Candela Alexandrite Lazer Lütfen Yardım

Hayalayah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
151
10
23
Birkaç gün önce doktor kontrolünde lazer ilk seansı gerçekleşti.Beyaz teklifim ve kollarım koyu yüzümde de sakallarım var kolumdaki kadar koyu olmasa da belli oluyordu oraya da nu cihazdan kullandılar bu marka ile yapan var mı lütfen yardım edin İnternet'e bazı yorumlardan sonra kafam karıştı?

İyi akşamlar, Alexandrite cihazları kol yüz göbek gibi (diğer bölgelere daha ince tüylü oldukları için) bölgere yaptırmayı önermiyorlar. Sebebi bir süre sonra azaltmak yerine arttırıyormuş. Bende gidiyorum mesela onlarda gittiğim yer bu bölgelere Alexandrite yapmayız dediler
Bence yine araştırın. Ama Alexandriteı kol altı özel bölge bacak için rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

ben internette okuduğum yazılarda tereddüte düştüm ben birkaç gün önce ilk seansıma başladım bir doktorun özel muayenesinde yaptırıyorum tenim beyaz kullarım koyu renkte kol bacak göbek sırt genital koltuk altı yüze(sakal ve bıyık)yaptırıyorum candela alexandrite ile hormon bozukluğu yok genetik dediler ama burada cihazla ilgili olumlu olumsuz birçok yazı var ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz bilgi verir misiniz

Çok teşekkürler ancak benim kolum ve göbeğimdeki kullar normal kadınlardaki kıllardan kalın ama erkeklerden ince acaba bende artırır mı ki?

Bilemiyorum ki. Ben riske atmadım. Benimde yüz kol göbek gibi bölgelerimdeki ince tüy değildi. Bu bölgelere Ndyağ lazer yaptırıyorum. Yaklaşık 2 yıldır. Şimdiye kadar hiçbir artma olmadı. Siz de bir etrafınızda bu cihazı kullanan klinik felan var mı bakın.

Benim ki sadece alex değilmiş markanın ismi Candela Alexandrite alex+Nd karışımıymış şimdi kafam daha çok karıştı

Benimde kullandigim makine bu, henuz 2 seans gittim ama sonuclarindan cok cok memnumum. Daha once 29 seans baska makineler kullanmistim farkli yerlerde ama hic birinden bu kadar memnun kalmadim. Umarim hep boyle iyi gider. Artma olursa cok uzulurum

Doktor kontrolünde yapılıyorsa korkmayın , birkaç seansta gözlem yapıp olumsuz sonuçları oluyorsa yöntemi değiştiriyorlar zaten .

Kollarım bu cihaz ile yapıldı ve bitti iki yıl oldu hala çıkmıyor, sadece üst kola yapılmıyor oda fazlalaştırdığı için. Bu arada kesinlikle yüze önerilmiyor benim çevremde bir çok arkadaşım yaptırdı bin pişman yüzde aşırı bir artma oluyor mümkünse devam etmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…