- Konu Sahibi theuglygoddess
Kızlar Canan Tan'ın en beğendiğiniz ve etkisinde kaldığınız kitabı hangisi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piraye
En Son Yürekler Ölür
ve Askin Sanal Halleri
okumustum Canan Tan´dan. Yüregim seni cok Sevdi 1 yildan fazladir kitapligimda duruyor öylece ilk 50 60 sayfasini ya okudum ya okumadim hosuma gitmeyen birseyler var..
Piraye´nin özelikle sonunu begendim ama öyle aman aman cok etkilenmedim cünkü bana göre eksik birseyler var. Pirayenin asik oldugunu, sevgisi "bana gecmedi" yani hissedemedim...
Fedakarlik yapmis olabilir ama nedense öyle cok asik bir kadin bulamadim onda. Ama yinede begendim. En son Yürekler Ölür´ü de begendim ama o da Organ Bagisi konusuna degindi beni bu konuda düsüncelere ittigi icin...
yüreğim seni çok sevdi kitabını okumuştum ilk kez Canan Tan'ın o da tavsiye üzerine. oku bak sonunda ağlayacaksın diye. açıkçası o kadar da ağlatacak kadar acıklı değildi sonu... beni en çok etkileyen kitabı " En son yürekler ölür " olmuştu.
son kitabı İz'in sonu da bence çok havada kalmış yani sanki kitap bitsin artık sıkıldım yazmaktan alın sonucu gibi olmuş. okudunuz mu bilmiyorum ama