3 yıl önce ben 1 haftalık evliydim abiminde bizim balayıdnan döndüpümüz gün sözü vardı söze gittik biz evimize geçtik saat 3 bangır bangır telefonum caldı babam fenalasmıs hastaneye kaldırıldı..
poşetlerce kan kustu..
yapılan testlerde diabete baglı geliştiği ortaya cıktı ama içime sinmeyen seyler vardı(hemşireyim ben)
endoskopi yapmıslardı ordsa karaciğerde leke görüldü ne diye arastırmam gerekiyordu ama babam malesef cok ehvamlıdır ondan gizli yaptım herşeyi tam birsene türlü bahanelerle testler yaptırdım ve babamın siroz olsudugunu o kanamalarında siroza baglı özafagus kanamaları olduguu öğrendim
en kötüsüde son evresiydi...ve bu hastalıgı herkes alkol hastalığı diyebilirama değişik sebepleri var babam gram içki sürmedi agzına hepatitte yok onunki diyabete baglı siroz 1000de 1 görüülüyor
karaciğer nakli denildi babama söylemek zorunda kaldım yıkıldı tabiki ama naklide hemen yapmıyolar mens skalasıydı galiba ama aıdını yanlısta hatırlıyo olabilirim 12 olunca hazırlıklar başlanacak 15de amelyat diyolar biz bu skalaya11le başladık suan 9 lardayz..
geçtiğiniz evrelerden bizde geçeceğiz ve hazırlıklı olmamız gerekiyor bizdede kardeşim ve abim var ama canlı donörü kabul etmiyolar cok fazla ilerlemediği için..
offf çenem düştü belki ama bu konuda çok doluyum dediğin gibi canımın canı hasta ve elimde ounşa iligilenmekten baska bişey gelmiyor..
Rabim acil şifalar versin hastaalarımızaa