• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon candela alexdirete lazer mi ? MeDioStar miXT Diod Lazer mi?

lady06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
6
0
36
Ankara
arkadaşlar koltukaltına lazer yaptırmayı düşünüyorum birçok polikinlik ve güzellik merkezi gezdim.sonuçta iki yere kadar düşürdüm.ama yinede emin değilim.kalıcı sonuç almak istiyorum.
1.uzmanlar tıp polikinliği(bahçelievler)dr.aslı hanım bakıyo.70tl.candela alex kullanıyor
2.estia güzellik merkezi(kızılay karanfil)50tl.mediostarı kullanıyo.
eğer aranızda gitmiş olan varsa iyi yada kötü fikirlerinizi bekliyorum...yada lazer cihazların hangisinden memnun kaldınız?:) şimdiden teşekkürler:):28:

o yüzden burdyım işte:) iki gittiğim yere daha önce giden varmı diye sormak istedim.ten ve kıl rengin lazere uygun.beyaz ten siyah kıl.ama tereddütlerim var.

bence de alex özellikle beyaz ten siyah tüyde etkili diye biliyorum soğuk hava üflemeli oluncada fazla canın yanmıyo

arkadaşlar koltukaltına lazer yaptırmayı düşünüyorum birçok polikinlik ve güzellik merkezi gezdim.sonuçta iki yere kadar düşürdüm.ama yinede emin değilim.kalıcı sonuç almak istiyorum.
1.uzmanlar tıp polikinliği(bahçelievler)dr.aslı hanım bakıyo.70tl.candela alex kullanıyor
eğer aranızda gitmiş olan varsa iyi yada kötü fikirlerinizi bekliyorum...yada lazer cihazların hangisinden memnun kaldınız?:) şimdiden teşekkürler:):28:

Yaptıran bir kaç arkadaşım da alex i öneriyor..

hıçbiri ikiside can yakan makinalar, ben ikisini de denemiştim şimdi yeni acısız ütüleme epilasyon lazer teknolojilerini araştırıyorum tavsiyeler iyi yönde bakalım.

plastik cerrah kontrolünde bir yere başladım doktorum sakıncasının olmadığı yönünde beni ikna etti şimdilik çok memnunum bence bu soruları doktorunuzla paylaşın derim bu arada kolaltı bikini birlikte sadece hafta sonları 55 tl hafta içi 150 tl kullanılan lazer alexandrıte ve 100 watt çıkış gücü olanıydı anladığım kadarı ile alexandrıte teknolojisinde tedavi sırasında incelen kılların etkilenmeye devam edebilmesi için cihazın çıkış gücünün yüksek olması çok önemli o nedenle 100watt olan tercih ediliyormuş...

kızlar dün ilk defa genital ve bikini bölgeme lazer yaptırdım.yapan bayana lazerini adını sordum candela dedi.jel sürdü alet cildimle temas etti.ve çokda acımadı
bazı arkadaşlar canım çok yandıı....cayır cyır yanıyorum diyoo.:30:
bu ne şimdii....bu lazer işe yarıyo mu sizce
cvp lütfen....

ayrıca bu alete de alex diyolar.

Son düzenleme:
yaa biri allah aşkına bana şu candela nın işe yarayıp yaramadını sölesin.candela alex in
norma alex den farkı nee
candela alex yaptıran var mı...
faydsını gördümü...

ben alexsander yaptırıyorum.candela oda.ama bende jel falan yok.yani jel sürülmüyor .ve inanılmaz acıyor.senin dediğin gibi olmuyor yani.ben çok memnunum koltuk altım 5 seansta bitti.şimdide genital yaptırıyorum.2.seansım bitti.3 e gidicem 1,5 ay oldu daha çok az çıktı.o yüzden tam çıkmasını bekliyorum.

vahiba cvp verdin için tşk.
bana yapılan az acıtıyo...
sana yapılan soguk hava üflüyomu.
cildinle temas ediyomu canım:71::71::71:

Back