Canan'nın Çeyizleri :))

cezir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
29
0
86
Çeyizlerimi size gösterip görüşlerinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Canan filmin en güzel yerinde reklam veren kanallar gibisin hani resimler :1::1:

$1996_kucuk.webp$dff.webp$ff.webp$grtg.webp$gtr.webp$images.webp$imagesCA3W15NO.webp$imagesCA8CPEZ0.webp$imagesCA51LXYG.webp$imagesCAA9MM74.webp$imagesCAAABXSZ.webp$imagesCAARPJZ0.webp$imagesCACQWJOQ.webp$imagesCACZBRXP.webp$imagesCAEODZDA.webp$imagesCAH20EZB.webp$imagesCAHECYT0.webp$imagesCAHOKN8X.webp$imagesCAIJTO48.webp$imagesCAIWLHG2.webp$imagesCAKHW3XS.webp$imagesCALLC4HQ.webp$imagesCANQQ9NN.webp$imagesCAOXH8MV.webp$imagesCAQPANU0.webp$imagesCATWHGLU.webp$imagesCAU10F0Z.webp$imagesCAVAXG9U.webp$imagesCAW8KZNA.webp$imagesCAXI5QQU.webp$imagesCAXNB65Q.webp$imagesCAXNH45O.webp$jökjö.webp$p_101921_00_04.webp$sarev_detay.webp

Evet canını çeyizi geldi kusura bakmayın herşey benim yüzümden oldu :5:

7-8 aydır uğraşıp aldıklarım 1 sayfa bile tutmadı yaa sanki eksiğim yok gibiydi nasıl olduda burda bu kadar az görnyo anamadım yaa:((

Son düzenleme:
7-8 aydır uğraşıp aldıklarım 1 sayfa bile tutmadı yaa sanki eksiğim yok gibiydi nasıl olduda burda bu kadar az görnyo anamadım yaa:((

canancımm yenilerinide atıcam birazdan :52: evet baya bi uğraştık beraber baktık ama 1 sayfa bile doldurmadı garip :53:

güle güle kullan hepsini ama çamasır sepetin çok tatlı ya nerden aldın:)bu arada daha çok eksik çıkar hemde ummadığın seyler benim öle olmuştu:3:

canımmmm benimmm çok güzellll çeyizinn maşallahh güle güle kullanmak nasip olur gönlünce inşşş.. yalnız evet çok eksiğin var gibii canım benim facede düğün gelin hakkında herşey diye bir sayfa var nasıl çeyiz sermişler fotoları var gör bak anlarsın eksik olduğunu çeyiz listeleride var istersen resim yüklerim ( amaaa üzülmeee benim sadece ekmek kesme tahtamm varr):52:

canımmmm benimmm çok güzellll çeyizinn maşallahh güle güle kullanmak nasip olur gönlünce inşşş.. yalnız evet çok eksiğin var gibii canım benim facede düğün gelin hakkında herşey diye bir sayfa var nasıl çeyiz sermişler fotoları var gör bak anlarsın eksik olduğunu çeyiz listeleride var istersen resim yüklerim ( amaaa üzülmeee benim sadece ekmek kesme tahtamm varr):52:

sende varya bi takmışsın ekmek kesme tahtasına haa :9::9: çok beğendin herhalde :52: benim bilmediğim porselen yemek takımım varmış 100 küsür parça :52: :30:

Son düzenleme:
hepsi çok güzel, allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)) bu arada çamaşır sepetini nerden aldığını ben de merak ettim ? :)

hepsi çok güzel, allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)) bu arada çamaşır sepetini nerden aldığını ben de merak ettim ? :)

güle güle kullan hepsini ama çamasır sepetin çok tatlı ya nerden aldın:)bu arada daha çok eksik çıkar hemde ummadığın seyler benim öle olmuştu:3:

kızlar bende beğendim valla onu söyledi internetten aldım diye ama hangi site olduğunu söylemedi gelsin söyler şuanda müdürünün yanında ve çoookkk çalışıyor çookkk :9:

napıyımmm kızımmm bir ekmek kesme tahtam var başka lafıın yapcak bir çeyizim yok sendeeee ezikleee beniii ezikleee:32:
sende varya bi takmışsın ekmek kesme tahtasına haa :9::9: çok beğendin herhalde :52: benim bilmediğim porselen yemek takımım varmış 100 küsür parça :52: :30:

canancımm yenilerinide atıcam birazdan :52: evet baya bi uğraştık beraber baktık ama 1 sayfa bile doldurmadı garip :53:

hepsi çok güzel tatlım...özellikle mandallarına bayıldımm :))))

ayrıca size az görünüyor...daha buraya koyamadığınız kısmı da vardır bunların :)
el emeği göz nuru olan kısımlar da bayaa yer işgal ediyor çeyizde sonuçta :34:
ama inan bana herşeyi aldım dediğinde bile bisürü eksik çıkıyor...
bi arkadaşım evlendi çeyiz sermeye gittik, herşeyi fazla fazla aldık diye düşünürken ekmek tahtası ve günlük çay kaşığı olmadığını farkettik mesela...
ümran almış ama ekmek tahtasını bak :9::16::16:

Son düzenleme:
evett yaa ona bende bayıldımm bazen kendimiiii evlencek biri gibi hissetmiyorum annemmm sağolsun ne söz ne düğün ne çeyiz lafıgeçiyor evde ben söylenip dursamdaaa annemde tıkk yokk :19:
kızlar bende beğendim valla onu söyledi internetten aldım diye ama hangi site olduğunu söylemedi gelsin söyler şuanda müdürünün yanında ve çoookkk çalışıyor çookkk :9:

Back
X