cancağazım ile alyansımız

Yüzükleri ne kadara aldiniz acaba? :17:

Bende kalin yüzük istiyorum ya kalin olanlar daha cok hosuma gidiyor söz yüzügümüzde kalin :69:

benimki taşlı olduğu için 510 lira nişanlımında 400 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam tam küsüratını hatırlamıyorum inanki canım allah gönlüne göre versin inşallah:32:

senınkını cok begendım parmaklarına cok yakkısmıs..esının kını goremedım resımdn anlasılmıyor.. bence uyguna da almıssın su altının pahalılıgında bılhassa.. hayırlı gunlerde baktıca yuzunden esıne ve sevgınıze daır tebessumler bırakacak gunlerde kullanın ınsaallah .. allah mesut etsın ve utandırmasın.:69:

senınkını cok begendım parmaklarına cok yakkısmıs..esının kını goremedım resımdn anlasılmıyor.. bence uyguna da almıssın su altının pahalılıgında bılhassa.. hayırlı gunlerde baktıca yuzunden esıne ve sevgınıze daır tebessumler bırakacak gunlerde kullanın ınsaallah .. allah mesut etsın ve utandırmasın.:69:

ayy çokk sağol canım bekarsan eğer darısı başına inşallah allah razı olsun dileklerin için amin inşallah... ama yeni değil bizim alyanslarımız ocakta oldu nişanım o zaman daha iyiydi altın fiyatları setimi de aldık iyi ki de almışım yani %150 arttı ben aldıktan sonra:64::64::64:

eşimin de benim alyansımıın taşsızı benim kenarları taşlı onun sade altın :1:

sedoooss alyansında cok güzel ama o tektaşın kıvrımları rahatsız etmiyomu ben düz bide beyaz altın aldım alyansım cok kalın düz ve sarı uyumlu olsun diyee

sedoooss alyansında cok güzel ama o tektaşın kıvrımları rahatsız etmiyomu ben düz bide beyaz altın aldım alyansım cok kalın düz ve sarı uyumlu olsun diyee

günaydın canım:3: tek taş rahatsız etmiyo ama düz olsa daha iyi olurdu dediğin gibi ama nişanlım doğum günümde kendisi beğenip aldı o yüzden değiştirmedim çok seviyorum hatta zaman zaman alyansımdan ayrı kullanıyorum öyle de çok güzel duruyo:32::32::32:

benimki taşlı olduğu için 510 lira nişanlımında 400 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam tam küsüratını hatırlamıyorum inanki canım allah gönlüne göre versin inşallah:32:

Tesekkür ederim canim bende ortalama bi fiyat duymak istedim ama simdi ki altin fiyatlarinda degismistir beklide hm? Amin canim insaAllah Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. :)

Back