Candida mantarı ve bulantılar

otofhemospectrum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
2
0
1
27
Merhabalar herkese. 11 ay boyunca bi fast food restoranında çalıştım ve bulaşıkları yıkarken hep ıslanırdım iç çamaşırıma kadar. Tuvaletlerin temizliği zaten düzensiz. elimden geldiğince hijyenimde dikkat ediyordum. bir gün kusma ve ateşlenmeden dolayı gidemedim üstüne birde ishal oldum. akşama doğru acile gitmek zorunda kaldık. kan testi idrar testi derken doktor böbreklerinde iltihaplanma var dedi. 2 gün sonra işe gittiğimde mide bulantım devam etti ve dişlerimi sıkmaya başladım her ne yaptıysam engel olamadım. izin alıp eve gittiğimde de gözlerime hakim olamamaya başladım. normal bakmak için uğraşsamda yukarı yukarı bakıyordum. gene acile kaldırıldım. serum takıldı kendime geldim. tanıdığıma söyleyince bir üroloji uzmanına yönlendirdi. çıkan sonuçta candida mantarı ürediğini ve gidip ultrasonla baktırmamı söyledi. annem aynı akıntı bende de oldu elime avuç dolusu geldi sonra geçti birşey olmaz deyince gitmedim. bu süre zarfında şekeri azaltmaya çalıştım. peynirimsi akıntı gelmiyor artık. 3 ay oldu işten de çıkalı bu sefer yine mide bulantılarım başladı. stres yaptım ve gene hastaneye gitmek zorunda kaldım. doktor kan sonucuna baktı ya gıda zehirlenmesi yada enfeksiyon dedi. yine çenemin ve gözlerimin kontrolünü kaybetmiştim iki sefer serum takıldı. şuan ateşim yok ama 1 aydır midem bulanıyor ve gaz çıkarmazsam öğürmek zorunda kalıyorum. kim öğrense rahatsızlığımı strestendir diyor. sizce diş sıkmamın ve gözlerimin kontrolünü kaybetmemin enfeksiyonla alakası var mıdır? bir psikologa gidip ilaç almamı önerdiler. 2 gün sonra kesin candida için gideceğim ve mide ilaçları hiç bir işe yaramıyor.

Başta annenizi dinleyerek hata yapmışsınız.
Akıntı birbirine benzer,belki onunki normaldi,sizinki gibi değildi.
Keşke daha önceden gidip tedavi olsaydınız,ilerlemeden önce hafif doz antibiyotik ve mantar ilacıyla kremiyle fitiliyle tedavi sağlanıyor.
Aşırı mantar ve enfeksiyon yumurtalıklara falan zarar verebilir.
İnşallah kötü birşey yoktur,siz tedavi olmaya bakın.
Allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun.

Back