• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan a benzeyen yazar önerileri..

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
merhaba ben sevdiğim romanı maksimum 2 günde bitirebilirim ama gerçekten çok sevmem lazım vede aşk romanlarına bayılıyorum en sevdiğim yazar Canan Tan onun kitaplarının hepsini bayılarak okudum. sizin canan tan a benzeyen tavsiye edebileceğiniz yazar veya romanlar varmı varsa çok sevinirim.. türk olursa çok iyi olur çok teşekkürler

canan tan her kitabında aynı şeyleri işliyor. genç kız okula başlar okulun popler erkeği bunu sever vsss. her romanında aynı yaratıcılıktan uzak. bu tarz romanlar ve yazarlar çokkk var fazla araştırmana gerek yok

bende senin gibiyim. Türk olsun, içinde olaylar olsun, beni içine çeksin isterim.. bunun için dogru adres; Sinan Akyüz.
bütün kitaplarını okudum, hepsi de çok başarılı. sende begeneceksin.

bende senin gibiyim. Türk olsun, içinde olaylar olsun, beni içine çeksin isterim.. bunun için dogru adres; Sinan Akyüz.
bütün kitaplarını okudum, hepsi de çok başarılı. sende begeneceksin.

kesinlikle katılıyorum yatağımdaki yabancı iki kişilik yalnızlık eroınle dans vazgeçilmezlerim arasında geliyor

Evet sinan akyuzu bende okuyorum en son incir kuslarini bitirdin tavsiye ederim

nermin bezmen'in bizim gizli bahçemizden adlı kitabını tavsiye ederim ölen eşiyle yaşadığı aşkı anlatıyo. çok güzel.. hiç sıkılmadan okudum roman tadında bir kitap. ayşe kulin'in aşk romanları da sürükleyici keyif veriyo :))

Aslında dil ve anlatım bakımından Ayşe Kulin'le kıyaslanamaz ama Ayşe Kulin'de çok akıcıdır.
Merak uyandırır, sevdirir kendini eser.
Özellikle 'Veda' serisini tavsiye edebilirim.

Maeve Binchy!

Bence kesinlikle sana göre :) Canan Tan`dan daha basarili bir anlatimi oldugu düsüncesindeyim hatta.
Bir Dilek Tut Benim Icin, Italyanca Ask Baskadir, Minding Frankie isimli kitaplarini okudum simdiye kadar. Son yazdigim Türkceye henüz cevrilmedi sanirim ama güzeldi.

Maeve Binchy - Vikipedi

Buradan kitaplarin isimlerine bakip, internetten arastirip bulabilirsin.

Son düzenleme:
Back
X