Canan'nın Çeyizleri :))

kıyamammmm yaa benim babamda diyordu ki ben sizin düğününüze gelmem nasıl bırakıp gelicem orada sizi diyordu :):) birde şey derdi artık beyaz esyamı kaldı siyah esya alcam ben kızlarıma birde :D::Dd yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah :D :52:

" yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah :D "

hahhahha çok güldüm yaaaa:))

hahaha istiridye şeklinde olanlar var şimdi canımm inci niyetine saklar vallaa heee :d::D.dhaha :52:
babaanne süpermiş :52::52:
benim babaannem de evde kaldın deyip duruyor bana :52::52:
anneannemde aman kızım acele etme
bende arada kaldım valla :52::52:

hahaha süpermiş baban :52::52::52:
benim babamda içi kadife kaplı çeyiz sandığı alıp beni onun içinde saklycakmış :9:

hahaha :D gül anamm güll vallaa babam çok espriliydi işte öldürüyordu bizi gülmektenn annem şey derdi yaa celil zayıfladım mı babamda benim karı zayıfladım diyor ama çanak anten halayerinde duruyor derdi :D:D :52::52::52:
" yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah :D "

hahhahha çok güldüm yaaaa:))

kıyamammmm yaa benim babamda diyordu ki ben sizin düğününüze gelmem nasıl bırakıp gelicem orada sizi diyordu :):) birde şey derdi artık beyaz esyamı kaldı siyah esya alcam ben kızlarıma birde :D::Dd yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah :D :52:

hahaha :D gül anamm güll vallaa babam çok espriliydi işte öldürüyordu bizi gülmektenn annem şey derdi yaa celil zayıfladım mı babamda benim karı zayıfladım diyor ama çanak anten halayerinde duruyor derdi :D:D :52::52::52:

puahahhaha:)çanak anten heee:)alemmiş baban yaa ne güzel gerçi benim babamda farksız
benim babamda benzer şeyler söler durur kızımı alcaklar benden birde üstüne yatak odasımı alcam
bide düğünümde sakinleştirici içcekmiş dayanamzmış

Allahım Çok Güzel Bir ÇEyiz bu :62:

Mandal Torbamız ve Mandallarımız Aynı :16:

güzel günlerde kullanmak NASİP OLSUN İNŞAaLLAH :16:

hahaha kıyamamm yaa babalar hep öyle galiba :) kıyamıyorlarrr bizeee :16:
puahahhaha:)çanak anten heee:)alemmiş baban yaa ne güzel gerçi benim babamda farksız
benim babamda benzer şeyler söler durur kızımı alcaklar benden birde üstüne yatak odasımı alcam
bide düğünümde sakinleştirici içcekmiş dayanamzmış

hahaha kıyamamm yaa babalar hep öyle galiba :) kıyamıyorlarrr bizeee :16:

Allahım Çok Güzel Bir ÇEyiz bu :62:

Mandal Torbamız ve Mandallarımız Aynı :16:

güzel günlerde kullanmak NASİP OLSUN İNŞAaLLAH :16:

saol canım yaa daha güzelleri senin olsunn
amin inşallah hepimiz güle güle kullanalım aldıklarımızı:)
mandal torbası kardeşliğiii yaşasınnnnnnn;)))

evi bırak kurmızı kuşak bele bağlanırken napıcak baban bilemiyorm :53:

offff yawru yaaa o konuda epey sıkıntı yaşıcaz inşallah bişi olmadan atlatırz
babam,ben,annem,abim ağlar dururuz artık erkek tarafıda ohh aldık kızı der gibi bir gülümseyle hadi çıkalım filan der ahh kızlarında kız ailesinde işi zorr:((
(büşümm bu arada ne zaman incez;))

çokkkk basitt anacımmm salya sümükk ortalığı götürcekk :D:D: :52:

HAYIR OLAMAAAAAAAZZZZ makyaj bozulur sonra düğün iptal olur saçmalamayın ağlamak yok yüreğim sızlamak yok yüreğimmmm ne acılar yaşadık biz seninle :51:

offff yawru yaaa o konuda epey sıkıntı yaşıcaz inşallah bişi olmadan atlatırz
babam,ben,annem,abim ağlar dururuz artık erkek tarafıda ohh aldık kızı der gibi bir gülümseyle hadi çıkalım filan der ahh kızlarında kız ailesinde işi zorr:((
(büşümm bu arada ne zaman incez;))

yukarda ne yazdım gördün mü yeni haberleşme noktamız aşağıda buluşalımm :13:

ben bikaçtane eksik söyliyim.Yatak için alez yastıklar için yastık koruyucu göremedim çok lazım oluyor bunlar.saklama kabı al bide artık yemekler için iyi oluyr.çay şeker koymaya büyük kavanoz tarzı kutular,gazoz kapagı açacagı:) , kupa bardak, banyo için tuvalet fırçası ve sabunluk takımı (aldıysan görememiş olabilirim) şimdilik bunlar geldi aklıma

ben bikaçtane eksik söyliyim.Yatak için alez yastıklar için yastık koruyucu göremedim çok lazım oluyor bunlar.saklama kabı al bide artık yemekler için iyi oluyr.çay şeker koymaya büyük kavanoz tarzı kutular,gazoz kapagı açacagı:) , kupa bardak, banyo için tuvalet fırçası ve sabunluk takımı (aldıysan görememiş olabilirim) şimdilik bunlar geldi aklıma

bide en önemlisi nazarlığın eksik oda benden olsun :))))))))
:nazar:

Back
X