- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
merhabaa kızlarrr,sıkılanlar içindee bendee varımmmm
merhabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa kızlarrr,sıkılanlar içindee bendee varımmmm
hımm valla bilmmki mudanya olabilir uludağ sonra hımm olablr
içimdeki sıkıntıları bir döksem burdan köye yol olur kimsecikler yokmu anacım
Var var olma mı ?
Anlat bakalım
ban yemek ne demekLily ban yemiş galiba, alttan gri gri bakıyor
bizim işle ilgili ya berbare eşimle yürüttümüz bir iş yerimi var şükür onunla ilgili eski ortak bize bir güzen kazık aıp gitti şimdi bizde bir yol bulmaya calısıoruz ama bakalım işte nasıl olucak can sıkıntısından gezniyodum kafamı dağıtmak için buraya rastladım siz nasılsınız bakem
İnsanlar neden kötü hiç anlamam
Çok mu büyük bir kazıktı ?
Bende iyim çok şükür idare ediyoruz
anlat cnmmiçimdeki sıkıntıları bir döksem burdan köye yol olur kimsecikler yokmu anacım
ben geceleri gezmedğm için bilmyrm kuzum netten bak kuzumuludağa gece mi çıkacağız kız
mesela izmirde gece canımız sıkılsa Alsancağa Karşıyakaya gidebiliriz deniz kenarında kafeler var orda da var mı öyle
Lily ban yemiş galiba, alttan gri gri bakıyor
kızlarr bende geldim. Forumda yeniyim ve bu başlıkta hepinize selam vermek istedim
İnsanlara güven olmazki kardeş kardeşe kazık atarkenbizim işle ilgili ya berbare eşimle yürüttümüz bir iş yerimi var şükür onunla ilgili eski ortak bize bir güzen kazık aıp gitti şimdi bizde bir yol bulmaya calısıoruz ama bakalım işte nasıl olucak can sıkıntısından gezniyodum kafamı dağıtmak için buraya rastladım siz nasılsınız bakem
kızlarr bende geldim. Forumda yeniyim ve bu başlıkta hepinize selam vermek istedim
50 bin tl cik bir kazım bana cok ta herkezin durumunu bilmediğim için aazmı cok mu bilemem tabi saolsun bugün arayıp bide kavga ettik dalga geciyo herif bende açtım ağzımı yumdum gözümü ama ne fayda bu sıkıntılarımızın devası değilse saydığım o kadar agır sözler
hoş geldin tatlım
İnsanlara güven olmazki kardeş kardeşe kazık atarken
bu devirde güven zor bulunur
hoşgeldiinnnnn selmmm
uzaktan akraba olunca bide 2 3 senemiz hep yan yana geçince insan ister istemez maalesef güvenmek zorunda kalıyo yada bizim salaklıgımızamı geldi saflıgımızamı geldi bilemem şeytan diyor kapa dükkanı bu kadar çektiğin sıkıntıya değmez boşverr gir milletin yanına çalış diyor ama bu kadar emek verdimiz yeride satmak kolay değil işteİnsanlara güven olmazki kardeş kardeşe kazık atarken
bu devirde güven zor bulunur
hoşgeldiinnnnn selmmm
Bayağ yüklü bir miktarmış canım ya üzüldüm
Özel günüm yaklaşınca benim midem bulanır çok
Anneme söyledim sabah hamile misin diyor
Midem hassaslaşıyor işte bu günlerde
Ben pırasayı çok severim eline sağlık