Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7-8 aydır uğraşıp aldıklarım 1 sayfa bile tutmadı yaa sanki eksiğim yok gibiydi nasıl olduda burda bu kadar az görnyo anamadım yaa(
hepsı cok cici çamaşır kutuna bitdimmmmmmmmmm![]()
7-8 aydır uğraşıp aldıklarım 1 sayfa bile tutmadı yaa sanki eksiğim yok gibiydi nasıl olduda burda bu kadar az görnyo anamadım yaa(
canımmmm benimmm çok güzellll çeyizinn maşallahh güle güle kullanmak nasip olur gönlünce inşşş.. yalnız evet çok eksiğin var gibii canım benim facede düğün gelin hakkında herşey diye bir sayfa var nasıl çeyiz sermişler fotoları var gör bak anlarsın eksik olduğunu çeyiz listeleride var istersen resim yüklerim ( amaaa üzülmeee benim sadece ekmek kesme tahtamm varr)![]()
hepsi çok güzel, allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)) bu arada çamaşır sepetini nerden aldığını ben de merak ettim ? :)
güle güle kullan hepsini ama çamasır sepetin çok tatlı ya nerden aldın:)bu arada daha çok eksik çıkar hemde ummadığın seyler benim öle olmuştu![]()
sende varya bi takmışsın ekmek kesme tahtasına haaçok beğendin herhalde
benim bilmediğim porselen yemek takımım varmış 100 küsür parça
![]()
![]()
canancımm yenilerinide atıcam birazdanevet baya bi uğraştık beraber baktık ama 1 sayfa bile doldurmadı garip
![]()
kızlar bende beğendim valla onu söyledi internetten aldım diye ama hangi site olduğunu söylemedi gelsin söyler şuanda müdürünün yanında ve çoookkk çalışıyor çookkk![]()