLE KALDIM. :)Hangi hastahaneye gidiyorsunuz
bende orda infertilideye başladım. kültür istediler o arada doktorum söyledi mantar olduğunu fluzole ve mıxovul verdi. kullanıyorm bakalımZEYNEP KAMİLE GİTTİM. DAHA SONRA YENİDEN KÜLTÜR VERDİM CANDİDA GEÇMİTİ AMA E COLİ ÇIKTI. BİLİM FİRMASININ OVUXOL VAJİNAL TABLET VE BİTERAL 20 TABLET KULLANDIM. TEMİZ ÇIKTI. ŞÜKÜR ÜSTÜNE HAMİLE KALDIM. :)
BENDE RAPOR ÇIKARMA AŞAMASINDA ÖĞRENDİM MANTAR OLDUĞUNU. GEÇER SIKINTI YAPMAYIN. İÇİNİ SABUNLA FİLAN YIKAMA. SU TUT SADECE. FLOARYI BOZUYORMUŞUSZbende orda infertilideye başladım. kültür istediler o arada doktorum söyledi mantar olduğunu fluzole ve mıxovul verdi. kullanıyorm bakalım
Hiç öyle şeyler de yapmazdım acaba duş alırlen duş jeli falan mı kaçtı köpüğü falan mı etkiledi anlamadımBENDE RAPOR ÇIKARMA AŞAMASINDA ÖĞRENDİM MANTAR OLDUĞUNU. GEÇER SIKINTI YAPMAYIN. İÇİNİ SABUNLA FİLAN YIKAMA. SU TUT SADECE. FLOARYI BOZUYORMUŞUSZ