- Konu Sahibi sedosbilal
benim 2. alyansımın aynısı
ben çok severek kullanıyorum senin içinde öyle olur inşallah
bu arada ALLAH tamamına erdirsin
2. alyansım dediğin tek taş değil sanırım doğru mu?
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 2. alyansımın aynısı
ben çok severek kullanıyorum senin içinde öyle olur inşallah
bu arada ALLAH tamamına erdirsin
Yüzükleri ne kadara aldiniz acaba?
Bende kalin yüzük istiyorum ya kalin olanlar daha cok hosuma gidiyor söz yüzügümüzde kalin![]()
senınkını cok begendım parmaklarına cok yakkısmıs..esının kını goremedım resımdn anlasılmıyor.. bence uyguna da almıssın su altının pahalılıgında bılhassa.. hayırlı gunlerde baktıca yuzunden esıne ve sevgınıze daır tebessumler bırakacak gunlerde kullanın ınsaallah .. allah mesut etsın ve utandırmasın.![]()
senınkını cok begendım parmaklarına cok yakkısmıs..esının kını goremedım resımdn anlasılmıyor.. bence uyguna da almıssın su altının pahalılıgında bılhassa.. hayırlı gunlerde baktıca yuzunden esıne ve sevgınıze daır tebessumler bırakacak gunlerde kullanın ınsaallah .. allah mesut etsın ve utandırmasın.![]()
Güzelmiş alyanslarınız beğendim.mutluluklar dilerim..
sedoooss alyansında cok güzel ama o tektaşın kıvrımları rahatsız etmiyomu ben düz bide beyaz altın aldım alyansım cok kalın düz ve sarı uyumlu olsun diyee
benimki taşlı olduğu için 510 lira nişanlımında 400 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam tam küsüratını hatırlamıyorum inanki canım allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Tesekkür ederim canim bende ortalama bi fiyat duymak istedim ama simdi ki altin fiyatlarinda degismistir beklide hm? Amin canim insaAllah Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. :)
Allah nazarlardan saklasın ikinizi, bu arada alyansta çok şık duruyor
çok güzel bence de mutluluklar dilerim
Eki Görüntüle 175291 Eki Görüntüle 175292 Eki Görüntüle 175290 çok severek aldığımız alyanslarımız bi da olsa nişanım aynısını alırım heraldeçok net çıkmamış resimden çektim ama model belli bakalım sizde beğenecek misiniz????
çok zarif ben çok beğendim canım![]()