• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay'dan sağlık incileri.

Sonsuzzzz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
3.934
333
373
Canan-karatay.jpg

* ‘TUZ’ ŞEKER VE UN GİBİ DEĞİLDİR.Hasta olanlar dikkatli kullanmalıdır. Tuz hücrelerimiz için şarttır,böbrek ve kalbimiz için şarttır. Tuz her canlı hücre için şarttır. Rafine edilmiş olan tuz sağlıklı olan minerallerinden arındırılmıştır bu nedenle ‘kaya tuzu’ öneriyoruz. Aşırısı hastalar için zararlıdır.

* Göbek bölgesinde yani simit denilen bölgede yağlanma varsa, aynı şekilde pankreas ve karaciğerinizde de yağlanma var demektir. Pankreas ve karaciğer kanserinin altından da bu yağlanmanın olduğu ortaya konulmuş bir gerçektir.

* İleri yaşlarda çıkan hastalıklara İNSÜLİN DİRENCİ HASTALIĞI deniliyor. İnsülin Direnci Hastalığını ortaya çıkaran 2 sebep vardır. 1. si SAĞLIKSIZ BESLENME, 2. si ise HAREKETSİZLİK..!

* Sabah kahvaltısı 24 saat içerisindeki en güçlü ve en önemli öğündür.

* Senelerdir yağlar yasaklandı "yağ yapıyor" diye. Bu tamamen bir yanlış algılamanın endüstri tarafından kullanılmasıdır..!

* Senelerdir yumurta yasaklandı Kolestrolü yükseltiyor diye. Halbuki yumurtanın kolestrolü yükseltmediği, tam aksine düşürdüğü bilimsel olarak gösterildi.

NOT : ALINTIDIR..

YENİ DUYUMLAR ÖĞRENDİKÇE YAZACAĞIM. TAKİPTE KALIN :KK34:

Son düzenleme:
Bu kadını seviyorum. Hele şükür Türkiye'de ne dediğini, ne yaptığını tam anlamıyla bilen biri çıktı.

Bu kadını seviyorum. Hele şükür Türkiye'de ne dediğini, ne yaptığını tam anlamıyla bilen biri çıktı.

Benimde tek kulak astığım DOKTOR Karatay'dır:31: gerisi fasa fiso, bi kulaktan gir diğerinden çık hesabı diğerleri :37: Onun dediklerini ve önerilerini madde made yazacağım Allah'ın izniyle artık :16: Çünkü dedikleri ile benim düşündüklerim aynı şeyi gösteriyor hep, benim biyolojim çok iyidir, onun dediklerini rahatlıkla anlayabiliyorum, ve mantığıma yatkın geliyor söyledikleri

Benimde tek kulak astığım DOKTOR Karatay'dır:31: gerisi fasa fiso, bi kulaktan gir diğerinden çık hesabı diğerleri :37: Onun dediklerini ve önerilerini madde made yazacağım Allah'ın izniyle artık :16: Çünkü dedikleri ile benim düşündüklerim aynı şeyi gösteriyor hep, benim biyolojim çok iyidir, onun dediklerini rahatlıkla anlayabiliyorum, ve mantığıma yatkın geliyor söyledikleri

Ben de beslenme üzerine çok düşkünüm, bu kadın aynı benim kafadan. Her şeyde mantıklı bi açıklaması var.
Tüm kitaplarını okudum hatunun, ufkumu açtı sağolsun:27:

Back