Yumurta kolestrol yapmiyor. Ben bir ara karatay diyeti yapiyordum ve her gün 2 yumurta yiyordum. Ne oldu biliyormusun? Kolestrol degerim düstü. Doktor bile sasirmisti.
Buna ragmen hamileler 10 yumurta yesin diye inanmiyorum, sonucta herseyin fazlasi zarar. Su'dan 4 litre icersende cok zararli mesela.
Bu kadin iletisim konusunda her zaman süper degil, diger taraftan günümüzce Türkiyede artik bagirip cagiranlar duyuluyor. Neticede söyledikleri hepsi dogru ve baze lobbyler bundan hoslanmadigi icin kadini kücümseyip, yok etmeye calisiyorlar. Gida ve medikal sektör ne kadar büyük, ne kadar cok para aliyorlar, haberiniz var mi?
Herkrsin akli mantigi var .. Kim neye inanmak istiyorsa ona inanir öncelikle bunu söylemek istedim . ben canan hocanin söylediklerini önemsiyorum ve cok dogru buluyorum .. Söyledigi her kelimenin her bilginin kutlaka dayanagi var ve bu dayanaklar yillar oncesine ait hangi kanalda programa katilsa kitaplarla geliyor ve anlatiyor . kadindogumcular tabiki düsman olucak kimse yükleme yaptirmak istemiyor hastaneler para kaybediyor .
Devlet hastanesi para mı kaybediyor? Yahu allahın bi bardak şekeriyle doktorların hastanelerin para kazandığını sanacak kadar mı bilgisizsiniz. Bu bilgisizliğe karşı ne desem anlamayacaksınız
Devlet hastanesi para mı kaybediyor? Yahu allahın bi bardak şekeriyle doktorların hastanelerin para kazandığını sanacak kadar mı bilgisizsiniz. Bu bilgisizliğe karşı ne desem anlamayacaksınız
Óncelikle saygili olun ve yazdiklarina dikkat edin... Bilgisizsiniz anlamazsiniz diye bana konusamazsiniz... Ben cumlemin en basinda herkesin akli var istedigini yaptirir dedim..siz yaptiirin.. Size daha fazla vakit harcamiycam cúnku degebileceginizi dúsúnnuyorum..
Óncelikle saygili olun ve yazdiklarina dikkat edin... Bilgisizsiniz anlamazsiniz diye bana konusamazsiniz... Ben cumlemin en basinda herkesin akli var istedigini yaptirir dedim..siz yaptiirin.. Size daha fazla vakit harcamiycam cúnku degebileceginizi dúsúnnuyorum..
Kendi meslektaşına ihanet eden
Zaten medya ve bazı kişiler sağlığa savaş açmışken, iyice körükleyen bir insan.
Kaynağı kesinliği olmadan, iki tvye çıkıp, halkı doktoruna inandırtmayan bir insan
Atıp tutan bir insan
Ćoook degerli bir prof bence .Yakinda yollarlar yurt dısina kıymeti bilinmez .
Uslubu biraz ters o kadar.
Ilk kadın kalp cerrahmıydi neydi.
Bide bi ulkenin basbakanı yakın arkadasiydı unuttum adini .
Hep şekerle ekmeğin suçu .
Konustuklari bilimsel degil zaten. Kafasina gore konusuyor. Japonya'da 100 kusur yasindaki kadina sirrini sorduklarinda da "bol bol yogurt yedim" gibi bir sey demisti. Ona da mi inanalim? Ha bir de alternatif tip var :S