- 7 Kasım 2023
- 1.649
- 2.737
- 40
Merhabalar öğretmenim prematüre bebeğim var doğum yapalı 45 gün oldu eşimle boşanmaktan başka çarem kalmadı. Ona güvenip şehir değiştirdim bana eş durumu için gerekli evrakları vermedi tayinimi aldiramadim şimdi yeni bir tayin hakkımız var sizlere sormak istediğim;
1) Ailem Konya'da orayıda yazabilirim annem bebeğime bakabilir ama orda toplum baskısı vs bir de pek sevdiğim bir yer değil tek artısı annem ailem destekcim olacak 3 sene idare edebilirim sonra yine başka yere tayin isterim?
2) Şuan eş kişisiyle Kocaelideyiz burda çok güzel bir semtte çok güzel konforlu bir ev tuttuk ben tuttum 50 bine yakın masraf yaptım burayı yazıp 3 yıl burda mı idare edeyim ailem yine yanıma gelir destek olur öyle söylediler
3) Eski görev yerim Tekirdağa dönebilirim bildiğim rahat ettiğim sevdiğim yer ama aileme uzak uçakla gelmeleri lazım maddi manevi onları zorlar ama ben ruhen rahat hissederim orda diye düşünüyorum
4) Hep yaşamak istediğim Eskişehir tercih edebilirim direk merkez yok Bozüyük görev yerim Eskişehir merkezde evim olur diye düşünüyorum 45 dk mesafe. Konya'ya 1,45 dk hızlı trenle ailem için çok kolay olacak
Eskişehirin yaşanacak en rahat güvenli semti neresi ?
*Kiralar hemen hemen her yerde aynı bebeğim var ve boşanmış bir kadın olarak artık köy ilçe vs yerlerde görev almak yerine şehir merkezinde yaşamak istiyorum bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz sizce ne yapayım Kocaeli'nde kalmak yaptığım masrafı çıkaracak en azından ama eş kişisiyle aynı şehirde olacağım bilemiyorum yorumlarsanız sevinirim.
Tayinim Tekirdağın bir ilçesine çıktı oğluşum annem babamla birlikte yeni hayatımı kurmaya gidiyoruz
Narsist eş kişisi beni kandırma peşinde ama özür yok üstten üstten beter olursun çocukla anan baban ne kadar yanında kalacak kadının yeri kocasının yanı vs ben huzuru terk etmiş gibi suçlanıyorum hayatınızda narsist ya da bencil biri varsa bırakıp gidin kendinizi tüketmeden
Burda bana paylaşımlarima yorum yapıp destek veren herkese teşekkür ederim
Tekirdağda olan arkadaşlarla tanışmak kadın dayanışması yapmak isterim iyi günler
Merhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Aynn cnmÖncelikle hiç kimsenin can güvenliğinden endişe etmediği bir hayat yaşamasını dilerim.
Tayin ve boşanma ile ilgili önceki konularınızda can güvenliğinizin tehdit edildiğine dair bir paylaşımınız yer almıyor. Hatta ilk konuda eski eşinizle aynı şehirde yaşama seçeneğiniz de vardı.
Siz tayin hakkınızı kullanarak gittiğiniz Tekirdağ'ı ve ilçeyi mi beğenmediniz ? Böyle bir tayin türü olduğunu duyunca, bunu kullanmayı mı tercih ettiniz anlayamadım.
Kim demiş can güvenliği tayini aldığımı hanfendi benim 2 kere yerim değişti mağdurum bu ekonomide meraklı değilim şehir şehir taşınmaya fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın art niyetiniz gibi insanlarla karsilasin inşallahİyi de can guvenligi gerekcesiyle tayin istemis ve almissiniz. Simdi yasadiginiz yeri begenmediginiz, ailenize uzak oldugu icin tayin isteyip can guvenligini bahane ediyorsunuz. Oyuncak mi bu
Teşekkür ederim aileme yakın bir yere gitmeyi planlıyorum burdaki bazıları yamyam gibi yorum yapıyor keyfi aile yanına istiyormusum gibi sokakta öldürülenlerden biri yakınları olursa anlarlar dingil gibi yorum yapmayı size teşekkür ederim yol gösterdiğiniz içinMesajınızı görüp üye oldum. İlk önce ildeki eğitim müfettişleri başkanı ile yüz yüze görüşün. O size okulunuza dilekçe vermenizi söyler muhtemelen, ilçe ve enson ile gönderirler, müfettiş görevlendirdirilir. Gidersiniz.
Ama gerçekten can güvenliğiniz yoksa lütfen aile yanına gitmeyin sizi bulur...
26 Ağustos 2023 konunuzdan
31 Ağustos 2023 konunuzdan
Öncelikle hiç kimsenin can güvenliğinden endişe etmediği bir hayat yaşamasını dilerim.
Tayin ve boşanma ile ilgili önceki konularınızda can güvenliğinizin tehdit edildiğine dair bir paylaşımınız yer almıyor. Hatta ilk konuda eski eşinizle aynı şehirde yaşama seçeneğiniz de vardı.
Siz tayin hakkınızı kullanarak gittiğiniz Tekirdağ'ı ve ilçeyi mi beğenmediniz ? Böyle bir tayin türü olduğunu duyunca, bunu kullanmayı mı tercih ettiniz anlayamadım.
İyi de can guvenligi gerekcesiyle tayin istemis ve almissiniz. Simdi yasadiginiz yeri begenmediginiz, ailenize uzak oldugu icin tayin isteyip can guven
Oyuncak olsa burda insanlara sormam hadsizce yorumunuzu alın kendi duvariniza yapistirin benim canım burnumda sizin gibi art niyetlileri Allah'a havale ediyorum dilerim sen de düşersin böyle çareler arasın oyuncak oyuncakligini bahane ediyorsunuz. Oyuncak mi bu
Rica ederim. Müfettiş raporundan sonra olumlu olursa, kesin istediğiniz yere gidersiniz. Müfettişe aile yanında güvende olacağınıza ikna edin. Yakın ilçe seçebilirsiniz misal...Teşekkür ederim aileme yakın bir yere gitmeyi planlıyorum burdaki bazıları yamyam gibi yorum yapıyor keyfi aile yanına istiyormusum gibi sokakta öldürülenlerden biri yakınları olursa anlarlar dingil gibi yorum yapmayı size teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için