• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan - En Beğendiğiniz Kitabı ?

piraye.Aylarca etkisinden kurtulamadım:69:
Bütün arkadaşlarıma önermiştim.Sonra yüreğim seni çok sevdi yi okudum.Pirayeye çok benzettiğim için hiç sevmedim

piraye gerçekten de okunması gereken bir kitap. çok beğendiğim kitaplar arasındadır. yüreğim seniçok sevdi piraye ile çok benzeşiyor o nedenle ikisi arasında bir tercih yapacaksan piraye yi tercih etmeni öneririm. söylenmemiş şarkılar kitabı da güzeldi. bunda da kısa kısa hikayeler var

pirayeyide okudum
iz i de
en son yürekler ölür onuda okudum
ama
ama
yüreğim seni çok sevdi bambaşka bişi..

Canan Tan kitaplarından okuduklarım:

Yüreğim Seni Çok Sevdi
En Son Yürekler Ölür
Aşkın Sanal Halleri

Aşkın Sanal Halleri vasattı beğenmedim. En Son Yürekler Ölür idare ederdi. Yüreğim Seni Çok Sevdi'yi çok beğenmiştim taa ki sona gelene kadar. Sonu havada kaldı bana göre. Acaba kitabın sonundan birkaç sayfa eksik mi diye kontrol etmiştim bitirince...
Piraye'yi okumadım ama bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor, bir ara okuyacağım...

Piraye ve Yüreğim seni çok sevdi yi okudum , ikisinede bayıldım ikiside güzel bence kesinlikle !

Son düzenleme:
Piraye
En Son Yürekler Ölür
ve Askin Sanal Halleri

okumustum Canan Tan´dan. Yüregim seni cok Sevdi 1 yildan fazladir kitapligimda duruyor öylece ilk 50 60 sayfasini ya okudum ya okumadim hosuma gitmeyen birseyler var..

Piraye´nin özelikle sonunu begendim ama öyle aman aman cok etkilenmedim cünkü bana göre eksik birseyler var. Pirayenin asik oldugunu, sevgisi "bana gecmedi" yani hissedemedim...

Fedakarlik yapmis olabilir ama nedense öyle cok asik bir kadin bulamadim onda. Ama yinede begendim. En son Yürekler Ölür´ü de begendim ama o da Organ Bagisi konusuna degindi beni bu konuda düsüncelere ittigi icin...

Piraye
En Son Yürekler Ölür
ve Askin Sanal Halleri

okumustum Canan Tan´dan. Yüregim seni cok Sevdi 1 yildan fazladir kitapligimda duruyor öylece ilk 50 60 sayfasini ya okudum ya okumadim hosuma gitmeyen birseyler var..

Piraye´nin özelikle sonunu begendim ama öyle aman aman cok etkilenmedim cünkü bana göre eksik birseyler var. Pirayenin asik oldugunu, sevgisi "bana gecmedi" yani hissedemedim...

Fedakarlik yapmis olabilir ama nedense öyle cok asik bir kadin bulamadim onda. Ama yinede begendim. En son Yürekler Ölür´ü de begendim ama o da Organ Bagisi konusuna degindi beni bu konuda düsüncelere ittigi icin...

yüreğim seni çok sevdi kitabını okumuştum ilk kez Canan Tan'ın o da tavsiye üzerine. oku bak sonunda ağlayacaksın diye. açıkçası o kadar da ağlatacak kadar acıklı değildi sonu... beni en çok etkileyen kitabı " En son yürekler ölür " olmuştu.

son kitabı İz'in sonu da bence çok havada kalmış yani sanki kitap bitsin artık sıkıldım yazmaktan alın sonucu gibi olmuş. okudunuz mu bilmiyorum ama

Canan Tan'ın bütün kitaplarını okudum :68: en beğendiğim ise kesinlikle ''Piraye'' çok akıcı gitmişti.Ama ''İz'' kitabı elimde resmen sürünüyor :p bi türlü bitmiyor Canan Tan lütfen bir daha bu tarzda bi kitap yazmasın aşk romanı yakışıyor ona :90:

Yüreğim seni çok sevdi , yi beğendim çok aslında ama , açıkçası amerikayı çok uzatmış geldi bana , hatta bi arada 50 60 sayfa murattan bahsetmedi bile , hatta kitabın arkasında konusunda , aslı ve muratın istanbul bursa amerika arasındaki ilişkisi fln yazıyodu sanırım ama muratın amerikayla ilgisi yoktu , o kadar aşık insan neden bi kere amerikaya aslıya gitmedi mesela , hele dediğim gibi bi ara kitap aslı ve murattan direk koptu yani sadece aslının hayatını anlattı ve sonunu murata hızlıca bağladı , ama ben genede sonunda ağlamıştım , hatta sözlüme anlatırken bile ağladım :)

yüreğim seni çok sevdi kitabını okumuştum ilk kez Canan Tan'ın o da tavsiye üzerine. oku bak sonunda ağlayacaksın diye. açıkçası o kadar da ağlatacak kadar acıklı değildi sonu... beni en çok etkileyen kitabı " En son yürekler ölür " olmuştu.

son kitabı İz'in sonu da bence çok havada kalmış yani sanki kitap bitsin artık sıkıldım yazmaktan alın sonucu gibi olmuş. okudunuz mu bilmiyorum ama

Iz´i okumadim almadimda zaten. "Yüregim seni cok sevdi" okurmuyum bilmem?! Konusunu biliyorum son sayfalarini okudumda zaten ama eksik hosuma gitmeyen birseyler var kitapta aslinda böyle 50 60 sayfa okuyupta bunlari demek ne kadar dogru bilmiyorumda acikcasi :5:

Canan Tan okurum ama cok sevdigim begendim bir yazar degil ne yazikki...

Back