• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay, şefi soru sorduğuna pişman etti

karataya ekmek çok severim denmemesi gerektiğini öğrenememişler:KK48::KK48::KK48:
Capture.webp

Kültürümüzde ekmek var maalesef.
Makarnayı, pilavı bile ekmesiz yiyemeyen hatta doymak için kendimizi ekmeğe vuran bir toplumuz.
Napalım millet o kadar kazanıyor canan hanım. Herkes ekmek yerine bir çay bardağı ceviz yiyecek olursa maaşın hepsini cevize vermek lazım. Herkesin durumu sizinki gibi değil ki.

Kültürümüzde ekmek var maalesef.
Makarnayı, pilavı bile ekmesiz yiyemeyen hatta doymak için kendimizi ekmeğe vuran bir toplumuz.
Napalım millet o kadar kazanıyor canan hanım. Herkes ekmek yerine bir çay bardağı ceviz yiyecek olursa maaşın hepsini cevize vermek lazım. Herkesin durumu sizinki gibi değil ki.
valla yılın yorumu bu olmuş canan hanım okusa keşke , sanki millet keyfi ekmek yiyor ekmekle anca doyuyor milleti ekme yemeğe iten aslında maddiyatla ilgili sıkıntılar diyeti bile parasız yapamıyorsun , fındık ceviz bunların bir avucu 15 tl , boş konuşuyor işte meslekten men ettiler yine de akıllanmıyor.

kendimiz yaparızda çocuklar sıkıntı nasıl yapıyorsun, ister istemez, kek ister, makarna ister vs...
Yapmıyorum kek borek canim. Istiyor tabi "kızım bana yasak ben diyet yapiyorum benim guzel zayif bi anne olmami istemez misin?:KK53:" diyorum. Cok şükür tamam diyor küçük cunku kandirabiliyorum. Pilav makarna hic yapmıyorum. Pilav vok seviyor o yuzden görürse muhakkak yer

off şu an öğle yemeği olarak,, ayran ve eti form mısır ve pirinç patlağı yiyorum. malum kiloları korumak şart. ekmek denince bende delleneceğim karatay gibi:KK53::KK53:

off şu an öğle yemeği olarak,, ayran ve eti form mısır ve pirinç patlağı yiyorum. malum kiloları korumak şart. ekmek denince bende delleneceğim karatay gibi:KK53::KK53:
Mısır ve pirinç patlağı mı :KK53: ben yemeklerin üstüne yerim onu nasıl doyuyorsunuz öyle ya gebelikten önce de zayıftım ama gene çok yerdim mantıyı bile ekmeksiz yemem. Canan hoca okursa yanarım neyse sustum:KK70:

Mısır ve pirinç patlağı mı :KK53: ben yemeklerin üstüne yerim onu nasıl doyuyorsunuz öyle ya gebelikten önce de zayıftım ama gene çok yerdim mantıyı bile ekmeksiz yemem. Canan hoca okursa yanarım neyse sustum:KK70:
alıştırdım bünyeyi. akşamada pırasa yapıyorum. arada kahveyle 2 ceviz bir kuru kayısı. benim yemek olayı bitti işte:)

Yapmıyorum kek borek canim. Istiyor tabi "kızım bana yasak ben diyet yapiyorum benim guzel zayif bi anne olmami istemez misin?:KK53:" diyorum. Cok şükür tamam diyor küçük cunku kandirabiliyorum. Pilav makarna hic yapmıyorum. Pilav vok seviyor o yuzden görürse muhakkak yer

Yapmayın, çocuğunuzun bağışıklık sistemini çökerteceksiniz. Yazık günah o yavruya.

Back