• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok acıyor, ne yapacağımı bilmiyorum....

oykullua

hilal
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
874
7
118
dayanamiyorum ne olur birseyler soyleyin.... ben erkek arkadasimla ayni evde yasiyoruz. binbir guclukler atlattik ve yasadik. seneye onun okulu biticek ve turkiye ye donmek zorunda kalacak, ben ise okuluma devam etmek zorundayim.... ama icim aciyor kac gundur sinirlerim cok bozuk aglamaktan gozlerim sisti artik. ben mayista gitmek zorundayim sinavlarim bitmis oluyor. sevgilim haziranin sonunda/ ve evden de tasinmak zorundayiz ayrica biz yurtta da tasinacagiz. en mantiklisi olarak yurtta kalmamiz ve ayrilmamiz da gerekecek cunki ne o uzaktan iliski yurutur ne de ben onsuz yapabilirim seneye turkiye ye donerse. kafam allak bullak oldu. zaten son senesi uzaklasmam benim yararima olcak belki de cunki bir anda giderse daha cok uzulurum . ama kendime hakim olamiyorum. surekli gozumun onune yasadiklarimiz geliyor, basim agriyor, bir yandan icimde kendimi teselli etmeye calisiyorum ama aradan 1 saat gecince yine basliyorum aglamaya. icim aciyor yaaa.... ailemin yanina boyle donmek hic istemiyorum daha cok uzulicekler. evden tasindiktan sonra 1-2 gun arkimda kaliyim diyorum ama offf isin icinden cikmadim. pisikolojim bozuldu. ben napicam nasil atlaticam bu durumu yapamiyorum hic bisi.............

belki uzun oldu ama yinede bir iki soz duymaya ihtiyacim var gercekten :a015:

Üzülmeni anlayabiliyorum.Kolay değil.Çünkü çok alışmışınızdır birbirinize.

Uzaklık ,uzak olması zor.Ama engel olmamalı hiçbirşey birbirinize olan seginize .

Araya yollar da girse mesafeler de girse siz birbirinizi seviyorsanız iş biter.

Ne yani şimdi fedakarlık yapma zamanı ,ve siz bu fedakarlıktan kaçıp ayrılacak mı sınız?

dayanamiyorum ne olur birseyler soyleyin.... ben erkek arkadasimla ayni evde yasiyoruz. binbir guclukler atlattik ve yasadik. seneye onun okulu biticek ve turkiye ye donmek zorunda kalacak, ben ise okuluma devam etmek zorundayim.... ama icim aciyor kac gundur sinirlerim cok bozuk aglamaktan gozlerim sisti artik. ben mayista gitmek zorundayim sinavlarim bitmis oluyor. sevgilim haziranin sonunda/ ve evden de tasinmak zorundayiz ayrica biz yurtta da tasinacagiz. en mantiklisi olarak yurtta kalmamiz ve ayrilmamiz da gerekecek cunki ne o uzaktan iliski yurutur ne de ben onsuz yapabilirim seneye turkiye ye donerse. kafam allak bullak oldu. zaten son senesi uzaklasmam benim yararima olcak belki de cunki bir anda giderse daha cok uzulurum . ama kendime hakim olamiyorum. surekli gozumun onune yasadiklarimiz geliyor, basim agriyor, bir yandan icimde kendimi teselli etmeye calisiyorum ama aradan 1 saat gecince yine basliyorum aglamaya. icim aciyor yaaa.... ailemin yanina boyle donmek hic istemiyorum daha cok uzulicekler. evden tasindiktan sonra 1-2 gun arkimda kaliyim diyorum ama offf isin icinden cikmadim. pisikolojim bozuldu. ben napicam nasil atlaticam bu durumu yapamiyorum hic bisi.............

belki uzun oldu ama yinede bir iki soz duymaya ihtiyacim var gercekten :a015:

Güzelim ben bu mantigi anlayamadim....birbirinizi bu kadar seviyorsunuz madem mesefaler neden sorun olsunki sizin icin?

Günümüzde internet var, telefon var, bilmem ne var.....uzakta olsak sevdiklerimize sanki yanibasimizda gibi istedigmiz zaman görüsemiyormuyuz?

Sevgilin "Ben uzaktan iliski yürütemem" diyemi söylüyor sana? Neden? Sebeb ne?

Bilemiyorum....ama ben ayrilmak zorunda oldugnuz sebeblere hic bir anlam veremedim....
Adam gibi seviyorsaniz kilometreler mesefaler viz gelir.....en azindan bence..

Üzülmeni anlayabiliyorum.Kolay değil.Çünkü çok alışmışınızdır birbirinize.

Uzaklık ,uzak olması zor.Ama engel olmamalı hiçbirşey birbirinize olan seginize .

Araya yollar da girse mesafeler de girse siz birbirinizi seviyorsanız iş biter.

Ne yani şimdi fedakarlık yapma zamanı ,ve siz bu fedakarlıktan kaçıp ayrılacak mı sınız?

mecburuz ama ayrilmaya... hem o turkieyde ankarada ben rizeye ....ancak yaz yada somestrda 2 gun goruse biliriz tas catlasa. hem sevgilimd yapamaz oyle en ufak gozu gormezze beni arar sorar baglidir. uzaktan asla yurutemeyiz ve bunu biliyoruz ikimizde .. mecburen ayrilmak cok kotu bise....ne kadar sevsekte olmucak gbi/ en fazla burda is bulmasi lazim ama oda cok zor simdilik :(

Aslında bence şımarıklık bu..
Kaç kiş evlenmeden önce eanyı evde yaşıyor ki,bu zaten sizin için avantajmış zaten.
O kadar yıl birlikte yaşayıp bu ayrılıkla ilişkiniz bitecekse boşuna yaşamışsınız onca zamanı
..

Gülsüm Sultan farkindayim ama kendi de soyluyor ben uzaktan iliski yurutemem die. aklim sende kalicak surekli ve gormeden yapamaz ayrica bizim yurtlar burda karma . ve kimseye guvenemiyor bir suru neden, iste .....sevmek yetmiyor deme tek basina :( en azindan bunu anladim yaaa bilmiyorum napicami :(/ kendimi teselli etsemde fayda olmuyor.

mecburuz ama ayrilmaya... hem o turkieyde ankarada ben rizeye ....ancak yaz yada somestrda 2 gun goruse biliriz tas catlasa. hem sevgilimd yapamaz oyle en ufak gozu gormezze beni arar sorar baglidir. uzaktan asla yurutemeyiz ve bunu biliyoruz ikimizde .. mecburen ayrilmak cok kotu bise....ne kadar sevsekte olmucak gbi/ en fazla burda is bulmasi lazim ama oda cok zor simdilik :(

Siz fedakarlık yapmaktan kaçmayı tercih ediyorsunuz.

Ne diyim kararınız inşallah sizi ilerde pişman etmez.

Ben kendimden örnek vereyim size...Ben şu an 4 yıllık evliyim.

2 yıl çıkmıştık eşimle.O İstanbuldaydı ben Ankarada okuyordum.İlk başta eşim zor olcağını söylemişti .Ben de zor olacak ama aşk sevgi fedakarlıkla beslenir.Ben bu fedakarlığı yapmaya herzaman hazırım eğer sen de hazırsan ve korkmadan sevebilceksen yürütelim dedim.Ben de hazırım deyince ilişkimizi buralara kadar taşıdık bak.

Bazen o geldi Ankara ya ,bazen ben gittim .Tabi benim ailem en baştan beri biliyordu,İstanbula giderken felan hep haberleri olurdu çünkü.

Siz de böyle olabilirsiniz eğer gerçekten seviyorsanız.

Sevgi kaybetmeye gelmez.Bunu yaşamışken neden kendinize bile bile,göz göre göre bu acıyı çektiresiniz ki...

Bence aşk herşeye değer inan ki...

Aslında bence şımarıklık bu..
Kaç kiş evlenmeden önce eanyı evde yaşıyor ki,bu zaten sizin için avantajmış zaten.
O kadar yıl birlikte yaşayıp bu ayrılıkla ilişkiniz bitecekse boşuna yaşamışsınız onca zamanı
..

dezavantaji , avantaja cevirdik te yasadik.. belki kalir ihtimali ile bakiyorduk ama yeni baskan yabancilara is olanagi sunmadigi icin mecbur kaldi gitmeye seneye

kendi de soyluyor ben uzaktan iliski yurutemem die. aklim sende kalicak surekli ve gormeden yapamaz ayrica bizim yurtlar burda karma . ve kimseye guvenemiyor bir suru neden, iste .....sevmek yetmiyor deme tek basina :( en azindan bunu anladim yaaa bilmiyorum napicami :(/ kendimi teselli etsemde fayda olmuyor.

Eee bu adama boşa vakit harcamışsın arkadaşım.
Bu sebeple ilişki biter mi hiç adam seni yurtdışında geçirdiği vakit için kullanmış sadece.
aşk böyle birşey mi sence araya mesafe girince bitsin..
ben 3 sene ayrı şehirlerde ilişki yaşadım ve sonunda evlendim.
bana yürümez bu ilişki diyen adamı şutlarım ben anında,koynundayken iyiydi ama değil mi derim..??

yurt karma olunca ne olur millet bulduğunu yatağa mı atıyor,ne biçim bir adamla birliktesin sen,çok çirkin ifadeler bunlar

Eee bu adama boşa vakit harcamışsın arkadaşım.
Bu sebeple ilişki biter mi hiç adam seni yurtdışında geçirdiği vakit için kullanmış sadece.
aşk böyle birşey mi sence araya mesafe girince bitsin..
ben 3 sene ayrı şehirlerde ilişki yaşadım ve sonunda evlendim.
bana yürümez bu ilişki diyen adamı şutlarım ben anında,koynundayken iyiydi ama değil mi derim..??

yurt karma olunca ne olur millet bulduğunu yatağa mı atıyor,ne biçim bir adamla birliktesin sen,çok çirkin ifadeler bunlar

ehh gormedigin icin yurttu suanda bende senin yerinde olsam oyle soylerim ve belirtiyim ukrayna yurttu ( keske gorseydin o zaman anlardin ve hak verirdin )
aslinda oda istemiyor ama zor geliyor ... hem benim icin bir suru fedakarlik yapti bu insan.....onca sikintiya beraber katlandik sonucta ogrenciyiz ve ev meselesi burda buyuk olaydir..... tamam ikimizde katlandik sikintiya ama ne olur bilmiyorum

Siz fedakarlık yapmaktan kaçmayı tercih ediyorsunuz.

Ne diyim kararınız inşallah sizi ilerde pişman etmez.

Ben kendimden örnek vereyim size...Ben şu an 4 yıllık evliyim.

2 yıl çıkmıştık eşimle.O İstanbuldaydı ben Ankarada okuyordum.İlk başta eşim zor olcağını söylemişti .Ben de zor olacak ama aşk sevgi fedakarlıkla beslenir.Ben bu fedakarlığı yapmaya herzaman hazırım eğer sen de hazırsan ve korkmadan sevebilceksen yürütelim dedim.Ben de hazırım deyince ilişkimizi buralara kadar taşıdık bak.

Bazen o geldi Ankara ya ,bazen ben gittim .Tabi benim ailem en baştan beri biliyordu,İstanbula giderken felan hep haberleri olurdu çünkü.

Siz de böyle olabilirsiniz eğer gerçekten seviyorsanız.

Sevgi kaybetmeye gelmez.Bunu yaşamışken neden kendinize bile bile,göz göre göre bu acıyı çektiresiniz ki...

Bence aşk herşeye değer inan ki...

bizim ailelerimizde biliyor..... bende bunu diyorum aslinda onca emek varken isin icnde nasil boyle bir cirpida aticagiz aslinda kndide diyor ama yinede kendimizi de kandirmak istemiyoruz

madem bu kadar seviyosunuz göze alın mesafelerı olanaksızlıkları bırakmayın sevginizin peşini.!!
aileniz sizin hırpalandığınızı görmek istemez elbette o sebeble kendınızı toparlatyın bi sonra karar verın hayatınıza ne şekılde devam edeceksınız onlamı onsuz mu?

Gülsüm Sultan farkindayim ama kendi de soyluyor ben uzaktan iliski yurutemem die. aklim sende kalicak surekli ve gormeden yapamaz ayrica bizim yurtlar burda karma . ve kimseye guvenemiyor bir suru neden, iste .....sevmek yetmiyor deme tek basina :( en azindan bunu anladim yaaa bilmiyorum napicami :(/ kendimi teselli etsemde fayda olmuyor.

Önemli olan ona buna güvenmesi degil....sana güveniyorsa feristahi gelse ne yazar....

Güzelim üstüne gitmek istemiyorum veya seni daha cok üzmek.....ama ben gercektende bu tür sebebler yüzünden ayrilmayi tercih etmenize hic bir anlam veremiyorum.

Sevginizin icinde hasretde vardir bazen, ayrilikta vardir...bu asamalari gecmeyi birak sizin gecmeye cesaretiniz bile yok, yürekli olun biraz canim, bizim sevgimiz herseyin üstesinden gelir, sabir eder, okulumuzu bitirir yuvamizi kurariz diye düsünün!!

Ne bileyim...siz birde ayni evde yasadiniz, birbirinize daha kenetli olmaniz gerekmiyormu?

Zannımca aklı kalmayacak sende. Seninle işi bitmiş ve arkasına bile bakmadan gidiyor, abuk sabuk mazeretlerle de seni oyalıyor. Seni o kadar sevse en azından denerdiniz, evet uzaktan uzağa zor olur ama adam bütün yaşadıklarınızı tek kalemde silmiş işte. Geçmiş olsun.

Üzgünüm.

tsk ederim okudugunuz ve yorum yazdiginiz icin .....herseyin yoluna girmesini o kadar cok istiyorum ki... 4-5 yil ve bu 4 yilda sadece senede 2 kere gorusebilmek ondan ziyade nasil ben dayanirim ki :( o kadar cok alistik ki birbiriize onsuz nasil ayaga kalkicam bilmiyorum bile...

krizalit
inanki beni oyalamiyor bile ne yapsak kurtarsak burda kalsak bisiler bulmaya calisio ama azcikta gercekleride gormek lazim... sadece beni dusunuyor en az hasarla nasil devam ederiz diye. zaten ortaya varini yogunu koymus birisi. onun hakini asla odeyemem ben ama uzaklik bitirir bizi toparlanamayiz bizzz:(

Back