- 10 Haziran 2018
- 1.396
- 2.345
Ben can güvenliği mazeretinden tayin istedim. Veli tehdit etmişti. Koruma kararı alacaksınız. Milli eğitime,. koruma kararı ile birlikte dilekçe verecekseniz. Dilekçe de hangi şehire istiyorsanız belirtin ama. Baya da zaman geçti o yüzden net hatırlamayabilirim ama ilgili maddeyi de belirtin dilekçede. Çünkü çok bilinen ve yapılan bir atama türü değil. Tabi bir de direkt milli eğitime vermeyin dilekçeyi önce okula silsile yolu ile il milli eğitime gidecekMerhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Daha güvenli olmasından ziyade aileniz çocuğa bakabilsin diye istiyorsunuz desek daha doğru olur sanki. Yoksa zarar vermeye niyetli olan adamı aileyle aynı şehirde olmanız caydıramaz. Allah yardımcınız olsun. Bu ülkede kadın olmak bu işte…Daha güvende olacağım...
Daha güvenli olmasından ziyade aileniz çocuğa bakabilsin diye istiyorsunuz desek daha doğru olur sanki. Yoksa zarar vermeye niyetli olan adamı aileyle aynı şehirde olmanız caydıramaz. Allah yardımcınız olsun. Bu ülkede kadın olmak bu işte…
Doğru, güvende hissedebilir ama orada da güvende sayılmaz bence. Böyle niyeti bozmuş dangalak herifler kadına diğer aile fertleriyle birlikte bile zarar verebiliyor, neler görüyor okuyoruz. Çaresizlik çok kötü. Keşke gerçekten caydırıcı cezaları olsa.Daha güvenli olması bence şu yüzden, her yerde zarar verebilir evet ama o an birilerinin koşup gelmesi gerektiğinde yani ne bileyim ailenin başka şehirde olması o şehirden kalkıp gelmesi gibi bi durum o sıkıntılı anda gerçekten zor, aynı şehirde daha güvenli hissedebilir. Umarım hiç böyle bir şey yaşanmaz, böyle bir şeye hiç gerek kalmaz.
Netten araştırdım ama hiçbir bilgi yok mazeret tayini oluyor ya Ocak ve Ağustosta o zaman sistem üzerinden yapsam öyle olmuyor mu kiBen can güvenliği mazeretinden tayin istedim. Veli tehdit etmişti. Koruma kararı alacaksınız. Milli eğitime,. koruma kararı ile birlikte dilekçe verecekseniz. Dilekçe de hangi şehire istiyorsanız belirtin ama. Baya da zaman geçti o yüzden net hatırlamayabilirim ama ilgili maddeyi de belirtin dilekçede. Çünkü çok bilinen ve yapılan bir atama türü değil. Tabi bir de direkt milli eğitime vermeyin dilekçeyi önce okula silsile yolu ile il milli eğitime gidecek
Uzaklaştırılma var 6 ay koruma kararı başka bişey mi uzaklaştırmada onun yerine geçer miBen can güvenliği mazeretinden tayin istedim. Veli tehdit etmişti. Koruma kararı alacaksınız. Milli eğitime,. koruma kararı ile birlikte dilekçe verecekseniz. Dilekçe de hangi şehire istiyorsanız belirtin ama. Baya da zaman geçti o yüzden net hatırlamayabilirim ama ilgili maddeyi de belirtin dilekçede. Çünkü çok bilinen ve yapılan bir atama türü değil. Tabi bir de direkt milli eğitime vermeyin dilekçeyi önce okula silsile yolu ile il milli eğitime gidecek
Okula yeni atandım doğum izni deyim gitmedim daha beni tanımıyorlar hemen bu konuyla gitmek eğer orda kalacak olursam nasıl olur diye cekiniyorumHocam idarecinizle konuşun. Burdakiler bilmez. Öğretmenim şahsen bilmiyorum.
hayır, can güvenliği mazeretinden dolayı tayin için beklemek gerekmiyor. hemen dilekçe vereceksiniz. belgeniz koruma kararı, eğer süresi dolarsa koruma kararının başvuru yapamazsınız.Netten araştırdım ama hiçbir bilgi yok mazeret tayini oluyor ya Ocak ve Ağustosta o zaman sistem üzerinden yapsam öyle olmuyor mu ki
idare de bilmez hocam büyük ihtimalleHocam idarecinizle konuşun. Burdakiler bilmez. Öğretmenim şahsen bilmiyorum.
Peki istediğim yere mi tayin olurum hocam var hakim imzalı 6 aylık uzaklaştırmahayır, can güvenliği mazeretinden dolayı tayin için beklemek gerekmiyor. hemen dilekçe vereceksiniz. belgeniz koruma kararı, eğer süresi dolarsa koruma kararının başvuru yapamazsınız.
nette çok bilgi bulamazsınız, hatta bunu milli eğitim de bilmez. benim bir arkadaşım yaşamış, x şehrinden y şehrine gitmişti. eşi tarafından darp vardı. beni de bu arkadaş yönlendirmişti veli tehtid edince nasıl can güvenliğinden tayin isteyeceğim noktasında.
koruma kararınızın mahkemeden e-hakim imzalı olması gerekiyor. eğer sadece polisin verdiği koruma kararı varsa yeterli değil
özelden yazdımPeki istediğim yere mi tayin olurum hocam var hakim imzalı 6 aylık uzaklaştırma
Çok teşekkür ederimözelden yazdım
Bizim bir öğretmen arkadaş gitmişti ailesinin yanına. Şiddet, darp karakol tutanakları ne varsa hepsiyle milli eğitime başvurmuştu. Donem ortasında gitmişti. Cok zaman geçti, fazla hatırlamıyorum.Merhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Koruma tedbir kararı var darp raporu var uzaklaştırma var boşanma davası açtım bı sokak ortasında öldürülmedigim kaldı bunun dışında tüm çileler mevcut aldatma dayak kovulma...Tehdit edildiğiniz için savcılığa suç duyurusunda bulunun,koruma kararı çıkartılırsa o kararla beraber uzaklaştırma kararı,varsa darp raporunuzla beraber milli eğitime başvurup tayin isteyebilirsiniz arkadaşım. Allah yardımcınız olsun,işinizi kolaylaştırsın inşallah