- 22 Ocak 2010
- 874
- 7
- 118
dayanamiyorum ne olur birseyler soyleyin.... ben erkek arkadasimla ayni evde yasiyoruz. binbir guclukler atlattik ve yasadik. seneye onun okulu biticek ve turkiye ye donmek zorunda kalacak, ben ise okuluma devam etmek zorundayim.... ama icim aciyor kac gundur sinirlerim cok bozuk aglamaktan gozlerim sisti artik. ben mayista gitmek zorundayim sinavlarim bitmis oluyor. sevgilim haziranin sonunda/ ve evden de tasinmak zorundayiz ayrica biz yurtta da tasinacagiz. en mantiklisi olarak yurtta kalmamiz ve ayrilmamiz da gerekecek cunki ne o uzaktan iliski yurutur ne de ben onsuz yapabilirim seneye turkiye ye donerse. kafam allak bullak oldu. zaten son senesi uzaklasmam benim yararima olcak belki de cunki bir anda giderse daha cok uzulurum . ama kendime hakim olamiyorum. surekli gozumun onune yasadiklarimiz geliyor, basim agriyor, bir yandan icimde kendimi teselli etmeye calisiyorum ama aradan 1 saat gecince yine basliyorum aglamaya. icim aciyor yaaa.... ailemin yanina boyle donmek hic istemiyorum daha cok uzulicekler. evden tasindiktan sonra 1-2 gun arkimda kaliyim diyorum ama offf isin icinden cikmadim. pisikolojim bozuldu. ben napicam nasil atlaticam bu durumu yapamiyorum hic bisi.............
belki uzun oldu ama yinede bir iki soz duymaya ihtiyacim var gercekten :a015:
belki uzun oldu ama yinede bir iki soz duymaya ihtiyacim var gercekten :a015: