How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Canan Tan-En Son Yrekler lr

Ben okudum hemde bir nefeste!

Canan Tan hayranıyım aslında bütün kitaplarını okudum. Ancak bunun yeri başka bende.
Anlattığı hikaye çok gücel ve kendi başımıza gelmeyecek gibi yaşıyoruz. Ama karşımıza her an herşey çıkabiliyor. Kitabı okurken kendinizi fena kaptırıyorsunuz. Böylece çok etkili oluyor. Hayata farklı gözden bakabiliyorsunuz. Okuyup etkisinden kurtulamadığım bir kitaptır.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bende okuyorum su anda arkadaslar nefessiz okuyorum hemde
kesinlikle tavsiye ediyorum gercekten cok guzelmis

canan tanın en beğendiğim kitabı. gece sabaha kadar okuyup ağladım tek kelimeyle muhteşemdi ama nehirin denize bağlı kalmasını isterdim ardayı yakıştıramadım ona (nedense):bbo:

evet okudum, okadar sinirlendimki okurken, hadi aslı hadi aslı, üzme muratı dedim durdum, içim buruldu.güzel bi kitaptı ama aslının aptallıkları onucuyla biten bi aşk, bu kısım kötüydü

Bütün kitapları gibi harika ! Akıcı dili sayesinde zaten kitabı elinizden bırakamıyorsunuz
Kitapta ayrıca okuyuculara verilen bir mesajda var. Organ Bağışıyla ilgili.Yüreğine Kalemine Sağlık CANAN TAN

ahh ahh o kitabın sonunu öyle bir uzatabilirdiki.niye uzatmadı acaba.çok iyi bir konuyu yakalamış aslında...

hanzade34 yüreğim seni çok sevdiyi okumalısın bence.en sevdiğim kitabıdır:)

aslı ve murat yüreğim seni çok sevdideydi, bu kitapta nehir ve deniz var, deniz trafik kazası geçiyor falan. bence akıcı ve güzeldi

ah çok pardon ya :(( ben çok beğenmiştim sevdiklerimizi kaybetmeyeceğimizi sanıyoruz ama hayat acımasız olabiliyo bazen, ve eşime birkez daha bağlanmıştım okurken.yanımda olamasada hayatta olmasanın ne büyük bi lütuf olduğunu hissetmiştim, tavsiye ederim.

beni çok duygulandıran bir kitap oldu
organ nakli hakkında daha detaylı bir araştırma yapmamı da sağladı ayrıca
tavsiye ederim kızlar
muhteşem:lepi:

Kitap nasıl bitti anlamadımmm:bbo: daha devamı olsada okusamm dedimm kitabın bitişinde... Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Okurken hikayenin içinde buluyorsunuz kendinizi ve organ nakli konusundaa gerçekten bilinçlendiğimi düşünüyorum... Canan Tan'ın ilk defa bir kitabını okudum ve bayıldım.. Diğerlerini de en kısa sürede alıp okuyacağıma.s

hepinize katılıyorum gerçekten çok güzel bir kitap. en başta almak istememiştim konusu ilgimi çekmemişti. organ nakli her zaman soğuk gelmiştir bana. buna karşı olduğum için değil sadece yapamayacağım için :) ama okuduktan sonra iyi ki almışım dedim. çok etkileyici.

canan tanın iki kitabını okudum şimdiye kadar.piraye ve yüreğim seni çok sevdi.en son yürekler ölürü ne zamandır duyuyordum ama nedense içimden bir türlü okumak gelmemişti.on gün önce eşimle gezerken bana çok ısrarla aldı bu kitabı,istemiyorum diye çok söylediğim halde..o günden beri rafta duruyor,elim bir türlü gitmedi okumaya.konusunu şimdi sizlerden okuduğum kadarıyla anladım.okumak için sabırsızlandım birden.

Back