Can Dündar'ın yalanı ortaya çıktı

Chp ye yakın banka olan bankayı tahmin ediyoruzdur her halde..
Haberde bahsedilen banka o ise;
Türkiyede ki bankaların çoğu yıllardır durumu malum.. Çoğu yabancı ortaklı artık.. Diğerleride kıyı bankaları.. (yani serbest bankacılık diye özetleyelim, tanımı uzun)
Yani bu bahsi geçen banka ile alakalı yıllardır uğraşı var, yabancı ortak sokmaya çalışan birileri ve Chp ile bağlantısı malum, Atatürk ün mirası..
Özetle bankaya istenilen yapılamadı, hatta Yiğit Bulut isimli gazetecimsi danışman o bankaya el konulmalı vs diye absürt açıklamalar yapıp, hisselerini dibe vurdurmuştu..
Sanırım takvim gazetesi hem bankayı hemde Can Dündarı hedef almış.. Adam sonuçta belli bir kuruma bağlı çalışan, ayrıca o bankada büyük ihtimalle zaten kredisi vardır, sonuçta belgesel yada sinema filmi çeken biri.. Belki kitapları çıkarkende masrafları olabilir.. Vs..
3- MASAK raporuna göre aylık gelirin 18 bin lira. Bir banka sıradan vatandaştan aylık 110 bin lira kredi geri ödemesi için ortalama 300-400 bin lira gelirgöstermesini ister. Sadece gazetecilik yaparak bu kadar parayı kazanan kaç meslektaşın var?
Hımmm.. Güzel soru.. Ama bu soruyu soran otursun kendi düşünsün, etrafına baksın yada olmadı aynaya..

4- Ballı kredinin Gezi olaylarından sadece 2 hafta önce çıkması tesadüf mü?
Bu ülkede herşeyin kader, takdiri ilahi, fıtrat olduğuna inanıyorsunuz da, bu na neden inanmıyorsunuz? Diye sormak lazım..

Hani çuvaldızı başkasına batırmadan, iğneyide kendine batırmak lazım..

Eşten habersiz kefil olunmaması değilki konu eşlerin biri kredi çekiyor diğeride o krediye kefil oluyor bu uygulanan bir şey usulsüz değil ki.. haberde usulsüz gibi verilmiş 2. maddede
Ha pardon ben yanlis anlanisi
Eşten habersiz kefil olunmaması değilki konu eşlerin biri kredi çekiyor diğeride o krediye kefil oluyor bu uygulanan bir şey usulsüz değil ki.. haberde usulsüz gibi verilmiş 2. maddede
2- Bankacılık kanunlarına göre eşler konut kredisi çekerken birbirlerine kefil olamaz. Buna rağmeneşin Dilek Dündar hem arsanın ortağı hem de kredinin kefili nasıl oldu?

Sorulan bu kanunlarina gore diyorlarsa oyledir heralde yok mu bir bankaci arkadas acaba bizi aydinlatsin. Boyle mi acaba

1- savcılık seninle paylaşmadı mı ödeme planını yada yok mu dedi koca savcılık alamadımı ?
2-Eşim bana konut kredisinde kefil :) bende ona araba kredisinde kefil olmuşdum CHP ye yakın bankada
3- konut kredisi olarak 160 bin çektik ve maaş bordromuz toplamda 7 bin yolsuz muyuz yani ?
4-Bahsettiğin kanunları Can dündar çıkarmıyor madem böyle bir durum var bu nasıl bir denetimsizlik bu nasıl devlet kimbilir daha kimler ne çekiyor o bankalardan..

Can dündar yada başkası umrumda değil ama şu maddeler çok komik :)

İşsiz evi barkı olmayan ve 2 bankanın kartını ödemediği için sürekli telefonlardan bize kadar ulaşılan amcama geçen sene bir banka 50 bin tl kredi verdi ama amcam gayet mhp yanlısı acaba mhp yanlısı bir bankamıydı ki

can dündarın bir özelliği yok eğer suçlu ise cezalandırılmalıdır.
yanlız bunu ifşa eden soran sorgulayan kimler 17 25 aralıkta neden sesiniz çıkmadı tapeler açık bir suçun kanıtıydı ayakkabı kutularında çıkan paralar nerden geldi reza zerrab ın önüne yatanlar nerdeler o tırlarda ne vardı 700 bin dolarlık saatin hesabı soruldumu gemiciklere girmiyorum bile
İlk önce bunları bir sormayı deneyin soramazsınız değilmi gücünüz anca can dündara yetiyor

Aynen bende Can Dündar'a ayılan bayılan biri değilim ama onca yolsuzluk haberine gülüp geçen insanlar bu kadar basit birşeyi büyütüyor. Basit diyorum çünkü banka hayrına kredi vermiş sanki, adam yolsuzluk yapmamış kredi çekmiş ve ödüyor. Nasıl ödüyor bilemem, ama hırsızlık gibi haber olması garip. Haaa o parayı hırsızlıkla, yolsuzlukla ödüyorsa ok o zaman haber yapsınlar.

Not: Can Dündar'a Mustafa filminden beri kılım hatta, çok acayip bir Atatürk filmiydi, Atatürk'ü yeriyor mu seviyor mu belli değil.....

Filmi izlemedim bu konuda fikir sahibi değilim
Herşey o kadar kirli ki Can Dündar ın hedef gösterildiğini hepimiz anlayabiliyoruz adalet yok tarafı bulunduğu kesimi koruyan aklayan çarpık bir sistem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…