Can güvenliği tayini bilen var mı

Mesajınızı görüp üye oldum. İlk önce ildeki eğitim müfettişleri başkanı ile yüz yüze görüşün. O size okulunuza dilekçe vermenizi söyler muhtemelen, ilçe ve enson ile gönderirler, müfettiş görevlendirdirilir. Gidersiniz.

Ama gerçekten can güvenliğiniz yoksa lütfen aile yanına gitmeyin sizi bulur...

İyi de can guvenligi gerekcesiyle tayin istemis ve almissiniz. Simdi yasadiginiz yeri begenmediginiz, ailenize uzak oldugu icin tayin isteyip can guvenligini bahane ediyorsunuz. Oyuncak mi bu

26 Ağustos 2023 konunuzdan

31 Ağustos 2023 konunuzdan

Merhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı

Öncelikle hiç kimsenin can güvenliğinden endişe etmediği bir hayat yaşamasını dilerim.

Tayin ve boşanma ile ilgili önceki konularınızda can güvenliğinizin tehdit edildiğine dair bir paylaşımınız yer almıyor. Hatta ilk konuda eski eşinizle aynı şehirde yaşama seçeneğiniz de vardı.

Siz tayin hakkınızı kullanarak gittiğiniz Tekirdağ'ı ve ilçeyi mi beğenmediniz ? Böyle bir tayin türü olduğunu duyunca, bunu kullanmayı mı tercih ettiniz anlayamadım.

Aynn cnm

İyi de can guvenligi gerekcesiyle tayin istemis ve almissiniz. Simdi yasadiginiz yeri begenmediginiz, ailenize uzak oldugu icin tayin isteyip can guvenligini bahane ediyorsunuz. Oyuncak mi bu
Kim demiş can güvenliği tayini aldığımı hanfendi benim 2 kere yerim değişti mağdurum bu ekonomide meraklı değilim şehir şehir taşınmaya fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın art niyetiniz gibi insanlarla karsilasin inşallah

Teşekkür ederim aileme yakın bir yere gitmeyi planlıyorum burdaki bazıları yamyam gibi yorum yapıyor keyfi aile yanına istiyormusum gibi sokakta öldürülenlerden biri yakınları olursa anlarlar dingil gibi yorum yapmayı size teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için

İyi de can guvenligi gerekcesiyle tayin istemis ve almissiniz. Simdi yasadiginiz yeri begenmediginiz, ailenize uzak oldugu icin tayin isteyip can guven
ligini bahane ediyorsunuz. Oyuncak mi bu
Oyuncak olsa burda insanlara sormam hadsizce yorumunuzu alın kendi duvariniza yapistirin benim canım burnumda sizin gibi art niyetlileri Allah'a havale ediyorum dilerim sen de düşersin böyle çareler arasın oyuncak oyuncak

Rica ederim. Müfettiş raporundan sonra olumlu olursa, kesin istediğiniz yere gidersiniz. Müfettişe aile yanında güvende olacağınıza ikna edin. Yakın ilçe seçebilirsiniz misal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…