Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Niye herkes grileşiyo
Ne kaçırdım acaba
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Kadına iyi ki aldatmışsın denilcek duruma geldi
aynen öyle
Günde 2 defa olayı ne biyerde mi okudun
hayır ya dieriyle muhakkak olmuyodur birşeyşler ee sabah onla akşam dieriyle çok zorlanacağı için akşamkini ihmal ediyordur adamda ne yapcak şerefli aldatmıyor işte buda tecavüz die adlandırıyor dierleride yiyor...
Ben zaten bir tecavüz muhabbeti gidiyorda olayı süslemek için yazmış adam zorluyodur en fazla gazozuna ilaç atmıyodur Öbür adamla olduğu için istemiyordur zaten.
Aman ya allah korusun , rabbim iyilerle karşılaştırsın herkesi.
aynı düşüncedeyim..
Allahım sen koru ya rabbim
Ay o tecavuzu bende anlamadim zaten. Adam karisiyla sevismek isteyince tecavuz mu oluyomuss. Hala kocam deyip ayni yatakta yatiyosan adam kanka modunda uyusun mu hergece yani.
Ne hasta beyinler var yaa. İstemiyosa aylardr tecavuze (!) maruz kalcagina vaktiyle bosanip digeriyle tecavuzsuz yasasaymis yasayacagini
afiyet olsun
benim günüm geçti kiii
Ayy hamilesindir o zaman
hayır ya dieriyle muhakkak oluyodur birşeyşler ee sabah onla akşam dieriyle çok zorlanacağı için akşamkini ihmal ediyordur adamda ne yapcak şerefli aldatmıyor işte buda tecavüz die adlandırıyor dierleride yiyor...
yarın test yaptırıcam.. bakalım
İstiyo musun peki bebek, ilk çocuğun mu olcak nasipse
bende gidiciyim sanırım arkadaşlar ama pişman değilim
Valla aynısını ben yazcaktım konu sahibine, sabah onla akşam onla tabi yorulursun tabi isteksizlik olur diye
Savunulmasına da baya şaşırdım. Aldatan kadın da aldatan erkek de terbiyesizdir, karaktersizdir