• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan'nın Çeyizleri :))

bu topikte benim topiğim sayılır kuzummmm canan benim iş arkadşım biliyon mu sennnnn :32: sadece arkdaşz :52:
Vayyy beee, iş arkadaşın die kızın topiğine de sahip çıktın hee, korkulur kızım senden:52: heryerdesin walla, hooop bi orda hooop bi burda:60::60:

havannn kimee kızımmm doğum hikayemi anlatcaktım bir türlü fırsat bulamadımm yaaaaa :52:
o zaman şafak güzelleri bekeyin bizi doğum anımzıı anlatmaya geliyoruz :9: :1:
Vayyy beee, iş arkadaşın die kızın topiğine de sahip çıktın hee, korkulur kızım senden:52: heryerdesin walla, hooop bi orda hooop bi burda:60::60:

ben hzılı gonzalezimmmmmm :10: mahalle muhtarı diye boşuna demiyorlar bana :52::52:

kazıkkkk kadarrr oldummm annem yaaa koca adayıda hazır daha ne bekliyi anlamıyorum ki babanem ne dedi dün akşam bir bilsenn :D:D beni gösteriyor bu salak valla salak hiç beklemezidm ama salak diyor :D niye dedimmm 3 senedir aynı çocukla asker yolu gözlüyorr çocukta parada yok neyini bekliyorsa :D yok efendimm onu cepte tutupp yeni kısmetler bakmalıymışım daha paralısı çıkıncaaa onu bırakırmışımmm :52::52::52:dedimm ne saçmalıyon sennn yaa hahah :52:

hahahahahahahaha hay babannen çoooooook yaşasıınnn!! ay çok güldümm:52::52::52: hahahahaha kız bana bak dinleme babanneni :36: ay çok yaşayın:52:

Adaşımm güle güle kullan herbişiyiniiii :16: Allah mutlu mesut günlerde aşkla kullanmanızı nasip etsin inş.. :nazar: ayrıca cetvel doğrudur değil mi gözün aydın asker gelmişş :34: mutluluklarrrr

:31::16:

Adaşımm güle güle kullan herbişiyiniiii :16: Allah mutlu mesut günlerde aşkla kullanmanızı nasip etsin inş.. :nazar: ayrıca cetvel doğrudur değil mi gözün aydın asker gelmişş :34: mutluluklarrrr

:31::16:

saolasın canım benmm yaa:)
doğru canım benim askerim geleli 1 seneyi geçiyor.
şu an şafağımızz düğün inşallahhh;))ama çok var yaaa

Back
X