- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
-
- Konu Sahibi diet killer
iyi de düzensiz kullandığım halde geçti ayrıca iki doktora birden sordum ikisi de önemli değil dediya kardeş ilacını düzenli kullanmazsan nasıl geçmesini bekliyorsun?
2 gün kullanmamak gayet önemli yani.
ben çok sık kandida oluyordum.hep iç çamaşırı çabuk değiştirmem gerektiğini düşünüyordum akıntı da vardı ne zaman yumurtlama gününe yaklaşsam kaşıntı adetimin az günüm varken ilişkide acı kaşıntı.hep antibiyotik fitil.eskiden böyle bir sıkıntım yoktu.sonra araştırmaya başladım şeker hastalarında böyle birşey olduğunu öğrendim ama açlık şekerim normaldi.açlık şekerinde çıkmadan tokluğa da bakan olmuyordu yada insülin direnci arayan.sonra tüp bebek negatifinde doktorum şeker troid ne varsa araştırdı.yine sıradan bi özel hastaneye gitsem.doktorun araştıracağini sanmıyorum.hamile kalmamamın.sonuç açlık tokluk 5 tüp kan verdim ve " az bir oranla" da olsa 2. saatte verilen şerbette şekerim yüksek çıktı.glukofen 1000mg günde 2 defa birde troid antikorlarımda sıkıntı vardı.bir adet günüme yaklaştım.o da ne yokoldu resmen.ne kaşıntı ağrı acı.ilacımı aksatsam bir kaç gün en fazla kaşınıyorum ama eminim bırkırsam şeker hapını kandida geri gelecek adetimin düzeni şaşacak kötü akıntılar vs.şeker hapı alırken yine doğal yolla hamile kalamadım fakat büyük bir dertten kurtuldum.
canim bu bağırsaklar icin kullanılır diyor.nasıl olacak?umarım yardımcı olur size Eliminal Gel
o kadar önemli bir bilgi oldu ki bu teşekkür ediyorum payşaşım içinCandida Mantarı ile Prebiyotiklerle Savaşın! - Sabah Gazetesi http://m.sabah.com.tr/yazarlar/hali...8/candida-mantari-ile-probiyotiklerle-savasin
Prebiyotik bok iyi geliyoro kadar önemli bir bilgi oldu ki bu teşekkür ediyorum payşaşım için
ne demek istediğini anlayamadımPrebiyotik bok iyi geliyor
canim bu bağırsaklar icin kullanılır diyor.nasıl olacak?
Candida mantarına bir çare bulabildinizmi.Doğru. bir arkadaşım Ukrayna'dan alıp denemiş çok faydasını gördü. Bende netten araştırırken türkiyedeki bi sitede gördüm araştırdım kullanmaya karar verdim ancak henüz satışı yokmuş firma ile görüştüm 10 güne kadar satışına başlayacaklarmış. Bağırsaklardaki tüm bakteri ve mantarları temizliyerek sindirim sistemini düzenliyor ve vucuttaki tüm toksinleri atıyormuş. Özellikle candida mantarı cinsine karşı etkili olduğu yazıyor. Takip ediyorum ürün gelince alıp kullanıp deneyimlerimi paylaşırım.