• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok acıyor, ne yapacağımı bilmiyorum....

tsk ederim okudugunuz ve yorum yazdiginiz icin .....herseyin yoluna girmesini o kadar cok istiyorum ki... 4-5 yil ve bu 4 yilda sadece senede 2 kere gorusebilmek ondan ziyade nasil ben dayanirim ki :( o kadar cok alistik ki birbiriize onsuz nasil ayaga kalkicam bilmiyorum bile...

krizalit
inanki beni oyalamiyor bile ne yapsak kurtarsak burda kalsak bisiler bulmaya calisio ama azcikta gercekleride gormek lazim... sadece beni dusunuyor en az hasarla nasil devam ederiz diye. zaten ortaya varini yogunu koymus birisi. onun hakini asla odeyemem ben ama uzaklik bitirir bizi toparlanamayiz bizzz:(

Toparlanamayacağınıza seni o mu inandırdı?

Yapma Allah aşkına, aranızda o kadar güçlü bir bağ olsa, bir şeyler bu kadar eksik olmasa en azından denerdiniz, sonra "olmuyormuş ne yapalım" derdiniz, adam seninle bağını koparmak istiyor ve seni de bundan başka bir yol olmadığına ikna etmiş, sen de hislerin ve onun mantığı arasında bocalıyorsun. Evet gerçekten kolay değil ama birbirini uzaktan severek çok şeyler atlatan, sonra bir araya gelen bir sürü çift var, al sana gerçek.

Haddimi aşıyor olabilirim, ama korkaklığının bedelini karşı tarafa ödetmeye çalışan bir adam karşısında neler hissedilir az çok bilirim. En iyisi gerçeklerle yüzleşip bir an önce bunu atlatmaktır. Şu durumda evet bitmek zorunda, ama gerekçesi bu mu yani...

hayatta ne acılar var..!
sizler böyle şeyler için gözyaşı döküyor kendinizi paralıyorsunuz..Allah dert tasa vermesin..saglıgınız yerinde bir sorununuz yok ayrı kalıcam diye kendinizi yiyorsunuz..
aşk çok kutsaldı hani engel tanımazdı? mesafeler neden rahatsız ediyor öyleyse?

galiba haklisiniz...........toparlanmam lazim. sonucta okulum aileme karsi sorumluluklarim var. azcik kendime gelmem lazim sonucta dimii :((

Kusura bakmayın ama ben sizin sevginize felan inanamadım ...Bir tuhafsınız valla.

Seviyorsanız ve ilişkiniz kuvvetliyse hiçbir engeli görmezsiniz,görseniz de aşıp geçersiniz.

O da yürütemeyiz diyorsa siz baştan beri kandırmışsınız demektir birbirinizi...

Bu durum baştan beri böyle değilmiydi,yani baştan beri bilmiyormuydunuz ayrı şehirlerde oturduğunuzu felan,başlamasaydınız o zaman hiç bu ilişkiye.İkinize de yazık...

Sevgilin senle ayni evde kalmayi biliyorda, uzaktan mi iliski yürütemiyor?
Bu nasil bir ask, nasil bir sevgi anlayisi?
Bizler nasil yürütüyoruz peki? 3 senedir bekliyorum bak, hemde aramizda ülkeler var.
Bence sevgiliniz olacak adam bu bahanenin arkasina siginiyor. Insan sevdigi icin sabreder, sabredemiyorsa bu aska hic baslamamaliydi, eninde sonunda ayri sehirlere gideceginiz belliydi cünkü. Sende daha aglama, kalk kendine gel, senin icin sabredemeyip, seni beklemeyen bir adam icin gözyasi dökme daha fazla.

ya siz kafanıza takmışsınız olmaz da olmaz diye bi şeye sartlanmış gidiyorsunuz...bu nasıl mantıktır yok olmaz yok bilmem ne...ailelerinizde biliorsa ciddi bir ilişki oldugunu tahmin ediyorum... ciddi ise ve birbirinizi bu kadar seviyorsanız ilerde ayrı kalmak zorunda olmadıgınız gün gelince evlenmeyi hiç düşünmüyormusunuz...?? yani birbirinize bu kadar baglıyken neden ayrılasınız? ya sen bu ilişkideki gözü kapalı olup bu ilişkinin iyi yürüdüğünü idda ediyorsun yada ikinizde uzaklıklara dayanamayacak kadar korkaksınız...

unutma sevgi ,emek ve aşk cesaret işidir...

bence sana bu uzaktan olmaz mantığını işleyen sevgilin. hiç üzülme derim eğer gerçekten seviyor olsa uzak kalınca sen nasıl iyi durumda olursun'u düşünmek yerine uzakta kalınca nasıl bi araya geliriz diye düşünür. seven adam dağları yıkar da gelir beee. buna eminim yani ben. çünkü ben de sevgilim için uçar koşar gelir yapmıcak şey bırakmam. hem ne o öyle uzak kalınca bilmem ne. ne o öle yaa çok seven adam alır karşına der ki 1 sene zorluk çekeriz ama senin de okulun bitince evleniriz böylece hiç bi daha ayrılmayız. yok güven olmazmış ayrılmak zorundayız fln da filan bırak bunları kendini kandırırsın. nokta.

anlamadim neden uzakta iliski yürümüyormus ben 6 senedir yürütüyorum ayrica farkli ülkede 2000 km askin bir uzaklik, ya kendinize ya ona güveniniz yok madem bu kadr seviyorsunuz bu kadar kolay mi sevgi,engel degil uzaklik gercekten seviyorsaniz evet zorluklari var hemde cok ama insan sevince katlaniyor bana bu düsünce tarzi sacma geldi..illa uzak diye bitirmek seviyorsaniz asla bunun düsüncesi bile olmamali.
mesele yanindayken sevmek,mutlu olmak degil mesela uzaktayken,elini tutamadan sevmek ne kadr zor olsa da bunu basarabilmek

Back