Canakkale///17

hepinize hayırlı ramazanlar nasılsınız bakalım

ramazan bayramından sonra buluşalım kızlar

inşallahh bebekecemcım ınşallah ama sahıpsız kalmış buralar çanakkalelıler kayıplardaaa

Arkadaşlar bende Çanakkale ye yeni taşındım.eşim Çanakkaleli.sizlerle tanışmak isterim. çanakkale merkezdeyim. sevgiler.

buraya taşınalı 2 ay oldu hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorummmm...yok mu hiç ezineli bayan burdaaa....
Arkadaşım bende çanakkale ye yeni taşındım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.Kızım bu sene Ezine Anadolu lisesine başladı hergün Çanakkale den git gel yapıyor. umarım sende en kısa zamanda alışırsın.

ya neden çanakkalelıler bukadar az bu sitedee bır buluşamadıkkk:KK43:((((((

merhaba canlarım bende Çanakkaleliyim (merkez):hulya:

ben çanakkaledeyım...bıga da..

selam çanakkaleli bayanlar baya kalabalıklaşmış. biz buluştuk .29.09.2009 tarihinde buluşma bölümünde resimlerimiz var çok güzel bir gündü

tekrar bir buluşma ayarlayabiliriz.

bari toplanalımda buluşalım ne dersiniz. kurban bayramı geldi bayramdan sonra buluşalım

gelmek isteyenler yazsında sonra buluşma yerini ayarlarız.ben çalışıyorum sadece çarşamba günleri müsait oluyorum

Son düzenleme:
selam canım buluşma hafta sonu olursa bende o gün izin alırım benim için farketmez kendi işimiz sayılır. yeterki arkadaşlarla toplanmaya karar verelim.

çanakkale buluşma listesi

1) bebekecem17
2) lansor 17

arkadaşım konuyu aktiv tutalımda gelmek isteyen arkadaşlarımızda görsün burada liste yapalım tarihi kararlaştırdığımız zaman buluşma bölümüne konu acarız

buluşma olursa bende aranıza katılmayı çok isterımm inşallah gelebılırımmm/B]

X