- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
inekkk yawruu hemen inyom ben sana onu yazdıydım:))
güzel oldu buraa yaa)
hadi in koşşşş)
indim bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inekkk yawruu hemen inyom ben sana onu yazdıydım:))
güzel oldu buraa yaa)
hadi in koşşşş)
indim bilehadi unutmadan gel hiç bişeyini
![]()
noluyorr yaa kim kiminle nereye iniyorrr yaaaaa![]()
ümran gel kuzum bizde gidelim bi yerlere yaaa kıskandım![]()
evett kuzummm bizde gidelimm baksanaaaa bunlar fısır fısırrr bizide istemiyorlar zaten cevap bile vermedilerrr ayıppp çok ayıpp![]()
![]()
diğer topicte bekliyorum seni kzum![]()
![]()
noluyorr yaa kim kiminle nereye iniyorrr yaaaaa![]()
ümran gel kuzum bizde gidelim bi yerlere yaaa kıskandım![]()
kuzularım biz cananla aynı yerde çalışıyrz aşağı iniyoruz arada telefona ulaşmak zor sıkıntılı oluyor burası şimdi iyi oldusizinlede inerukkkk ne olcekkk yani
![]()
ceyiz işi zor anam ben yapıomm hala bıtmedııı gıtıııı AMa allah yarıdm eder ıns. aldıklarında cok guzel gule gule kullan![]()
artistttttt yaaaaaaaaa![]()
senin artistliğin yanında benm ki sönük kalır kiiiii nabeeeeerrrr![]()
ne artistliğimi gördünnnn büüşümm yaa kendi halinde akıllı uslu bir çocuğum yaniii![]()
hahahayyyy sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünakıllı olduğuna sözüm yok uslu mu çocuk mu
bunlar kafamı karıştırdı
sen insanı sulu götürür susuz getirisin
![]()
![]()
bide en önemlisi nazarlığın eksik oda benden olsun :))))))))
![]()
ben bikaçtane eksik söyliyim.Yatak için alez yastıklar için yastık koruyucu göremedim çok lazım oluyor bunlar.saklama kabı al bide artık yemekler için iyi oluyr.çay şeker koymaya büyük kavanoz tarzı kutular,gazoz kapagı açacagı:) , kupa bardak, banyo için tuvalet fırçası ve sabunluk takımı (aldıysan görememiş olabilirim) şimdilik bunlar geldi aklıma
hahaha:01: güll annemmde yok kızz valla kıyamammm suyunu giderken tasırım yorulmasın diye susuz gider gelirkende yük olmasın diyee yani susuzgelir iştee![]()
![]()
ceyiz işi zor anam ben yapıomm hala bıtmedııı gıtıııı AMa allah yarıdm eder ıns. aldıklarında cok guzel gule gule kullan![]()
aldıklarını güle güle kullan şekerim, ağız tadıyla mutlulukla inşallah....canım yaa nazarlık için teşekkürler
bu arada bunlara ek olarak daha fotoğrafını ekleyemediklerimide yazıyım eksiklerimi daha kolay çıkartabilirsiniz
iki tane klozet takımı
açacak,soyacak,saklama kapları,erzak kavanozu,mutfak ve banyo için leğen,su bardakları günlük,2 adet nevresim uyku seti,yatak örtüsü günlük,nihale,patates ezici,10 adet bıçak aklıma gelenleri yazdım ama akşam fotoğraf çeker devamını eklerim.
aslında fritözle ilgili kararsızımm kimle konuştuysam alma diyor yaa napcamı şaşırdım.
yaa bak kızın çeyiz topiğini ne hale getirmişiniz yaaa, sohbet etceksen öteki topiğe büşşşşşdeli ya deli yaemir bebeğin tatlılığına bak btiyorum şu ikoncana
![]()
yaa bak kızın çeyiz topiğini ne hale getirmişiniz yaaa, sohbet etceksen öteki topiğe büşşşşş![]()