gzmakgn Bebişş Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 15 0 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi gzmakgn #1 Okul bitti, o zamandan beri bütün gün evde oturmaktan çoook sıkıldım. Buraya da yeni üye oldum, sohbet edecek daha sonra Çanakkale'de görüşecek insanlar tanımak istiyorum.
Okul bitti, o zamandan beri bütün gün evde oturmaktan çoook sıkıldım. Buraya da yeni üye oldum, sohbet edecek daha sonra Çanakkale'de görüşecek insanlar tanımak istiyorum.
Pinkpotter Nirvana Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 812 1.107 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi gzmakgn #2 biz de çanakkale de oturuyoruz kardeşim ve ben ben 23 yaşımdayım kardeşim 18 yaşında sınava girdi bu sene burdaki tıp fakültesini yazıcak inş
biz de çanakkale de oturuyoruz kardeşim ve ben ben 23 yaşımdayım kardeşim 18 yaşında sınava girdi bu sene burdaki tıp fakültesini yazıcak inş
gzmakgn Bebişş Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2013 15 0 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi gzmakgn #3 meel .!.: biz de çanakkale de oturuyoruz kardeşim ve ben ben 23 yaşımdayım kardeşim 18 yaşında sınava girdi bu sene burdaki tıp fakültesini yazıcak inş Genişletmek için tıkla... Birinin cevap verdiğine çok sevindim :) İnşallah yerleşir kardeşin :) Sen çalışıyo musun peki
meel .!.: biz de çanakkale de oturuyoruz kardeşim ve ben ben 23 yaşımdayım kardeşim 18 yaşında sınava girdi bu sene burdaki tıp fakültesini yazıcak inş Genişletmek için tıkla... Birinin cevap verdiğine çok sevindim :) İnşallah yerleşir kardeşin :) Sen çalışıyo musun peki