tsk ederim okudugunuz ve yorum yazdiginiz icin .....herseyin yoluna girmesini o kadar cok istiyorum ki... 4-5 yil ve bu 4 yilda sadece senede 2 kere gorusebilmek ondan ziyade nasil ben dayanirim ki o kadar cok alistik ki birbiriize onsuz nasil ayaga kalkicam bilmiyorum bile...
krizalit
inanki beni oyalamiyor bile ne yapsak kurtarsak burda kalsak bisiler bulmaya calisio ama azcikta gercekleride gormek lazim... sadece beni dusunuyor en az hasarla nasil devam ederiz diye. zaten ortaya varini yogunu koymus birisi. onun hakini asla odeyemem ben ama uzaklik bitirir bizi toparlanamayiz bizzz
Toparlanamayacağınıza seni o mu inandırdı?
Yapma Allah aşkına, aranızda o kadar güçlü bir bağ olsa, bir şeyler bu kadar eksik olmasa en azından denerdiniz, sonra "olmuyormuş ne yapalım" derdiniz, adam seninle bağını koparmak istiyor ve seni de bundan başka bir yol olmadığına ikna etmiş, sen de hislerin ve onun mantığı arasında bocalıyorsun. Evet gerçekten kolay değil ama birbirini uzaktan severek çok şeyler atlatan, sonra bir araya gelen bir sürü çift var, al sana gerçek.
Haddimi aşıyor olabilirim, ama korkaklığının bedelini karşı tarafa ödetmeye çalışan bir adam karşısında neler hissedilir az çok bilirim. En iyisi gerçeklerle yüzleşip bir an önce bunu atlatmaktır. Şu durumda evet bitmek zorunda, ama gerekçesi bu mu yani...